• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Elma diyetim yarın bitiyor beniğm de sanırım bu diyete başlayacağım.
Bi o diyet bir bu diyet nasıl olacak bilmiyorum ama artık kurtulmak istiyorum.
Elma diyeti ile 85 ten 83e düştüm 5 günde.
bununla da 79 falan olsam bir haftada ço kiyi olacak moral motivasyon olarak :)

Umarım hepimiz istediğimiz kiloda ve sağlıklı hatunlar olabiliriz :)

Neredeyse tum yazilanlari okudum ama ise yaramismi yaramamismi,sonuclar rakamsal olarak net ne olmus anlamadim gormedim gitti.Ben bugun 1.gun patates ile basladim ve gun bitti.Sabah 61.8 idi kilom 55 olsam kafi benim icin.Bakalim ise yarayacakmi.

Merhaba arkadaslar bende 69 kiloyumm ve 58 kilo olmak istiyorum diyet yapmak gerçekten zor iki haftadır ekmek hamur işlerini kestim 2 kilo verdim ama 2 gündür bıraktım 1 kilo geri aldım:KK12: istikrar cok önemli.. ve kendim için söyliyim ya hep ya hiçç bu tarz diyetler anca paklar beni yarın 5 te 5 diyetine başlıyorum :eek:dayanışma önemli diyet yapanlar bilgilerini paylaşsınlar lütfennn

Bugun 2. Gun sebze günü hadi bismillah.
Dun 61.8 Bugun 61.1 kilom.

Bugun 3.gun et gunu
61.8 -61.1 -60.6 Hadi bismillah....
Basakbetul senin kilo boy kac acaba ve sende yazarsan gun gun sonuclarini motive olur ☺

Bugun 3.gun et gunu
61.8 -61.1 -60.6 Hadi bismillah....
Basakbetul senin kilo boy kac acaba ve sende yazarsan gun gun sonuclarini motive olur ☺
merhaba benimde ikinci günüm
25 yasındayım boy 1,60 kilo 69 ile başladım ikinci gün sabah tartıldım 68 1 kilo gitmiş bugun sebze hakkımı sadece salatadan kullanıyorum yarın et günüm et yerine yeşil mercimek yemeyi düşünüyorumm

Bugun 4.gun meyva gunu
61.8 - 61.1 - 60.6 - 60.4 Suana kadar giden 1.4 yani demekki 5 gunde 5 kilo gitmiyor.Bakalim 2 gunde nekadar gidecek.500 gr ancak gider.

Merhaba, siteye uzun zaman önce üye oldum ancak hiç yorum yazmadım fakat hep takip ediyordum. becerebilirsem bende bu diyete başlamak istiyorum 70 kiloyum hedefim 60 kilo. Umarım başarırız. Herkese bol şans.

Back