• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar inanmıyorum, 700 gitmiş,76.8 geldim. Akşam balık yedim ona rağmen böyle verdiysem yuh yani,acaba bu diyette çok mu yemek gerekiyor,ben dün neredeyse 2 şer kilo domates salatalık yedim

Gercekten şok oluyorum esimdende bendende tam 1 kilo gitti.. ben ilk gun sadece 4 kucuk patates yedim tum gün bende 1.300 gram gitmiş. Biraz zorlandim aksama dogru ama degmis cok mutluyumm.. sebze gunundeyim simdi hadi bugundee 1 kilo gitsin..

Kızlar kimseyi yokmu,bugün et günü ama ben et yemiyorum,tavuk yiyorum ama onuda sabah sabah yemek istemiyorum başka ne yiyebilirim

Gercekten şok oluyorum esimdende bendende tam 1 kilo gitti.. ben ilk gun sadece 4 kucuk patates yedim tum gün bende 1.300 gram gitmiş. Biraz zorlandim aksama dogru ama degmis cok mutluyumm.. sebze gunundeyim simdi hadi bugundee 1 kilo gitsin..
Tebrik ediyorum sizi,maşallah hadi bakalım,ilk defa ben de 76 ları görüyorum,tam gaz devam

Kizlar bugün patatesin cok etkili olduğunu keşfettim ben diyeti degistiriyorum her gün mutlaka ekmek yerine haslanmis veya firinlanmis patates yiyecegim yarin yapacam bakalim size bilgi veririm

Iyi gunler kizlar. Bu diyete pazartesi basladim, internette yorumlara bakayim derken uye oldum. Diyete baslamadan iki hafta once 60.5 kiloydum. Aksamlari ardic sirkesi, sabahlari da okula gitmeden ac karnina elma sirkesi ve gunde 3lt su tuketiyordum. Boyle boyle 2 kilo verdim. Bir de 1 aydir her hafta yaptigim bir kur var. Yogurt zerdecal zencefil tarcin ve limon suyunu karistirip iki gun boyunca yatmadan 4 saat once icip ustune 2lt su iciyorum. Pazartesi diyete basladigimda 58.4 civarlarindaydim. Ilk gun sabah bir bardak sut oglen 1 patates (limonlu pul biberli kimyonlu) yanina ayran, bir de ikisi bir arada. Aksam yine ayni patates bu sefer icine yogurt da kattim. Ertesi gun sabah kahvalti yaptim, gozleme tursu. Oglen iki elma oreolu dondurma. aksam 1 elma birazda peynir yedim. Bugun de sabah 1 bardak sut. Oglen enginari kup kup kesip baharatlayip domates suyunda hasladim onu yedim. Iki parca bitter cikolata bir de 4 parca eti hosbes :D Aksam da ayni. Ara ara da domates yedim limon sıkıp. 2 gunun sabahina 57.8 geldim. Daha tartilmadim cumartesi tartilacagim.
Kilo almadan once 56 kiloydum, 1 hafta tatlinin dibine vurdum 58 oldum. Sonra da cerez yedim deli gibi (cekirdek ve yer fistigi) 60 oldum. Yani diyecegim hayatimdan tatli ve cerezi cikarinca 2 kiloyu rahatca verdim. Simdi de hedefim 54 kilo. Boyum 1.68

2 cocuk annesiyim ilk hamileligimde 22kilo aldim 2.cide 10 faciaydii bugun baktim kilo ve boy ortalamama 13 kilo fazlam var:KK12: yarin patatesle basliyorum hadi hayırlısı :KK17:

Kizlar birde yarin et gunu tum gun et yemek cok agir gelecek diye ben tavuğu tercih ettim esimin is yeri icin simdi yaptim hazirligi. sabah icin light hindi ve tavuk fume koydum ama tavugu izgara yapamadim su koydum tencereye tavuk once suyla haslandi sonra kendi yagiyla kizardi olmadimi ki bilemedim ben yagli oldu birazcik :( 2 gunluk emegi cope atmis olmayayim :/

2 cocuk annesiyim ilk hamileligimde 22kilo aldim 2.cide 10 faciaydii bugun baktim kilo ve boy ortalamama 13 kilo fazlam var:KK12: yarin patatesle basliyorum hadi hayırlısı :KK17:
Bende senin gibi iki çocuk annesiyim ilk oğlumda 24 kilo aldım bunun 22 sini bermiştim diyetle 63 olmuştum sonra diyeti ve sporu bırakınca Tekrar kilo aldım. İkinci oğlumda da 72 ile hamile kaldım 16 kilo aldım iki ay önce doğum yaptım. Şimdi de bu diyete başladım. Aslında çok zorlamıyor bu diyet sadece hep aynı şeyleri yemekten sıkıldım. Bıgün 4. Günüm ve 3 kilo vermişim darısı sana canım

Bende senin gibi iki çocuk annesiyim ilk oğlumda 24 kilo aldım bunun 22 sini bermiştim diyetle 63 olmuştum sonra diyeti ve sporu bırakınca Tekrar kilo aldım. İkinci oğlumda da 72 ile hamile kaldım 16 kilo aldım iki ay önce doğum yaptım. Şimdi de bu diyete başladım. Aslında çok zorlamıyor bu diyet sadece hep aynı şeyleri yemekten sıkıldım. Bıgün 4. Günüm ve 3 kilo vermişim darısı sana canım
Ayy hadi insaAllah guzel sonuclar aliriz
Benim bagirsaklarda cok duzenli degil zaten ama bunuda gojiberry meyvesiyle aştım bayaaa bi faydasini gordum cayi degil ama meyvenin kendisini ac karnina 1 bardak suda 8 9 tane azcik kaynattim icebilecegim sicaklikta tukettim.
Su an 1.64 boyum kilom 68.5 :oops:

Ayy hadi insaAllah guzel sonuclar aliriz
Benim bagirsaklarda cok duzenli degil zaten ama bunuda gojiberry meyvesiyle aştım bayaaa bi faydasini gordum cayi degil ama meyvenin kendisini ac karnina 1 bardak suda 8 9 tane azcik kaynattim icebilecegim sicaklikta tukettim.
Su an 1.64 boyum kilom 68.5 :oops:
Ben de goki berryi merak ediyordum tadı nasıl acaba?ne zaman doğum yaptın? Ben de 1.73 cm boyum 77.600 kilom hedefim de 60

Kızlar yarın son günüm,hafif kaçamaklar la bu gün 76 yı gördüm,sanırım sabah aç karın a 75 geleceğim

Arkadaslar suan lahana çorbası diyeti yapıyorum 6. Günüm deyim. Perşembe günü bu diyete başlamayı düşünüyorum. Benim ile başlamak isteyen var mı. Birbirimize destek çıkarız

Yarın başlamayı düşünüyorum gerçekten işe yarıyor mu 1 ayda kalıcı 10 kilo verebilirmiyim :/ şuan 82 kiloyum ideal kilom 55miş. 60 olsam yeticek bana 2 ayda olurmu sizce? Kimler ne kadar sürede kaç kilo verdi?

Back