- 21 Mart 2016
- 15
- 6
- 1
- Konu Sahibi incilideniz
- #20.221
Emzirirken yapılabilr mi acabakii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bugun basladım patates ıle su an 86yım bakalım ne olucakArkadaşlar merhaba. Ben yarın başlamayı düşünüyorum katılmak isteyen olur mu?
Bence emzırırken tep tıp beslenmeyın yıne de sız bılırsınız tabı sevgılerEmzirirken yapılabilr mi acabakii
Ben yaptım ama bırakınca geri aldım,tam istikrarlı da olamamış olabilirim, siz bilirsinizHafta sonu baslamak kotu bi fikirmiş tabı ki olmadı bugun baslıyorum var mi yapan kilo veren gerı alınıyor mu acaba
Kac kilosunu gerı aldınız ve asırı mı yedinizBen yaptım ama bırakınca geri aldım,tam istikrarlı da olamamış olabilirim, siz bilirsiniz
Elma diyeti ni denemistim 10 yıl önce gerçekten ise yaramisti,onu araştırıyorum,sizde bi bakın benceKac kilosunu gerı aldınız ve asırı mı yediniz
Ben bu dıyetten vazgectım bı kere yaoınca verılen gerı alınıyormus en ıyısı az yıyıp 7den sonra asla bısey yememek :)Elma diyeti ni denemistim 10 yıl önce gerçekten ise yaramisti,onu araştırıyorum,sizde bi bakın bence
Elma diyeti yapabilirsin,tabiki seviyorsan,ben bugün başladımBen bu dıyetten vazgectım bı kere yaoınca verılen gerı alınıyormus en ıyısı az yıyıp 7den sonra asla bısey yememek :)
Bakarım ona da tesekkur ederımElma diyeti yapabilirsin,tabiki seviyorsan,ben bugün başladım
merhaba benimde ikinci günümBugun 3.gun et gunu
61.8 -61.1 -60.6 Hadi bismillah....
Basakbetul senin kilo boy kac acaba ve sende yazarsan gun gun sonuclarini motive olur ☺