• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

ne spor ne diyet arkadaşlar hızlı kilo verdirmez sabır gerektiren iş bence tek öğün yiyin akşamları ama çok az ekmeksiz tuzsuz şekersiz gün içinde bol bol su için egzersiz hareket yürüyüş yapın başka türlü kilo verilmiyor ben özellikle sporla kilo veremedim aç bırakıyorum kendimi yoksa gitmez kilolarım kendimde denedim aç karınla yatmak acı verici:KK14:

ne spor ne diyet arkadaşlar hızlı kilo verdirmez sabır gerektiren iş bence tek öğün yiyin akşamları ama çok az ekmeksiz tuzsuz şekersiz gün içinde bol bol su için egzersiz hareket yürüyüş yapın başka türlü kilo verilmiyor ben özellikle sporla kilo veremedim aç bırakıyorum kendimi yoksa gitmez kilolarım kendimde denedim aç karınla yatmak acı verici:KK14:
yani günde bir öğün yemekten mi bahsediyorsun?

Merhaba kizlar ben yeni katildim araniza ama takip edyordum heman uyguladim 2 kilo verdim belki daha veririm 5 gunum bitti yarin tartilcam regliyim şu anda 1 kaçamak yaptim ama 1500 ip atladim her kese bol kilo vermeler

Benim nihayet besinci günüm bitti..ve sonuç harika..69.90 ile başladım bugün cumartesi ve sonuç,65.90. tam 4kilo. Kastan gitmemesi için hergun bir saat yürüyüş yaptim.gun içinde çok su tüketim ve limonlu madensuyu yeşil cayimi içtim. Başlangıç vücut olculerimde fakedilir bir değişiklik var.yaklasik 2cm.
Pazartesi tekrar başlıca ama biraz daha yumuşatarak..
kızlarkesinlikle tavsiye ederim..

Selam arkadaslar. Ben de bu diyeti uygulamak istiyorum ama sadece 5 gun. Sonra devam etmeyecegim buna. Daha dogrusu diyetisyene baslayacagim hemen bu diyetin ardindan. Bu sekilde yaparsam 5gunde verdigim kiloyu geri alirmiyim?

evet canım ama dayanamadım az az yiyiorum ekmek ve tatlı yemiyorum anca çok kan şekerim düşerse bir lokma çikolata ama grip oldum zaten iştahım gitti diyet yapamıyorum
hiç yememek sağlıklı değil ama,bana bir diyetisyen vücut aç kalınca yağları korumaya alıp kasları eritmeye başlıyor demişti,günlük belli bir miktar kalori almak şart

Benim nihayet besinci günüm bitti..ve sonuç harika..69.90 ile başladım bugün cumartesi ve sonuç,65.90. tam 4kilo. Kastan gitmemesi için hergun bir saat yürüyüş yaptim.gun içinde çok su tüketim ve limonlu madensuyu yeşil cayimi içtim. Başlangıç vücut olculerimde fakedilir bir değişiklik var.yaklasik 2cm.
Pazartesi tekrar başlıca ama biraz daha yumuşatarak..
kızlarkesinlikle tavsiye ederim..
Can'ım bende düşünüyorum yapmayı sen tam olarak bu diyete uydun mu kaçamaklar oldu mu

Benim çok ama çok az kacamaklarim oldu, yok denecek kadar az diyebilirim. Ama kendimi hiç aç birakmadim o günüm neyse onunla sık ama az yiyerek geçirdim.
Hafta sonunda abartmadim ki verdiklerimi geri almamak için.
Ayrıca kızlar midenizi çok ac bırakmayın ki, çünkü çok uzun saatler aç gezip sonra yediğimiz zaman vücut yediklerimizi direk yağa ceviriyor.
Ve ben sporla destekledim ki kastan zayıflamak için.
Çünkü biliyorumki kastan değil yağdan zayifladim.Benim için ennn önemlisi vücut olculerimin değişmesi idi. Ama olculerimde değişiklik oldu en az 2 cm.Esim dahi farketti..
Kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ederim ama benim yaptığım gibi uygularsaniz daha iyi sonuç alirsaniz bayanlarrr..

Bende bu diyete baslamayi dusunuyorum bugunde tika basa yedim tuz atmamak zorluycak beni biraz ama soyle bisey var ben tartiya cikmak istemiyorum zayiflayinca anlasiliyo zaten

Uzuun bi aradan sonra tekrar merhaba kk ailesi :KK36:
Yine kilolarla başı belada olan ben bu diyeti yapmaya karar verdim hadi hayırlısı olsun Usagisan Usagisan hadi bekliyorım seni:-)

Slm arkadaslar yarin ben bu diyete basliyorum gecen sene 4 gun yapmistim 2.5 kilo vermistim aralarda kacamklarimda olmustu ama smdi sfir kacamkla tekrar sonuna kadar yapmayi planliyorum baslamak isteyen varsa burda birbirimize destek olabliriz yarn benim 1. gunum olucak insallah :KK54:

Slm arkadaslar yarin ben bu diyete basliyorum gecen sene 4 gun yapmistim 2.5 kilo vermistim aralarda kacamklarimda olmustu ama smdi sfir kacamkla tekrar sonuna kadar yapmayi planliyorum baslamak isteyen varsa burda birbirimize destek olabliriz yarn benim 1. gunum olucak insallah :KK54:
Can'ım merak ettim sonuçlar ne oldu

Can'ım merak ettim sonuçlar ne oldu

Meraba ;)
Ilk gun sabahi 67.9 la basladim diyete
1.gun 67.4
2.gun 67.1
3.gun 66.5 bundan sonra kayis koptu bende dgum gnuydu yerli malu kutlamariydi diyete uysamda bazi kacamklarm oldu oyuzden
4.gun 66.5
5.gun 66.8 yani bugun 5.gun sonucum oluyo canim cok uyamadim oyuzden 1.1 kilo gitti :olamaz:

Back