• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Gayet iyiydi patates acaip ödem atiyor arada kacamak oldu bir sürü ama ona ragmen vermisim hadi bakalim yarin ne yiyeceksiniz ben brokoli karnabahar ve havuç hasladim
Patatesi nasıl yedin bi de,ben 1 ay devam edeceğim de,konu sahibi birebir uyulması gerek yazmış ama bilemedim,ben 1 2 saat önce yogurtlayip baharat attım üstüne öyle yedim

Kizlar araniza katildim bende.. yarin diyete başlıyorum. 55 kiloyum boyumda 1.65 ama 55 olunca lömbür lömbür hissediyorum kendimi.. hayatimda 48 in ustunu gormemistim cok yadirgiyorum bu halimi :KK43: esimle birlikte başladık umarım guzel sonuclar alırız.. bu ara hunharca yemek yiyoruz daha fazla kilo almadan dur dememiz lazımdı..

Nasıl yiyeceksin onları sadece haşlanmış şekilde mi,tuz limon vs olmayacak mı
Patates yerken limon baharat vs önermiyorum yikayip iyice fırınla veya haşla kabukla ye cok ödem atiyor . Sebzeyi nar ekşisi ile yiyecem cok katı olmayin arada ceviz kayısı falan yemek daha iyi geliyor

Patates yerken limon baharat vs önermiyorum yikayip iyice fırınla veya haşla kabukla ye cok ödem atiyor . Sebzeyi nar ekşisi ile yiyecem cok katı olmayin arada ceviz kayısı falan yemek daha iyi geliyor
Ben bugün domates salatalık yiyerek başladım,dün sanırım biraz zorladım kendimi,başım çok ağrıyor ama bilmiyorum tek besinden dolayı mıdır,biraz önce az sütlü 2 şekerli bi nescafe içtim

Kizlar araniza katildim bende.. yarin diyete başlıyorum. 55 kiloyum boyumda 1.65 ama 55 olunca lömbür lömbür hissediyorum kendimi.. hayatimda 48 in ustunu gormemistim cok yadirgiyorum bu halimi :KK43: esimle birlikte başladık umarım guzel sonuclar alırız.. bu ara hunharca yemek yiyoruz daha fazla kilo almadan dur dememiz lazımdı..
Hoşgeldin canım aramıza,benim hedefim 55 iken sen 55 ten başlıyorsun,garip bir durum :110:

Günaydın kızlar tek kaçamak yapan ben değilmişim 1 günde 500 gram gitmiş. Bugün de salata yaptım neredeyse tüm yeşillikleri kyllandım .günü salatayla geçireceğim anlaşılan.bakalım bugün ne kadar vereceğim

Hoşgeldin canım aramıza,benim hedefim 55 iken sen 55 ten başlıyorsun,garip bir durum :110:
Canim tesekkur ederim :) inan hayatim boyunca 50 diye bisi gormedim ben evlenince bir anda bu kadar kilo alinca tokat gibi geliyo :KK43: birde ben kiloyu direk gobek bolgesinden ve yanlardan aliyorum :KK43: her gorenin aa kilo mu aldin sen sorusuda beni delirtiyor:KK34:

Son düzenleme:
Canim tesekkur ederim :) inan hayatim boyunca 50 diye bisi gormedim ben evlenince bir anda bu kadar kilo alinca tokat gibi geliyo :KK43: birde ben kiloyu direk gobek bolgesinden ve yanlardan aliyorum :KK43: her gorenin aa kilo mu aldin sen sorusuda beni delirtiyor:KK34:
Gercektwn delirtiyor o soru ama senin yine iyiymiş,ben 32 kilo aldim evlendigim den bu yana,beni tanitamiyorlardi

Gercektwn delirtiyor o soru ama senin yine iyiymiş,ben 32 kilo aldim evlendigim den bu yana,beni tanitamiyorlardi
Aynen evet aldim goruyosun ne diye sorup moral bozuyosun ki illet oluyorumm. Umarim sende bir an once verirsin kilolari canim.. Benim ilk gunum bugun pek zorlanmiyorum senin nasil gidiyor verebildin mi hic

Kizlar birde nacizane önerim patates gununden sonra malum hazimsizlik olacak sebze gununde kesinlikle haslanmis karnibahari eksik etmeyin sindirim sistemi cok guzel calistiriyor tavsiye ederim.

Kacamak olmasi cok doğal hatta iyi de daha fazla veriyorsunuz ve yedikleriniz mutlu ediyor sizi bayanlar bu gidise dur diyelim biz istedikten sonra her kilo verilir

Size dun neler yedim anlatayim sabah bir patates yedim kabukla öğle alti yedi kaşık mercimek corbasi ictim eve geldim yarim halley yedim kahve yaninda eşime tost yaptım iki ısırık aldim . Gun icinde iki kaysi ceviz tukettim sonra yine patates yedim kabuklu inanin korkunç ödem attırdı ve sonuc 92 kilodan 90.100

Size dun neler yedim anlatayim sabah bir patates yedim kabukla öğle alti yedi kaşık mercimek corbasi ictim eve geldim yarim halley yedim kahve yaninda eşime tost yaptım iki ısırık aldim . Gun icinde iki kaysi ceviz tukettim sonra yine patates yedim kabuklu inanin korkunç ödem attırdı ve sonuc 92 kilodan 90.100
Maşallah,çok güzel atmışsın ödemini,bende ödem falan kalmadı sabah aç karın tartıldığımda bi 100 gr farketmisti ama öğlen e doğru tartılınca neredeyse 1 kilo gitmiş anlamadım

Aynen evet aldim goruyosun ne diye sorup moral bozuyosun ki illet oluyorumm. Umarim sende bir an once verirsin kilolari canim.. Benim ilk gunum bugun pek zorlanmiyorum senin nasil gidiyor verebildin mi hic
Evet vermişim ama sabah 100 gr gitmişti öğlen o kadar domates salatalık yedim neredeyse 1 kilo gitmiş anlamadım bende,bu arada ben domates salatalık ta 1 er kiloyu geçiyorum galiba,her acıktığımda yiyorum sizce fazla mı,bu arada karnıbahar ı nasıl tukettin

Aaa ne güzel vermişsin öyle ben sadece 500 gram vermişim ilk gün. Yarın sabah tartılınca ne kadar bermiş olurum acaba.gün içerisinde tartılınca verrmemiş gibiyim hatta 81.400 felan çıkıyorum. Ama suyu çok içiyorum belki ondandır

Evet vermişim ama sabah 100 gr gitmişti öğlen o kadar domates salatalık yedim neredeyse 1 kilo gitmiş anlamadım bende,bu arada ben domates salatalık ta 1 er kiloyu geçiyorum galiba,her acıktığımda yiyorum sizce fazla mı,bu arada karnıbahar ı nasıl tukettin
Super ya cidden o kadar yemeye 1 kilo gitmesi superr.. kusana kadar yiyebilirsiniz demis bence fazla degil zaten gun icinde baska hic bisi yemiyoruz. Ben yarin geciyorum sebze faslina karnibahari haslycam belki firinada veririm oyle tuketirim.

Bi kaç saat önce dışarı çıktım eşimle,canım birden balık istedi ve bir porsiyon hamsi tava yedim bi kaç sebze ile, umarım kilom da çok fazla bi değişiklik yaratmaz,1 kaşık yağ ile yapıyorlarmış onu bile sordum

Günaydın kızlar, nasılsınız? 1.5 litre su içtim ve 1 tavuk göğsü ızgarası yapıp yedim. Sabahı atlattım, bakalım gün nasıl devam edecek. Sabah tartıldım 79.0 olmuşum 1.500 gram gitmiş. Sizde durumlar nasıl?

Back