• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Ben bugün hiç kaçamak yapmadım 3 patates 4 l su 1 şekersiz Türk kahvesi 1 adet sade soda içtim ama tüm gün fenaydım şuanda da beynim yerinden çıkacak gibi ağrıyor başım vücuduma ağır geliyor kendimi çok kötü hissediyorum kızlar
Kendini kötü hissediyorsan ara ver bu kadar yuklenme patateside az yemissin tansiyonun dusucek yoksa

Günaydın sanırım metbolizmam yavaslamis yaslaniyormuyum ne 78.1 yani -300 gitmis

Ben minik kacamaklarla günü tamamladım tavuk göğsü yedim genel olarak ayran ictim bide çok azıcık lahmacun yedim çünkü regl olucam bu bile iyi benim için :KK70: iki litre kadar su içtim uç yapabilirim umrim hiç spor yapmadım yarin patates günü yapicam. Muhtemelen bende tartılırım yarin çünkü ne kadar işe yrayacagini merak ediyorum
Gunaydin cnm kacamak yaparsan cok az verirsin kendine eziyet etme diyet bitene kadar sartli yemin et(mesela yemeklerin tadina bakmak haric, zor durumda kalirsam bozmak haric, esim israr ederse bozmak haric diye) kaçamak yapasmazsin istesende ben oyle yapıyorum

Kızlar benim dünkü karın ağrısı ve başağrısının sebebi belli oldu kilo takibi yapmaya devam edecek diyetinde elimden geldiğince yapacak ama ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum bu sabah regl oldum sabahki kilom 77.2 eh buna şükür dün 78.2 :)

buseb buseb pambuk-apla pambuk-apla pazar günü hazır olun isveçe kızlar bundada devam pambuk yılmak yok ben akşam 1 mil 15 dk leslie yaptım oğlumla ikimizde çok eğlendik vakit bulursam bugün yine yapmayı düşünüyorum

hazırım beeen

Kizlar buseb buseb N nnnadal sizi takibe aldim bilginize

ben de takipteyim canım seni

2 büyük patates 2 l su içtim ama patatesleri sade yiyemedim hafif ketçapladım umarım o kadarda diyeti bozmak sayılmaz Bugün başağrısı karın ağrısı çekiyorum üstümde fena bir halsizlik var başımı kaldıramıyorum diyetle bir ilgisi var mı bilmiyorum kızlar

Ben bugün hiç kaçamak yapmadım 3 patates 4 l su 1 şekersiz Türk kahvesi 1 adet sade soda içtim ama tüm gün fenaydım şuanda da beynim yerinden çıkacak gibi ağrıyor başım vücuduma ağır geliyor kendimi çok kötü hissediyorum kızlar

bana da aynıları oluyordu. ama sen çok az yemişsin canım ondan fenalaşmışsın 5 e tamamlasaydın 2 orta patates daha yeseydin :(

Sizler ne yaptınız sesiniz solugunuz cikmiyo @buseb, N nnnadal , @mrsseker18, @Sezix huuu huuu
Yarın tartılınca yazarim bu hafta kilo takibi yapicam

Günaydın sanırım metbolizmam yavaslamis yaslaniyormuyum ne 78.1 yani -300 gitmis

buna şükür canım :)

Kızlar benim dünkü karın ağrısı ve başağrısının sebebi belli oldu kilo takibi yapmaya devam edecek diyetinde elimden geldiğince yapacak ama ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum bu sabah regl oldum sabahki kilom 77.2 eh buna şükür dün 78.2 :)

sonuç gayet iyi ama geçen hafta kaça inmiştin bu diyetle? 78.2 nin altında mıydın?

dün benim diyeti bitirdikten sonraki ilk dinlenme günümdü. çok az yememe rağmen +500 olarak tartıya yansıdı kızlar :(

Sabah uyudum uyandım tekrar tartildim zaten bisey yememistim su haricinde wc yede diyet boyunca çıkamıyorum 77,7 kilo ciktim bugunde 150mekik ve 150 squat yapicam en azından sıkılasirim

Günaydın pirinç lapasiyla 300 gram vermişim 64.8 den 64.5 e dusmusum. 64.5 le başlıyorum 5 gün tartilmamayi düşünüyorum ama geri alır mıyız ki ya kafam karıştı, bugün et günü yle başlıcam çünkü tavuk almıştım bozulmadan yapiyim onu
Can'ım 2 gun izin günü ya tatilin abartmadan yersen o iki gün kilo sabitleme günüdür 7 gün olsaydı bu diyet vicut boyle yemeğe alışıp tekrar 5 kilo vermez 1-2 verirdi oyuzden vücuda şaşırtma yapıyorsun 68.9 la başladım ben bugun 66 çıktım 3. Günüm

Gununuz nasıl gidiyor kizlar
Ben ev işlerimi bitirdim, yemeklerimi yaptim, simdide kooooca bir kupa tarcinli, limonlu yesilcay iciyorum suyu henuz 1,5 lt aksama kadar 3 olur cayimi icincede spor yapicam benden bu kadar

pambuk-apla pambuk-apla sabahtan beri telefonum takıldı bİrşey yazılmıyo ben pek iyi değilim ama diyetide bırakmadım bugün et günü yaptım sabah yağsız fırında köfte yaptım akşamda mangal yaptık biraz fazla kaçırmış olabilirim ama sınırsızdı dimi bu diyet 3,5 l su içtim artık sadece sıı tüketirim bi spor yapamadım

pambuk-apla pambuk-apla sabahtan beri telefonum takıldı bİrşey yazılmıyo ben pek iyi değilim ama diyetide bırakmadım bugün et günü yaptım sabah yağsız fırında köfte yaptım akşamda mangal yaptık biraz fazla kaçırmış olabilirim ama sınırsızdı dimi bu diyet 3,5 l su içtim artık sadece sıı tüketirim bi spor yapamadım
Dikkat et kendine cnm sagligindan olma diyet sınırsız da mangal kanatsa biraz kalorili oluyo ama olsun metbolizmani sasirtmis oldun bende yarın annemdeyim nasip olursa orda diyet yapamıyorum ama fazlada kaçırmam ins.

Yok ya mangaldada yağsız et yedim başkada ne salata ne içecek içtim sende annende fazla kaçırma umarım bende yarın kaçamak yapmam şehir dışına çıkacağım

Back