- 8 Haziran 2010
- 543
- 182
- 103
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #20.201
Tebrik ediyorum sizi,maşallah hadi bakalım,ilk defa ben de 76 ları görüyorum,tam gaz devamGercekten şok oluyorum esimdende bendende tam 1 kilo gitti.. ben ilk gun sadece 4 kucuk patates yedim tum gün bende 1.300 gram gitmiş. Biraz zorlandim aksama dogru ama degmis cok mutluyumm.. sebze gunundeyim simdi hadi bugundee 1 kilo gitsin..
Cok tesekkur ederim bugun sebze gunuydu o kdr zorlandim ki anlatamamTebrik ediyorum sizi,maşallah hadi bakalım,ilk defa ben de 76 ları görüyorum,tam gaz devam
Bu oneri super oldu evde var yarin artik kabuk tarcinla iceyim caylari. Normalde cikolatanin yuzune bakmayan ben bugun cikolatayi avuclayip yemek istedimKızlar şeker krizleriniz için kabuk tarçınla çay demleyip için derim. Asla krize girmiyorsunuz :)
Hadi hayırlısı inşallah emeginizin karsiligini alirsiniz2 cocuk annesiyim ilk hamileligimde 22kilo aldim 2.cide 10 faciaydii bugun baktim kilo ve boy ortalamama 13 kilo fazlam varyarin patatesle basliyorum hadi hayırlısı
Bende senin gibi iki çocuk annesiyim ilk oğlumda 24 kilo aldım bunun 22 sini bermiştim diyetle 63 olmuştum sonra diyeti ve sporu bırakınca Tekrar kilo aldım. İkinci oğlumda da 72 ile hamile kaldım 16 kilo aldım iki ay önce doğum yaptım. Şimdi de bu diyete başladım. Aslında çok zorlamıyor bu diyet sadece hep aynı şeyleri yemekten sıkıldım. Bıgün 4. Günüm ve 3 kilo vermişim darısı sana canım2 cocuk annesiyim ilk hamileligimde 22kilo aldim 2.cide 10 faciaydii bugun baktim kilo ve boy ortalamama 13 kilo fazlam varyarin patatesle basliyorum hadi hayırlısı
Ayy hadi insaAllah guzel sonuclar alirizBende senin gibi iki çocuk annesiyim ilk oğlumda 24 kilo aldım bunun 22 sini bermiştim diyetle 63 olmuştum sonra diyeti ve sporu bırakınca Tekrar kilo aldım. İkinci oğlumda da 72 ile hamile kaldım 16 kilo aldım iki ay önce doğum yaptım. Şimdi de bu diyete başladım. Aslında çok zorlamıyor bu diyet sadece hep aynı şeyleri yemekten sıkıldım. Bıgün 4. Günüm ve 3 kilo vermişim darısı sana canım
Ben de goki berryi merak ediyordum tadı nasıl acaba?ne zaman doğum yaptın? Ben de 1.73 cm boyum 77.600 kilom hedefim de 60Ayy hadi insaAllah guzel sonuclar aliriz
Benim bagirsaklarda cok duzenli degil zaten ama bunuda gojiberry meyvesiyle aştım bayaaa bi faydasini gordum cayi degil ama meyvenin kendisini ac karnina 1 bardak suda 8 9 tane azcik kaynattim icebilecegim sicaklikta tukettim.
Su an 1.64 boyum kilom 68.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?