- 10 Mayıs 2012
- 1.140
- 1.311
- 158
- Konu Sahibi incilideniz
- #20.601
Ohhh hemde nasıl spor olur bende yürüyüş yada evde airobik yaparım heraldepambuk-apla şimdi halı yıkayacağım spor sayılır mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohhh hemde nasıl spor olur bende yürüyüş yada evde airobik yaparım heraldepambuk-apla şimdi halı yıkayacağım spor sayılır mı
buseb kız ben dün meyveyide çok yemiştim zaten sabah 2 yumurtamı yedim dahada fazlasını midem kaldırmaz senin kiloda değişim var mı uzun süreden beri vücut bu kiloya düşmemişti ya haftasonu ara veririm hatta önümüzdeki hafta bile yapmayabilirim hele bi verdiklerim otursun sonraki hafta yaparım tekrar önerin için teşekkür ederim
Bende hep ilk 3 gun kilo veriyorum sonra vermem duruyo butun şok diyetlerde bu ayni benim icin o yüzden sürekli tartilmiyorum morelim bozuluyo sende bir sonraki diyette oyle yap heyecanli oluyo toplamda kac kilo verdin
pambuk-apla ben şok diyet yeni yaptım performansımı merak ettim ama tartılmadanda duramazdım herhalde 79,6 dan 77,5 e düştüm ama hala herşey bitti sayılmaz ;-)
Inşallah cok kilo veririzanladım haklısın sen de mide naısl kaldırsın :)
var canım ama az bildirim yapcem birazdan.
bende senin gibiyim canım 3. gün sonrası fos bakalım bu kez nolcakk
bence şok diyet sonrası için sonucun enfestooo
Bitirdim yürüyüşu geldim cnm kahvemide ictim eline sağlık halılarinda temizlendipambuk-apla kız sen daha yürüyüş yapmadınmı benim halılar bitti nasılsa bugün diyet bitiyo yarına hazırlık yapıyon galiba
Oo çok güzel bir gelişme sevindim senin adinaİkinci gunumde basarili tamamlandi sukur.ben yumurta gununu yapamiyorum olumsuz anlamda cok erkiliyo beni oyuzden yogurtla tamamliycam son gunumu.tartilmadim ama iki gun once kapanmayan fermuar kapandi iyi bi gelisme :)
Tamam tewekkurler kuzum)dogru anlamışsin cnm aynen oyle ne ile basliyorsak onunla devam ediyoruz
Yumurta, yağ haric sebze salatası olabilir bende kremali mantar çorbası yemistim.Bence denemeye deger bir diyet
Helal olsun kız baslayalim tabi bayrama kadar ne kadar verirsek kardir birlikten kuvvet dogar cnmKızlar birlikte olunca keyifli oluyor benimde baş:79.6
Son:77.2
Fark:2.4
Bunada şükür demek ki umut var dimi başladık devamınıda getirelim inşallah bende varım kız pambuk-apla pazartesi başlayalım tekrar deneyelim