- 6 Şubat 2015
- 44
- 18
- 88
- 37
- Konu Sahibi incilideniz
- #20.161
Of yine bu diyete başlıcam ptesi görüşürüz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de yarın başlayacağım destek olalım birbirimize.bu kilomla alışverişe çıkamıyorum biliyorum ki alışveriş yaparsan kilolarımı kabullenmiş olacağım. İnşallah olumlu sonuç alırız. Kesin kilo veriliyor mu kızlar?bir de çok zor bir diyete benzemiyor? Yoksa bana mı öyle geliyor?Kızlar yarın benimle birlikte kim başlar bes gün dayanalim demin alis verise ciktim hicbir sey olmadi cok uzgunum
Benim de boyum 1.73 kilom 80.5 hedefim ise uzun vadede 60 kısa vadede ise 70.ölçülerimiz birbirine çok yakınmış. Bakalım bu diyetle verebilecek miyizKızlar bende yarın bu diyete başlıyorum. Boyum 1.74 kilom 81 hedefim 65 birbirimize destek olursak başarabileceğimize inanıyorum sabah tartılıp kilomu yazıcam Birde kol inceltmek için işe yarayan denenmiş hareket önerirseniz çok mutlu olurum
Mavi_24 sen kesin başladın mı? Ben de başladım. Sabah iki tane haşlanmış patates yedim, 1.5 litrede su içtim.Hadi bakalım büyük gün başlıyoruz
Evettt başladım bugünü atlatirsak tamamdirBenim de boyum 1.73 kilom 80.5 hedefim ise uzun vadede 60 kısa vadede ise 70.ölçülerimiz birbirine çok yakınmış. Bakalım bu diyetle verebilecek miyiz
Mavi_24 sen kesin başladın mı? Ben de başladım. Sabah iki tane haşlanmış patates yedim, 1.5 litrede su içtim.
Ben de senin gibiyim. Yeterrrr dedim. Sen ilk defa mı yapıyorsun bu diyeti? Ben ilk kez deniyorum daBende bugün patates ten tiksindim yani o kadar akşam a kadar yedim,biraz önce dayanamayarak yeni pisirdigim kurabiye den 1 tane yedim,yalnız doğru düzgün su icemedim