• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

pambuk-apla pambuk-apla buseb buseb kızlar bu sabah 76 kg geldim hemen geri gelmeyeceğini bilsem benim için çok iyi yarın sabah kendi evimde olmayacağım kg bildirimi yapamayabilirim sizde haberler nasıl

nadalcım yani 2 kez yaptın bunu şuana kadar kaç kilo vermiş oldun?

Kızlar bugun bu diyet bitti 68,8 le başlamıştım 65,8 le bitirdim bu iki gün salata falan yitip yeniden mi başlasam diyorum yorumlarınızı beklıyorum. Düğün var 2 hafta sonra 63 -62 olmam lazım 1.75 boyum hamile kaldığımda 63 düm hatırlıyorsanız 4 aylık anneyim demiştim bebeğim sadece emiyor. Bu diyet sütümü hiç azaltmadı acaba başlasam yine bir 3 kilo daha verirmiyim ?

canım sen emzirdiğin için bu da madem sütünü kesmedi sen yine bunu yap. başka diyet sütünü falan keser belki Allah korusun pişman olursun :(

rapunzel12 rapunzel12 cnm sana iyi geldiyse iki gun ara ver gozlemle aldigin kilonun yarisi geri gelmiyorsa devam et bana hic iyi gelmedi ikinci turdayim hic kaçamak yapmadim sporda yaptim yalniz diyeti 4 gun yaptim haftada 1 anneme gidiyorum gelincede bool spor yesilcay iciyorum suyu da iyi içiyorum ilk hafta 79.4 ile basladim suan 76,8 kiloyum sen karar ver emzirdigin için belki yine verirsin dene istersen bir tur daha

rapunzel12 rapunzel12 canım sen 63 le hamile kaldıysan hamilelğinde kaç kilo aldın ve bebeğin kaç kilo doğdu merak ettim söyler misin :) ben de kilo verince hamişlik istiyorum o yüzden merakim

buseb buseb canım ilk başladığımda İsveç yaptım 6 günde83.6 dan 79.6 ya indim 1 hafta ara verdim buna başladım bundada şimdi 76 ya düştüm 2 haftada 4 kilo vermiş olacağım bunda

pambuk-apla pambuk-apla kız belki benim kaçamaklar işe yaradı azar azar da olsa durmadı keşke bu hafta isveçe başlasaydik
Evet cnm bende cok pismanim ama yeminliyim diye sürdürdüm neyseki bugün son gun
Evde 1 tane patates vardi dışarı cikmaya usendigim icin sebze gunu yaptim 335 kl yapti 1 patates 1 soğan 1 biber 1 domates 1 avuç bezelye 1 ck pirinc 1 tablet et suyu 1 cay k sivi yag uzeine 2 lt su koydum duduklude yarim saat pişirip blender ladim guzel oldu aksama kadar corba icicem birazdanda islerimi bitirip yürüyüşe gidiyoruz cocuklarla musait olunca yazarim

Evet cnm bende cok pismanim ama yeminliyim diye sürdürdüm neyseki bugün son gun
Evde 1 tane patates vardi dışarı cikmaya usendigim icin sebze gunu yaptim 335 kl yapti 1 patates 1 soğan 1 biber 1 domates 1 avuç bezelye 1 ck pirinc 1 tablet et suyu 1 cay k sivi yag uzeine 2 lt su koydum duduklude yarim saat pişirip blender ladim guzel oldu aksama kadar corba icicem birazdanda islerimi bitirip yürüyüşe gidiyoruz cocuklarla musait olunca yazarim
Bende sen yeminlisin diye sürdürdüm :) sen kendine bizde sana söz verdik

Bende sen yeminlisin diye sürdürdüm :) sen kendine bizde sana söz verdik
Allah razı olsun cnm hakkini helal et olurmu bende isveç icin sana söz veriyorum isvecinde hakkindan geliriz alimallah

Kızlar bu akşam diyeti bozdum bir tane şırdan yedim ve hiç pişman olmadım hatta yüzümde bir mutluluk var
Bende külah dondurma yedim pisman olmadim zaten veremiyorum yeminimin disindaydi dondurma tabiki esim ismarlarsa

Günaydın son gunumun kilo bildirimini yapayim 75,9 azda olsa 75leri gördüm bir günlük arada almazsam iyidir ikinci tur -800 gr Bunada şükür

nadalcım yani 2 kez yaptın bunu şuana kadar kaç kilo vermiş oldun?

canım sen emzirdiğin için bu da madem sütünü kesmedi sen yine bunu yap. başka diyet sütünü falan keser belki Allah korusun pişman olursun :KK43:
Can'ım akşam salata ve bir dilim et yedim bir kase plav artık gözüm de tütüyordu ekmek yok semiz otu yanında çok az sabah kalktım 400 gram almışım tatilin 2 gününü beklemedim hemen geri başladım patatese Şeyda coşkunun 3 günde 3 kilosu var onu yapıcam sonra bebeğim dün 4 aylık aşklarını oldu Ateş sorumuz

Aynen bırakmak yok ama benim bayram ve tatilde ara veririm sonra yine devam 1 hafta sonraki hedef kaç

N nnnadal hedefimi artik cok az tutmaya calisiyim yoksa hayal kırıklığı yaşıyorum benim hedef 2 kilo isvecle

Günaydın son gunumun kilo bildirimini yapayim 75,9 azda olsa 75leri gördüm bir günlük arada almazsam iyidir ikinci tur -800 gr Bunada şükür

pambuk sonucun hiç yoktan iyidir.

benim de isveç hedefim 2 kg. hatta 1,5 a bile razıyım :D

Can'ım akşam salata ve bir dilim et yedim bir kase plav artık gözüm de tütüyordu ekmek yok semiz otu yanında çok az sabah kalktım 400 gram almışım tatilin 2 gününü beklemedim hemen geri başladım patatese Şeyda coşkunun 3 günde 3 kilosu var onu yapıcam sonra bebeğim dün 4 aylık aşklarını oldu Ateş sorumuz

evet canım ben de 2.4 verdiğimin 1.2 sini 2 günde senin gibi dikkatli olamama rağmen almıştım ve ancak 1 hafta sonra geri verebildim :KK43: bu diyet fiyasko bence bu yüzden. bebişine çok geçmiş olsun. bence senin doğum yapmıs bir bayan için hiç kilon yok. böyle kompleks yaparken sütünden bebeğinin rızkından olma canım norma dikkat ederek emzirerek zaten verebileceğin bir kilodasın çünkü :KK66:

Back