How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Ooff salı günü tatilmiş ya eşim evde diyetime yine arıza çıkaracak en iyisi ben o günü et günü yapip ona mangal yaptırayım böylece atlatabilirim :KK66: belki azıcık bozabilirim ama şimdiden önlemimi alıyorum
Sali gunu bende annemde olucam o yüzden uyamicam diyete birgun uzatiriz olmasa hic dikkat etmedim 2 gundur verdigim kiloları almamisimdir umarım aldiysamda yapıcak bisey yok devam
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hg niz

Kızlar 4 aylık bebeğim var çok hareketli hiç yatmıyor hep hareket halinde bugun patates gününe başladım bende 175 boyum doğuma 85 kilo gittim suan 68 kiloyum 63 olsam tam fit olacağım başladım perşembe günü yazacağım hergün tartılıp duruyorum delirmiş gibi tartılmayacağım bu sefer :)

buseb buseb zaten oyle bir bunyem varki diyetisyene gittigimde 6kilo odemin var dedi neymis bu odem belasi okadar tuzu abartan biride degilim.belki sodyum intoleransim vardir madensuyunu bile yasaklamisti diyetisyen.bugun 4.gun sag salim bitti.size katilamiycam bi sonraki turda denk gelicez.istikrarla devam

pambuk-apla pambuk-apla canım seninde bacaklarında ağrı oluyor mu bu diyeti yaparken?
Yok cnm daha dogrusu hissetmedim bu diyeti yaparken yogundum biraz son gun zorladi beni o yüzden yarin yumurta gunu yapicam son gun patates yapicam p.tesi lerim yogun oluyo temizlik pazar alışverişi derken gun nasıl bitiyor anlamıyorum

buseb buseb bende hiç fark etmedim canım benim normalde de çok hareketliyim akşam oluncabacaklarımı koyacak yer bulamıyorum küçük oğlumla gün içinde 40 çeşit oyun oynuyoruz dizlerim kabuk bağladı hiç diyetten diye düşünmedim ekstra birşey olmadı yani
pambuk-apla pambuk-apla yarın çok yoğunum diyorsun seni en zorlayan günü yapacağını söylüyorsun sen bilirsin ama doğru olmaz diye düşünüyorum ben sırayı çok değiştirme taraftarı değilim etle sebzeyi mecburiyetten değiştireceğim

Yok cnm daha dogrusu hissetmedim bu diyeti yaparken yogundum biraz son gun zorladi beni o yüzden yarin yumurta gunu yapicam son gun patates yapicam p.tesi lerim yogun oluyo temizlik pazar alışverişi derken gun nasıl bitiyor anlamıyorum

buseb buseb bende hiç fark etmedim canım benim normalde de çok hareketliyim akşam oluncabacaklarımı koyacak yer bulamıyorum küçük oğlumla gün içinde 40 çeşit oyun oynuyoruz dizlerim kabuk bağladı hiç diyetten diye düşünmedim ekstra birşey olmadı yani
pambuk-apla pambuk-apla yarın çok yoğunum diyorsun seni en zorlayan günü yapacağını söylüyorsun sen bilirsin ama doğru olmaz diye düşünüyorum ben sırayı çok değiştirme taraftarı değilim etle sebzeyi mecburiyetten değiştireceğim

ilk 3 gün ağrıdı sonra ağrımadı benim de sanırım vücut alıştı. ama baş ağrım hergün oldu benim.

rapunzel12 rapunzel12 emziriyor musun çok güzel bir kiloda doğuma girmişsin boyuna göre iyi yanı. Çokta dert edecek bir kiloda yok rahat ol 4 ay önce doğumyapmışsın birkaç ay içinde zamanla gidecektir sağlığını bozma bebeğinin tadını çıkar o hareketlerine peşinde koşarken gidecektir

buseb buseb bende sadece 1 gece çok başağrısı oldu 1 günde mide ağrısı çektim çokta kendimi dinlemedim bu hafta tekrar bi deneyim sıkıntı olursa yazarım yine

Cnm bende değiştirmek istemiyorum ama bikereye mahsus denicem anneme gidincede dolaba bakıcam uygun yiyecek varsa bozmam yoksada 1 gun uzatirim

ilk 3 gün ağrıdı sonra ağrımadı benim de sanırım vücut alıştı. ama baş ağrım hergün oldu benim.
Sabah kalkinca ilik limonlu su dene bakalım faydası olacakmi ben öyle yaptım 5 gun halsiz kalmadım pek

buseb buseb bende sadece 1 gece çok başağrısı oldu 1 günde mide ağrısı çektim çokta kendimi dinlemedim bu hafta tekrar bi deneyim sıkıntı olursa yazarım yine

Cnm bende değiştirmek istemiyorum ama bikereye mahsus denicem anneme gidincede dolaba bakıcam uygun yiyecek varsa bozmam yoksada 1 gun uzatirim

Sabah kalkinca ilik limonlu su dene bakalım faydası olacakmi ben öyle yaptım 5 gun halsiz kalmadım pek

sağ olun kızlar :)

Kızlar bu diyette boyle olursa son yapisim bilginiz olsun haftasonu normal yememe gecince verdigim kiloyu yakaladım 78,4 kilo ciktim bugün dikkat etsende etmesende geri geliyomus haberiniz olsun soz verdiğim ve yemin de ettigim icin bu haftada devam ediyorum

pambuk-apla pambuk-apla aynen canım bende bu sabah 78.2 yi gördüm haftasonu çokta yemedim tatlı ve ekmek yemememe rağmen 2 günde 1 kilo almış görünüyordum 2 gün daha normal yesem diğer 1.4 te geri gelecek bu hafta daha böyle devam edelim haftaya İsveç yaparız onda geri gelmemişti benim ne dersin

pambuk-apla pambuk-apla aynen canım bende bu sabah 78.2 yi gördüm haftasonu çokta yemedim tatlı ve ekmek yemememe rağmen 2 günde 1 kilo almış görünüyordum 2 gün daha normal yesem diğer 1.4 te geri gelecek bu hafta daha böyle devam edelim haftaya İsveç yaparız onda geri gelmemişti benim ne dersin
Günaydın cnm bende isvec yapmistim,patates, yogurt,ve sivi diyeti yapmistim hic aninda geri almamistim o zmn p.tesi 6 günlük isvec yapariz

Back