• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar yarın benimle birlikte kim başlar bes gün dayanalim demin alis verise ciktim hicbir sey olmadi cok uzgunum

Kızlar yarın benimle birlikte kim başlar bes gün dayanalim demin alis verise ciktim hicbir sey olmadi cok uzgunum
Ben de yarın başlayacağım destek olalım birbirimize.bu kilomla alışverişe çıkamıyorum biliyorum ki alışveriş yaparsan kilolarımı kabullenmiş olacağım. İnşallah olumlu sonuç alırız. Kesin kilo veriliyor mu kızlar?bir de çok zor bir diyete benzemiyor? Yoksa bana mı öyle geliyor?

Kızlar bende yarın bu diyete başlıyorum. Boyum 1.74 kilom 81 hedefim 65 birbirimize destek olursak başarabileceğimize inanıyorum sabah tartılıp kilomu yazıcam :KK68: Birde kol inceltmek için işe yarayan denenmiş hareket önerirseniz çok mutlu olurum:KK22:

Kızlar bende yarın bu diyete başlıyorum. Boyum 1.74 kilom 81 hedefim 65 birbirimize destek olursak başarabileceğimize inanıyorum sabah tartılıp kilomu yazıcam :KK68: Birde kol inceltmek için işe yarayan denenmiş hareket önerirseniz çok mutlu olurum:KK22:
Benim de boyum 1.73 kilom 80.5 hedefim ise uzun vadede 60 kısa vadede ise 70.ölçülerimiz birbirine çok yakınmış. Bakalım bu diyetle verebilecek miyiz

Hadi bakalım büyük gün başlıyoruz
Mavi_24 sen kesin başladın mı? Ben de başladım. Sabah iki tane haşlanmış patates yedim, 1.5 litrede su içtim.

Benim de boyum 1.73 kilom 80.5 hedefim ise uzun vadede 60 kısa vadede ise 70.ölçülerimiz birbirine çok yakınmış. Bakalım bu diyetle verebilecek miyiz

Mavi_24 sen kesin başladın mı? Ben de başladım. Sabah iki tane haşlanmış patates yedim, 1.5 litrede su içtim.
Evettt başladım bugünü atlatirsak tamamdir

Bende başladım,geç uyandım patatesleri yiyene kadar saat 1 oldu,baharatlı 2 tane patates yedim,1 Türk kahvesi içtim

Aslında aç kalmadım ama istediğin şeyi yiyemeyeceği bilmek insanı mutsuz yapıyor. Neyseki bugünü atlattım arada kaza oldu (iki tane sarma yedim) ama bu hali bile etkilidir diye düşünüyorum.darısı yarına artık bol salatalı bir gün beni bekliyor. Sizin gününüz nasıl geçti?

Bende bugün patates ten tiksindim yani o kadar akşam a kadar yedim,biraz önce dayanamayarak yeni pisirdigim kurabiye den 1 tane yedim,yalnız doğru düzgün su icemedim

2020 sayfa okunur mu ya,hızlı hızlı 130 sayfaya geldi,ben geçen hafta denemiştim ama 1 gün denedim o da yarım kalmıştı,eşime sucuk yaptım ben 2 patetesi yogurtlayip yedim

Gayet iyiydi patates acaip ödem atiyor arada kacamak oldu bir sürü ama ona ragmen vermisim hadi bakalim yarin ne yiyeceksiniz ben brokoli karnabahar ve havuç hasladim

Back