- 10 Mayıs 2012
- 1.140
- 1.311
- 158
- Konu Sahibi incilideniz
- #20.721
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buseb sen aldığın 1,2 yi geri ver kendini çok zorlama cumartesi günü diyet yapma pazar günü birlikteyiz inşallah
Bugun bir yerde menü gördüm İsveç diyetinin cesaret edemem ona holywood yapmıştım hamile kalmadan önce 1 ayda 12 kilo vermiştim bi göz atın onada derim
Kızlar bana uymaz o diyet bayram geliyor olacak iş değil bayramdan sonra memlekete gidecek sadece 6 gün İsveç yapabilirim siz baktınız mı @pambuk-apla
Banada uymuyo cnm en iyisi isvec zaten tam 6 gun kalmis olucakKızlar bana uymaz o diyet bayram geliyor olacak iş değil bayramdan sonra memlekete gidecek sadece 6 gün İsveç yapabilirim siz baktınız mı @pambuk-apla
buseb senin patates günü nasıl geçti yine başağrısı oldu mu?
Kızlar birsey sorucam yarin et gunu yapicam 350 gr yeşil mercimek haslamayi bahatlayip yemeyi düşünüyordum derisiz tavuk göğüs de 350 gr ayni kalori sizce hangisini yapmalıyım hangisi daha doyurucu olur
Bakiyim cnm yarin ola hayr ola
Suan acayip kötü midem yaniyooo ayıptır söylemesi istifra ettim hala kotu midem
haslanmis 350 gr 402 kl mercimek, tavukta haslanmis 350 gr 420 klmercimeğin 100 gramı 300 kalori
tavuk göğüs 100 gramı 110 kalori
sen seççç pambukkk
anneme temizliğe gittim o yüzden 2 ogun normal yedim diyet yapamadım cnm sanirim yesilcay cok buyuk kupayla içmiştim dokundu galibaaaa neden canım hayrolaa? bugün sebze günündü dimi? noldu geçmiş olsun
Su iceyim en iyisi booll bolpambuk-apla bol bol su iç mideni bastırır bana türk kahveside iyi geliyo istersen dene