• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Evet ehliyetimi alacağım işimi çabuk halledebilirsem dışarıda yemek yemeden eve dönerim sabah domates salatalık yeşillik yerim akşam semizotu yerim neyle başlarsam onunla devam etmiş olmam ama en azından tüm gün sebzemi yemiş olurum sizin bugün nasıl gitti ben sana özel mesaj attım görmedinmi pambuk-apla pambuk-apla

Geçen hafta 77.2 ye inmiştim bugün o kiloya kavuştum buseb buseb benim dünkü patatesler çok büyüktü az yemedim seninde bağırsak dolgunluğu var rahat ol ama yinede dikkat et
pambuk-apla pambuk-apla sende şükret kız :)

anladım canım bugün de pilav kurufasulye yedim. sabaht pek iyi değildi. öğlen yemedim. bakalım nolcak. yarın patatesle devam

Ben 2kilo verdim arkadaslar.kendime 4tur sozu vermistim oyuzden devam edicem 3turum kaldi.sonrasinda isvece baslayabilirim gidisata gore.bu hafta sporda ekleyecegim.bakalim nasil sonuclanacak.

bi kez daha yapıcam bunu yarıya kadar da olsa sonra da burdakilerle isveç yapcam. bence 4 tur çokmuş ama yapabiliyorsan yap

Evet cnm bizdede ayni oldu dikkat et dicem ama etsende etmesende geri geliyor isvece kadar detoks yapabilirsin istersen 3 günlük

isveçi 1 kez daha yapınca yapcam :/

Günaydın kızlar kilo bilançomu yazayim 76,8 yani -900 güzel bir rakam diyet bitene kadar 75 leri görürüm inşallah ama bugün annemdeyim temizlik ve yemegini yapicam bugün diyeti sabah ve oglen yapamicam eve gelincede hic birsey yemicem nasip olursa 6 gibi evde olurum

Günaydın kızlar benim bugün 77.0 geldi-200 oldu dünkü yememe rağmen iyi bir sonuç benim için bugünde güne sebzeyle başladım bozmadan günü bitirebilirim inşallah

Günaydın kızlar kilo bilançomu yazayim 76,8 yani -900 güzel bir rakam diyet bitene kadar 75 leri görürüm inşallah ama bugün annemdeyim temizlik ve yemegini yapicam bugün diyeti sabah ve oglen yapamicam eve gelincede hic birsey yemicem nasip olursa 6 gibi evde olurum

pambuk bence öyle yapma sabahı annende de olsa yap hatta öğleni de yaap. tek öğün çok sağlıksız fenalaşabilirsin ya da açlıktan diyeti bozarsın canım ya :/

Günaydın kızlar benim bugün 77.0 geldi-200 oldu dünkü yememe rağmen iyi bir sonuç benim için bugünde güne sebzeyle başladım bozmadan günü bitirebilirim inşallah

evet kaçamak varsa iyi sonuc bence de

bende bugün 1. gündeyim
2 günlük abartmadan normal yeme sonucu
verdiğim 2.4 ün 1.2 si geri geldi

rapunzel12 rapunzel12 senin adına sevindim hedefine ulaşıyorsun bende söylediğini dikkate aldım sabah akşam semizotu ve domates yedim sadece 2 öğün yedim yeterli su içemedim ama daha gün bitmedi evimede geldiğime göre yatana kadar içerim çok şükür bugün diyeti hiç bozmadım

pambuk bence öyle yapma sabahı annende de olsa yap hatta öğleni de yaap. tek öğün çok sağlıksız fenalaşabilirsin ya da açlıktan diyeti bozarsın canım ya :/
cnm yanlış anlamışsin sabah ve öğlen diyeti yapamadim orda zaten iş guc yoruluyorum evimdeyim sadece su icicem artik

evet kaçamak varsa iyi sonuc bence de

Kızlar 68,9 ile başladım bugun 4 gün tartıldım 66,2 yani 5 kilo denilen diyet 2,600 verdirmiş hadi yarın son gün 3 verdim diyelim yine de kötü değil emziriyorum ben maşallah sütte azalma olmadı
Cnm cok iyi sonuc sutun azalmasin da

Back