- Konu Sahibi incilideniz
-
- #20.661
Emziriyorum Can'ım ek bişe yemiyor ama diyetin sınırsız olması sütü etkilemiyor benim için iyi bile normalde kilo alıcam diye suan yediğimin 3 de 1 ini yemiyordumrapunzel12 emziriyor musun çok güzel bir kiloda doğuma girmişsin boyuna göre iyi yanı. Çokta dert edecek bir kiloda yok rahat ol 4 ay önce doğumyapmışsın birkaç ay içinde zamanla gidecektir sağlığını bozma bebeğinin tadını çıkar o hareketlerine peşinde koşarken gidecektir
Kızlar bu diyette boyle olursa son yapisim bilginiz olsun haftasonu normal yememe gecince verdigim kiloyu yakaladım 78,4 kilo ciktim bugün dikkat etsende etmesende geri geliyomus haberiniz olsun soz verdiğim ve yemin de ettigim icin bu haftada devam ediyorum
pambuk-apla aynen canım bende bu sabah 78.2 yi gördüm haftasonu çokta yemedim tatlı ve ekmek yemememe rağmen 2 günde 1 kilo almış görünüyordum 2 gün daha normal yesem diğer 1.4 te geri gelecek bu hafta daha böyle devam edelim haftaya İsveç yaparız onda geri gelmemişti benim ne dersin
Günaydın cnm bende isvec yapmistim,patates, yogurt,ve sivi diyeti yapmistim hic aninda geri almamistim o zmn p.tesi 6 günlük isvec yapariz
tmm cnm olur pazar baslarizpambuk-apla tamam olur ben zaten 13 gün yapamam hem bayram haftasına denk gelir istersen pazar günü başlayalım cuma günü bitmiş olur haftasonuda tatile başlamış oluruz bu hafta bu diyete uyalım 1 gün arada daha az alırız :)
Ya evet cnm denedik olsun burdaki arkadaslarla sözlestim ya yari yolda bırakmak istemedim o yüzden yine devamyaa ciddi misiniz kızlar :/ tüh yaaa neye yaradı o zaman bu eziyet??
pambuk keşke yemin etmemiş olsaydın hiç devam etmezdik yarın isveçe geçerdik direkt beraber neden bu diyetle zaman kaybedelimki? ben bakayım yarın tartılınca 1 kg falan artı çıkarsam yapmam bu diyeti.
bende varım kızlarrr
tmm cnm olur pazar baslarizbuseb te var esim evde ama sıkıntı olmaz sanırım
Ya evet cnm denedik olsun burdaki arkadaslarla sözlestim ya yari yolda bırakmak istemedim o yüzden yine devam
Olabilir cnm gecer inşallah bende işlerimi bitirdim oturuyorum 1,5 litrelik sisemi aldim oglum uyuyo uyansin pazara gidicez ama bugün cok gerginim nedense2 büyük patates 2 l su içtim ama patatesleri sade yiyemedim hafif ketçapladım umarım o kadarda diyeti bozmak sayılmaz Bugün başağrısı karın ağrısı çekiyorum üstümde fena bir halsizlik var başımı kaldıramıyorum diyetle bir ilgisi var mı bilmiyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?