- 10 Mayıs 2012
- 1.140
- 1.311
- 158
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #20.681
Kendini kötü hissediyorsan ara ver bu kadar yuklenme patateside az yemissin tansiyonun dusucek yoksaBen bugün hiç kaçamak yapmadım 3 patates 4 l su 1 şekersiz Türk kahvesi 1 adet sade soda içtim ama tüm gün fenaydım şuanda da beynim yerinden çıkacak gibi ağrıyor başım vücuduma ağır geliyor kendimi çok kötü hissediyorum kızlar
Gunaydin cnm kacamak yaparsan cok az verirsin kendine eziyet etme diyet bitene kadar sartli yemin et(mesela yemeklerin tadina bakmak haric, zor durumda kalirsam bozmak haric, esim israr ederse bozmak haric diye) kaçamak yapasmazsin istesende ben oyle yapıyorumBen minik kacamaklarla günü tamamladım tavuk göğsü yedim genel olarak ayran ictim bide çok azıcık lahmacun yedim çünkü regl olucam bu bile iyi benim içiniki litre kadar su içtim uç yapabilirim umrim hiç spor yapmadım yarin patates günü yapicam. Muhtemelen bende tartılırım yarin çünkü ne kadar işe yrayacagini merak ediyorum
buseb pambuk-apla pazar günü hazır olun isveçe kızlar bundada devam pambuk yılmak yok ben akşam 1 mil 15 dk leslie yaptım oğlumla ikimizde çok eğlendik vakit bulursam bugün yine yapmayı düşünüyorum
2 büyük patates 2 l su içtim ama patatesleri sade yiyemedim hafif ketçapladım umarım o kadarda diyeti bozmak sayılmaz Bugün başağrısı karın ağrısı çekiyorum üstümde fena bir halsizlik var başımı kaldıramıyorum diyetle bir ilgisi var mı bilmiyorum kızlar
Ben bugün hiç kaçamak yapmadım 3 patates 4 l su 1 şekersiz Türk kahvesi 1 adet sade soda içtim ama tüm gün fenaydım şuanda da beynim yerinden çıkacak gibi ağrıyor başım vücuduma ağır geliyor kendimi çok kötü hissediyorum kızlar
Sizler ne yaptınız sesiniz solugunuz cikmiyo @buseb, N nnnadal , @mrsseker18, @Sezix huuu huuu
Yarın tartılınca yazarim bu hafta kilo takibi yapicam
Günaydın sanırım metbolizmam yavaslamis yaslaniyormuyum ne 78.1 yani -300 gitmis
Kızlar benim dünkü karın ağrısı ve başağrısının sebebi belli oldu kilo takibi yapmaya devam edecek diyetinde elimden geldiğince yapacak ama ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum bu sabah regl oldum sabahki kilom 77.2 eh buna şükür dün 78.2 :)
Evet cnm bizdede ayni oldu dikkat et dicem ama etsende etmesende geri geliyor isvece kadar detoks yapabilirsin istersen 3 günlükdün benim diyeti bitirdikten sonraki ilk dinlenme günümdü. çok az yememe rağmen +500 olarak tartıya yansıdı kızlar
Can'ım 2 gun izin günü ya tatilin abartmadan yersen o iki gün kilo sabitleme günüdür 7 gün olsaydı bu diyet vicut boyle yemeğe alışıp tekrar 5 kilo vermez 1-2 verirdi oyuzden vücuda şaşırtma yapıyorsun 68.9 la başladım ben bugun 66 çıktım 3. GünümGünaydın pirinç lapasiyla 300 gram vermişim 64.8 den 64.5 e dusmusum. 64.5 le başlıyorum 5 gün tartilmamayi düşünüyorum ama geri alır mıyız ki ya kafam karıştı, bugün et günü yle başlıcam çünkü tavuk almıştım bozulmadan yapiyim onu
Dikkat et kendine cnm sagligindan olma diyet sınırsız da mangal kanatsa biraz kalorili oluyo ama olsun metbolizmani sasirtmis oldun bende yarın annemdeyim nasip olursa orda diyet yapamıyorum ama fazlada kaçırmam ins.pambuk-apla sabahtan beri telefonum takıldı bİrşey yazılmıyo ben pek iyi değilim ama diyetide bırakmadım bugün et günü yaptım sabah yağsız fırında köfte yaptım akşamda mangal yaptık biraz fazla kaçırmış olabilirim ama sınırsızdı dimi bu diyet 3,5 l su içtim artık sadece sıı tüketirim bi spor yapamadım
Hayırlı yolculuklar günlük mu gidiyorsunYok ya mangaldada yağsız et yedim başkada ne salata ne içecek içtim sende annende fazla kaçırma umarım bende yarın kaçamak yapmam şehir dışına çıkacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?