• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

buseb buseb sen aldığın 1,2 yi geri ver kendini çok zorlama cumartesi günü diyet yapma pazar günü birlikteyiz inşallah

tamamdır

Bugun bir yerde menü gördüm İsveç diyetinin cesaret edemem ona holywood yapmıştım hamile kalmadan önce 1 ayda 12 kilo vermiştim bi göz atın onada derim

canım hollywood diyeti 1 haftalık değil mi? nasıl 1 ay yaptın onu sen? aralıksız 1 ay mı yaptın? bi zararı olmadı mı?

Bakalim cnm saol huhu sizde bakin N nnnadal buseb buseb

ben biliyorum onu ama isveç daha kolay o daha teferruatllı sanki

Kızlar bana uymaz o diyet bayram geliyor olacak iş değil bayramdan sonra memlekete gidecek sadece 6 gün İsveç yapabilirim siz baktınız mı @pambuk-apla

ayın 10 una kadar benim de vaktim. 10 unda tatile gidicem 4 günlüğüne orda yapamam bir şey

Kizlar 40 dk karma spor yaptim 100 yari mekik, 100 squat yaptım simdide tarcinli koooca kupa yesilcay iciyorum yalniz kemiklerim agriyo spor cok yoruyo

Kızlar birsey sorucam yarin et gunu yapicam 350 gr yeşil mercimek haslamayi bahatlayip yemeyi düşünüyordum derisiz tavuk göğüs de 350 gr ayni kalori sizce hangisini yapmalıyım hangisi daha doyurucu olur

buseb buseb senin patates günü nasıl geçti yine başağrısı oldu mu?

canım bu defa olmadı şükür şuana kadar bir şey yok :)

Kızlar birsey sorucam yarin et gunu yapicam 350 gr yeşil mercimek haslamayi bahatlayip yemeyi düşünüyordum derisiz tavuk göğüs de 350 gr ayni kalori sizce hangisini yapmalıyım hangisi daha doyurucu olur

N nnnadal gonlum mercimekten yana en iyisi oyle yapiyim

canım bence tavuk yap yavuk çok tok tutar. ve daha çok kilo verdirir protein olduğu için ama sen bilirsin..

aayy mercimekte de çok pro var gerçi eş gibi bir şey bilemedim istediğini ye. hatta seni tok tutarsa söyle belki ben de et günü yaparım bunu

Bakiyim cnm yarin ola hayr ola
Suan acayip kötü midem yaniyooo ayıptır söylemesi istifra ettim hala kotu midem

mercimeğin 100 gramı 300 kalori
tavuk göğüs 100 gramı 110 kalori

sen seççç pambukkk

mercimeğin 100 gramı 300 kalori
tavuk göğüs 100 gramı 110 kalori

sen seççç pambukkk
haslanmis 350 gr 402 kl mercimek, tavukta haslanmis 350 gr 420 kl

aaa neden canım hayrolaa? bugün sebze günündü dimi? noldu geçmiş olsun :KK43:
anneme temizliğe gittim o yüzden 2 ogun normal yedim diyet yapamadım cnm sanirim yesilcay cok buyuk kupayla içmiştim dokundu galiba

pambuk-apla pambuk-apla bol bol su iç mideni bastırır bana türk kahveside iyi geliyo istersen dene
Su iceyim en iyisi booll bol

Yok Can'ım vallahi zaten başladın mı 1 hafta yapman şart yüzücüyüm bide Ozaman Bursa sporda yüzüyordum doğum yapmamıştım ama halsizlik yapıyordu İsveç diyeti kadar yapamaz tabi onun yanında hiç İsveç diyeti tam halsizlik abidesi

Kızlar ya bi sorum bar ben 3 kilo verdim bu 5 günlük diyet ile bir hafta daha yapmak istıyorum verirmiyim sizce dururmu yoksa bide regliyim 2 gündür sanırım reglide diyet sonuç vermiyor regli bitince yansıyormuş bilgisi olan varmı

rapunzel12 rapunzel12 bende şuan regliyim şimdilik sonucunu alıyorum ama vücudumun düzenini bozdu 1 hafta erken regli oldum ve her zamanki gibi değil. 2 gün ara vermeden yapma biraz vücudu dinlendir bakalım sende verdiğini geri alacak mısınız sonucunu bize yaz

Back