- Konu Sahibi incilideniz
-
- #20.701
Geçen hafta 77.2 ye inmiştim bugün o kiloya kavuştumbuseb benim dünkü patatesler çok büyüktü az yemedim seninde bağırsak dolgunluğu var rahat ol ama yinede dikkat et
pambuk-apla sende şükret kız :)
Ben 2kilo verdim arkadaslar.kendime 4tur sozu vermistim oyuzden devam edicem 3turum kaldi.sonrasinda isvece baslayabilirim gidisata gore.bu hafta sporda ekleyecegim.bakalim nasil sonuclanacak.
Evet cnm bizdede ayni oldu dikkat et dicem ama etsende etmesende geri geliyor isvece kadar detoks yapabilirsin istersen 3 günlük
Günaydın kızlar kilo bilançomu yazayim 76,8 yani -900 güzel bir rakam diyet bitene kadar 75 leri görürüm inşallah ama bugün annemdeyim temizlik ve yemegini yapicam bugün diyeti sabah ve oglen yapamicam eve gelincede hic birsey yemicem nasip olursa 6 gibi evde olurum
Günaydın kızlar benim bugün 77.0 geldi-200 oldu dünkü yememe rağmen iyi bir sonuç benim için bugünde güne sebzeyle başladım bozmadan günü bitirebilirim inşallah
Kızlae bende pazar tekrar yapıcam cuma cumartesi tatil günü pazar beni de bekleyinbuseb sen aldığın 1,2 yi geri ver kendini çok zorlama cumartesi günü diyet yapma pazar günü birlikteyiz inşallah
pambuk bence öyle yapma sabahı annende de olsa yap hatta öğleni de yaap. tek öğün çok sağlıksız fenalaşabilirsin ya da açlıktan diyeti bozarsın canım ya :/
cnm yanlış anlamışsin sabah ve öğlen diyeti yapamadim orda zaten iş guc yoruluyorum evimdeyim sadece su icicem artik
evet kaçamak varsa iyi sonuc bence de
Cnm cok iyi sonuc sutun azalmasin daKızlar 68,9 ile başladım bugun 4 gün tartıldım 66,2 yani 5 kilo denilen diyet 2,600 verdirmiş hadi yarın son gün 3 verdim diyelim yine de kötü değil emziriyorum ben maşallah sütte azalma olmadı
Can'ım İsveç diyeti sütümü keser sanırımbuseb birlikte yapalım ama pazar günü biz isveç diyetine başlayacağız sende katılırsan grubu dörtleriz
Bugun bir yerde menü gördüm İsveç diyetinin cesaret edemem ona holywood yapmıştım hamile kalmadan önce 1 ayda 12 kilo vermiştim bi göz atın onada derimrapunzel12 evet kesebilir onda çok daha fazla aç kalıyorsun sen tekrar bunu yap istersen bebeğin daha önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?