How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

pambuk-apla pambuk-apla tamam olur ben zaten 13 gün yapamam hem bayram haftasına denk gelir istersen pazar günü başlayalım cuma günü bitmiş olur haftasonuda tatile başlamış oluruz bu hafta bu diyete uyalım 1 gün arada daha az alırız :)

Günaydın pirinç lapasiyla 300 gram vermişim 64.8 den 64.5 e dusmusum. 64.5 le başlıyorum 5 gün tartilmamayi düşünüyorum ama geri alır mıyız ki ya kafam karıştı, bugün et günü yle başlıcam çünkü tavuk almıştım bozulmadan yapiyim onu

rapunzel12 rapunzel12 emziriyor musun çok güzel bir kiloda doğuma girmişsin boyuna göre iyi yanı. Çokta dert edecek bir kiloda yok rahat ol 4 ay önce doğumyapmışsın birkaç ay içinde zamanla gidecektir sağlığını bozma bebeğinin tadını çıkar o hareketlerine peşinde koşarken gidecektir
Emziriyorum Can'ım ek bişe yemiyor ama diyetin sınırsız olması sütü etkilemiyor benim için iyi bile normalde kilo alıcam diye suan yediğimin 3 de 1 ini yemiyordum ☺️ Tartılmıyıcam dedim ama tartıldım 1kilo 500 gram gitmiş Can'ım eksi pantlon elbise hepsini giyebiliyorum 2 aydır ama eski kiloma dönmediğim için pskolojim bozuldu

Kızlar bu diyette boyle olursa son yapisim bilginiz olsun haftasonu normal yememe gecince verdigim kiloyu yakaladım 78,4 kilo ciktim bugün dikkat etsende etmesende geri geliyomus haberiniz olsun soz verdiğim ve yemin de ettigim icin bu haftada devam ediyorum

pambuk-apla pambuk-apla aynen canım bende bu sabah 78.2 yi gördüm haftasonu çokta yemedim tatlı ve ekmek yemememe rağmen 2 günde 1 kilo almış görünüyordum 2 gün daha normal yesem diğer 1.4 te geri gelecek bu hafta daha böyle devam edelim haftaya İsveç yaparız onda geri gelmemişti benim ne dersin

yaa ciddi misiniz kızlar :/ tüh yaaa neye yaradı o zaman bu eziyet??

pambuk keşke yemin etmemiş olsaydın hiç devam etmezdik yarın isveçe geçerdik direkt beraber neden bu diyetle zaman kaybedelimki? ben bakayım yarın tartılınca 1 kg falan artı çıkarsam yapmam bu diyeti.

Günaydın cnm bende isvec yapmistim,patates, yogurt,ve sivi diyeti yapmistim hic aninda geri almamistim o zmn p.tesi 6 günlük isvec yapariz

bende varım kızlarrr

buseb buseb maalesef canım ciddiyim ama ben burada kızlara söz verdim diye girdim bu işe bide son bi şans verdim bu diyete eşim yarın evde olduğu için İsveç yapamazdim en azından bunun et gününü yapabilirim sende dikkat et toplamda ne kadar vermiş oldun şimdi

5 GÜNDE 5 KİLO DİYETİ KİLO BİLDİRİM

boy: 1.60
başlangıç kilom: 68.2
1. gün sonunda: 67.6
2. gün sonunda: 67.2
3.gün sonunda: 66.7
4.gün sonunda: 66.3
5.gün sonunda: 65.8
fark: 2.4 kg.

diyet sürecinde yaşadıklarım: akşama doğru baş ağrısını hemen hergün yaşadım. ilk üç gün bacaklarımda ağrı yaşadım sonra geçti. diyet boyunca 2 gün spor yapmadım. 3 gün yarım saatlik yürüyüşler yaptım denebilir. HİÇ KAÇAMAK YAPMADIM.

:cool:

pambuk-apla pambuk-apla tamam olur ben zaten 13 gün yapamam hem bayram haftasına denk gelir istersen pazar günü başlayalım cuma günü bitmiş olur haftasonuda tatile başlamış oluruz bu hafta bu diyete uyalım 1 gün arada daha az alırız :)
tmm cnm olur pazar baslariz buseb buseb te var esim evde ama sıkıntı olmaz sanırım

yaa ciddi misiniz kızlar :/ tüh yaaa neye yaradı o zaman bu eziyet??

pambuk keşke yemin etmemiş olsaydın hiç devam etmezdik yarın isveçe geçerdik direkt beraber neden bu diyetle zaman kaybedelimki? ben bakayım yarın tartılınca 1 kg falan artı çıkarsam yapmam bu diyeti.

bende varım kızlarrr
Ya evet cnm denedik olsun burdaki arkadaslarla sözlestim ya yari yolda bırakmak istemedim o yüzden yine devam

tmm cnm olur pazar baslariz buseb buseb te var esim evde ama sıkıntı olmaz sanırım

Ya evet cnm denedik olsun burdaki arkadaslarla sözlestim ya yari yolda bırakmak istemedim o yüzden yine devam

tamam kızlar. isveçe başlarken bana da haber verin. olmadı özel mesaj atın ben de başlıycam sizle :)

Bende 3 yumurta yedim simdiye kadar
1,5 litre su ictim 1 fincan turk kahvesi bu kadar

2 büyük patates 2 l su içtim ama patatesleri sade yiyemedim hafif ketçapladım umarım o kadarda diyeti bozmak sayılmaz Bugün başağrısı karın ağrısı çekiyorum üstümde fena bir halsizlik var başımı kaldıramıyorum diyetle bir ilgisi var mı bilmiyorum kızlar

2 büyük patates 2 l su içtim ama patatesleri sade yiyemedim hafif ketçapladım umarım o kadarda diyeti bozmak sayılmaz Bugün başağrısı karın ağrısı çekiyorum üstümde fena bir halsizlik var başımı kaldıramıyorum diyetle bir ilgisi var mı bilmiyorum kızlar
Olabilir cnm gecer inşallah bende işlerimi bitirdim oturuyorum 1,5 litrelik sisemi aldim oglum uyuyo uyansin pazara gidicez ama bugün cok gerginim nedense

Ben minik kacamaklarla günü tamamladım tavuk göğsü yedim genel olarak ayran ictim bide çok azıcık lahmacun yedim çünkü regl olucam bu bile iyi benim için :D iki litre kadar su içtim uç yapabilirim umrim hiç spor yapmadım yarin patates günü yapicam. Muhtemelen bende tartılırım yarin çünkü ne kadar işe yrayacagini merak ediyorum

Ben bugün hiç kaçamak yapmadım 3 patates 4 l su 1 şekersiz Türk kahvesi 1 adet sade soda içtim ama tüm gün fenaydım şuanda da beynim yerinden çıkacak gibi ağrıyor başım vücuduma ağır geliyor kendimi çok kötü hissediyorum kızlar

Back