- 25 Haziran 2022
- 39
- 5
- 33
-
- Konu Sahibi melekbeklerken
İlk günden beri hep rahimde sağ tarafımda aynı noktada batma vardı hala da var bazen korkutuyor beni belim ağrıyordu otururken bide acıkıyorum çok çabuk bukadar belirti normal mi bilmiyorum ama hissettiklerim bunlarHayır olsun öok sevindim :) belirtiniz varmıydı
Keşke yapmasaydin bende dayanamadım 7.gun yaptim tek çizgi çikti kendi kendime hep acaba hayali cizgimi var diye çok baktım ama bişey yok en iyisi test gününü beklemek bu şekilde hep üzülüp hem umutlanicazÇok sağolun cevabınız için Forum 5.gün yaptım 6. Gün yaptım silik çıktı diyen annelerle dolu olunca sabırsızlandım ama keşke yapmasaymışım moralim çok bozuldu
Değerim 335 çıktı bugün 11. Günİlk günden beri hep rahimde sağ tarafımda aynı noktada batma vardı hala da var bazen korkutuyor beni belim ağrıyordu otururken bide acıkıyorum çok çabuk bukadar belirti normal mi bilmiyorum ama hissettiklerim bunlar
Ben daha kan vermedim 5. Gün müydü sizinde erken gebelik bugün böyle çıktı yaptım bugünde değerim çıkıyor mu acaba diyeDeğerim 335 çıktı bugün 11. Gün
5.gün embriyosuydu 6.idrar testi negatifti 11. Gün kan verdim öyle öğrendimBen daha kan vermedim 5. Gün müydü sizinde erken gebelik bugün böyle çıktı yaptım bugünde değerim çıkıyor mu acaba diye
Sizinde var görünüyor hayırlı olsun inşallahBen daha kan vermedim 5. Gün müydü sizinde erken gebelik bugün böyle çıktı yaptım bugünde değerim çıkıyor mu acaba diye
Hayırlı olsun inşallah erken testte 6.günde belli oldu benim gittikçe koyulaşıyor kucağımıza sağsalim alırız inşallah5.gün embriyosuydu 6.idrar testi negatifti 11. Gün kan verdim öyle öğrendim
Hayırlı olsun inşallah erken testte 6.günde belli oldu benim gittikçe koyulaşıyor kucağımıza sağsalim alırız cuma tekrar kan vericem
Amin.. inşallah bugünlereHayırlı olsun inşallah erken testte 6.günde belli oldu benim gittikçe koyulaşıyor kucağımıza sağsalim alırız inşallah
Ben de 8.gün baktırdım .8.50 çıktı .sen 11.günden önce baktırmış mıydın?Değerim 335 çıktı bugün 11. Gün
Hayır baktırmadım 11. Gün 335 13. Gün 630 çıktıBen de 8.gün baktırdım .8.50 çıktı .sen 11.günden önce baktırmış mıydın?