How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

:KK76: Hayat sarkisi Hayat sarkisi Kiloyu belden aşağıdan alırsan armut belden yukarıdan alırsan elma tiplisin pambuk-apla pambuk-apla benimde tipim elma belden aşağısında sıkıntı yok alt taraf 40 beden üst taraf 44 beden göbek bi türlü gitmiyo ama sanki şu 1 ayda verdiğim 6 kilodan sonra biraz küçüldü gibi ;)

Selamlaar, bugün sebze yaptım sabah pırasa öğlen pırasa taze fasulye akşamda yoğurtlu az yağlı kabak kızartması yedim. Arada iki etmek uç beş cips yedim meyve olarak ta uzum ve incir yedim çok az. Reglim yakın olduğu için dayanamıyorum çok fazla.. siz hic kaçamak yapıyor muydunuz? Yarını et günü yapicam

mrsseker18 mrsseker18 sebze gününde sabah hangi sebzeyle başlarsan gün içinde hep aynı sebzeleri yemelisin sebze gününe meyve yoğurt karıştırmamalısın yağ ekmek hiç olmamalı senin bugün hiç olmamış sen bugünü yok say gel pazartesi günü haşlanmış patatesle hep birlikte başlayalım ne dersin ;)

Tipleri nasil ayirt edeceyimi bilmiyorum ben mesala nasilim her halde armut gibiyim sanirsam)

Ama ben en cok karin basenden klo aliyorum hep belim incedir yukaridanda kloluyum ama awagidan daha cok gibi sanki iri kemikliyim biraz omuzlarimda geniw sizce elmamiyim armutmu)
sanırım armut tiplisin belim hic ince olmadi benim 7-8 senedir

:KK76: Hayat sarkisi Hayat sarkisi Kiloyu belden aşağıdan alırsan armut belden yukarıdan alırsan elma tiplisin pambuk-apla pambuk-apla benimde tipim elma belden aşağısında sıkıntı yok alt taraf 40 beden üst taraf 44 beden göbek bi türlü gitmiyo ama sanki şu 1 ayda verdiğim 6 kilodan sonra biraz küçüldü gibi :KK66:
oo iyiymis ben 84 kilo iken 48 beden gomlek anca oluyordu altta 46 beden 60 kilo iken 40 giyiyordum sanırım senin boyun uzun ondan olabilir benim boy 160 cm vücut tipimizde ayniymis benim kollarim ve sirt bolgem cok yaglaniyo

Selamlaar, bugün sebze yaptım sabah pırasa öğlen pırasa taze fasulye akşamda yoğurtlu az yağlı kabak kızartması yedim. Arada iki etmek uç beş cips yedim meyve olarak ta uzum ve incir yedim çok az. Reglim yakın olduğu için dayanamıyorum çok fazla.. siz hic kaçamak yapıyor muydunuz? Yarını et günü yapicam[/QUOTE
Ben anneme gittim 1 gun o gun sabah ve öğlen bozdum evime gelince hic bise yemedim kacamak yapmadim cunku yeminliydim istersen reglin bitsin beraber yaparız yoksa o donemde canin surekli atistirmak ister ben bu diyeti bikana kadar devam etmeyi düşünüyorum

pambuk-apla pambuk-apla yok kız ne boyu bendede 163 cm boy var benim kollar bacaklar ince popo hiç yok ne varsa karın bölgesinde var şimdiki kotumun beli 31 oda büyük gelmeye başladı kemersiz giyemiyorum benim kemikli bir vücudum var istesemde çok zayıflayamam 60 kilo olduğum zaman çok zayıf görünüyordum oda 7 sene önceydi :KK66:

sanırım armut tiplisin belim hic ince olmadi benim 7-8 senedir

oo iyiymis ben 84 kilo iken 48 beden gomlek anca oluyordu altta 46 beden 60 kilo iken 40 giyiyordum sanırım senin boyun uzun ondan olabilir benim boy 160 cm vücut tipimizde ayniymis benim kollarim ve sirt bolgem cok yaglaniyo
Benomde akdine ne kadar klo alirsam alim hep belim ince oldu eskiden hep 60 kloydum ben ozaman daha inceydi belim)

Bence de olmadı çünkü karnında şişlik hissediyorum o halde yarin pirinç lapası yapayım tek günlük. Pazartesi de sıfırdan başlayalım sizinle
Aynen cnm oyle yaparsın boşver pirinç lapasini yarın tatil yap ptesi başlarsın

Benim 3. Gunde bitti sukur.en zor gecirdigim gun et gunu oluyor ve yumurta.neyseki kaldi son iki.simdilik biraz yuruyus harici spor yapmiyorum.bunye diyete alissin.nasipse 2.turda sporda eklerim.hepimize basarilar

Herkese merhaba :) bana yardımcı olun lütfen kızlar:( yapmadığım şey kalmadı diyetisyene bile gittim kilo veremiyorum yanş veriyorum ama tekrar alıyorum napçam inanın bilmiyorım :( bu diyet gerçekten işe yarıyor mu? 170 boyundayım 82 kiloyum :(

Herkese merhaba :) bana yardımcı olun lütfen kızlar:KK43: yapmadığım şey kalmadı diyetisyene bile gittim kilo veremiyorum yanş veriyorum ama tekrar alıyorum napçam inanın bilmiyorım :KK43: bu diyet gerçekten işe yarıyor mu? 170 boyundayım 82 kiloyum :KK43:
Bende hep verip alıyorum bunye musaid demekki, ptesi başlıcaz istersen sende bize katıl 5 gun denemeye deger

Inşallah cok kilo veririz
Yalniz yumurta gunu baya zorluyo birazdan yürüyüş yapıcam cocuklarla yoksa hic cnm spor yapmak istemiyo, ev halkina çörek yaptim ben yiyemiyo rum bari onlar yesin:hamarat::KK48: daha doğrusu esim bayramdan sonrada izinli buzluga atiyim da cikarip isitirim diye düşündüm bugunde bi mutfaktan cikamadim hic isim bitmedi bi türlü :mad:

İkinci gunumde basarili tamamlandi sukur.ben yumurta gununu yapamiyorum olumsuz anlamda cok erkiliyo beni oyuzden yogurtla tamamliycam son gunumu.tartilmadim ama iki gun once kapanmayan fermuar kapandi iyi bi gelisme :)

ödemin gittiği için fermuar kapanmıştır canım :)

ben de bugün yumurta günümdeyim başarıcam inş kızlarrr :) ben pek spor yapmıyorum halim olmuyor.

Akşam sporumu da yaptım :KK54::KK70:cocuklarla müzik actik hareketli cildirin dedim cildirdik 20 dk :KK73::KK70:

Günaydın kızlar cok bekletmeden hemen sonucumu yazayım 76,7 yani 2,7 kilo vermisim 1,5 senedir bu kiloya inmemistim sevindim diyebilirim 2 gun dinlenip ptesi yine devam benimle tekrar baslamak isteyenler adimi etiketliyebilir çok keyifli bir diyet bayrama kadar 70 e dusmem lazim yengemle iddiaya girmistim

oo gayet iyi sonuç tebrikler :) bugün benim son günüm yarın ara vericem o yüzden size katılamıycam :(

Kızlar birlikte olunca keyifli oluyor benimde baş:79.6
Son:77.2
Fark:2.4
Bunada şükür demek ki umut var dimi başladık devamınıda getirelim inşallah bende varım kız pambuk-apla pambuk-apla pazartesi başlayalım tekrar deneyelim

tebrikler canım gayet iyi fark :))
benim bugün bitiyor size yetişemiyorum. salı başlayabilirim ancak 1 gün ara vermeliyim en az :(

buseb buseb ee senin nasıl gidiyor tatlım 4.gün bitti seninde yeni kg paylaşımların gelmiyor

paylaştım canım. iyi gidiyor ama benim aksama doğru bacaklarımda ağrı oluyor sende de oldu mu canım? kaslarım zarar görüyor sanırım..

Herkese merhaba :) bana yardımcı olun lütfen kızlar:KK43: yapmadığım şey kalmadı diyetisyene bile gittim kilo veremiyorum yanş veriyorum ama tekrar alıyorum napçam inanın bilmiyorım :KK43: bu diyet gerçekten işe yarıyor mu? 170 boyundayım 82 kiloyum :KK43:

diyet 5 günlük işe yarıyor kilo verdiriyor en azından ama ne kadar sağlıklı bilmiyorum :)

ben de hep kilomla ugrastım liseden beri :( nefsimize hakim olmak aksam yemek yememek çözüm olabilir kiloları tekrar almamak için. bir de günde en az 20 dk yürüyüş.

Pazartesi başlayacaklar grubu üçledik yokmu arttıran :)
pambuk-apla pambuk-apla mrsseker18 mrsseker18 N nnnadal herkes pazartesi sabahı güncel kiloları yazsın kızlar :KK66: umarım ben o zamana kadar kilo almam

kızlar benim bugün yumurta günüüü :( ben de sizinle başlamak isterdim.. ooff

Pazartesi başlayacaklar grubu üçledik yokmu arttıran :)
pambuk-apla pambuk-apla mrsseker18 mrsseker18 N nnnadal herkes pazartesi sabahı güncel kiloları yazsın kızlar :KK66: umarım ben o zamana kadar kilo almam
oleyyy diyet arkadaşi olunca daha bir azimli oluyo insan, bende cnm ne istiyorsa yedim kilo almamisimdir inşallah

ödemin gittiği için fermuar kapanmıştır canım :)

ben de bugün yumurta günümdeyim başarıcam inş kızlarrr :) ben pek spor yapmıyorum halim olmuyor.

oo gayet iyi sonuç tebrikler :) bugün benim son günüm yarın ara vericem o yüzden size katılamıycam :KK43:

tebrikler canım gayet iyi fark :))
benim bugün bitiyor size yetişemiyorum. salı başlayabilirim ancak 1 gün ara vermeliyim en az :KK43:

paylaştım canım. iyi gidiyor ama benim aksama doğru bacaklarımda ağrı oluyor sende de oldu mu canım? kaslarım zarar görüyor sanırım..

diyet 5 günlük işe yarıyor kilo verdiriyor en azından ama ne kadar sağlıklı bilmiyorum :)

ben de hep kilomla ugrastım liseden beri :KK43: nefsimize hakim olmak aksam yemek yememek çözüm olabilir kiloları tekrar almamak için. bir de günde en az 20 dk yürüyüş.

kızlar benim bugün yumurta günüüü :KK43: ben de sizinle başlamak isterdim.. ooff
Sen dinlen tatlim hemen başlama bize yetisirsin merak etme bayrama kadar devam

Ooff salı günü tatilmiş ya eşim evde diyetime yine arıza çıkaracak en iyisi ben o günü et günü yapip ona mangal yaptırayım böylece atlatabilirim ;) belki azıcık bozabilirim ama şimdiden önlemimi alıyorum

Bu arada biz pek birsey yemediğimiz için bağırsak volumu tamamen düşüyor biraz birşey yesek bağırsaklar doluyo verdiğimiz tamamen kilo değil ben dün çok fazla yemememe rağmen bu sabah 77.5 tim yarın ne olacak bilmiyorum

Back