5.gün transferi gebelik testi

Kafam iyice karıştı günler nasıl geçecek hiç bilmiyorum inşallah yaptığım testler bozuk değildir ve pozitiftir gerçekten bir çıkıp bir çıkmaması canımı çok şıktı acaba çıkan mı yanlış bozuk çıkmayan mı

Kesinlikle silik ciktiysa erken gebelik testinde dhaa fazla cikacaktir , üzülmemek elde degil biliyorum ama olmasi gereken günde kesin sonucu görmeden yipratmayin kendinizi eğer hamileysen suan bebegini daha cok üzuyorsun

Dediğim gibi benim de önce pozitif sonra negatif çıktı
Erken gebelik testleri yanıltıcı olabiliyor bence yarın ilk idrarla kaset test yapın

Cok dogru diyormki normal bir gebelik olsa suan hamilelik mutluluğu yaşıyor olurdum ama o endise bırakmayacak demekki
Ben de tüp bebekle hamile kaldım
Kızlarım haftaya 1 yaşında olacaklar
Doğum yaptıktan sonra bile ara ara kaybetme korkusu yaşadım
Zaman zaman hala yaşıyorum
Annelik böyle bir şey sanırım ömür boyu onlara bir şey olacak endişesiyle geçecek günlerimiz
Rabbım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin size de

Rabbim acılarını yaşatmasın size bağışlasın şimdi varmı yokmu bilmeme rağmen yatarken uzanırken hep aklımda sanki üstüne yatsam yan yatsam bişey olacakmış gibi o düşünceyle yatıyorum annelik işte

Kesinlikle silik ciktiysa erken gebelik testinde dhaa fazla cikacaktir , üzülmemek elde degil biliyorum ama olmasi gereken günde kesin sonucu görmeden yipratmayin kendinizi eğer hamileysen suan bebegini daha cok üzuyorsun
Değil mi olmasaydı hiç hayalet bile çıkmamaması lazımdı inşallah doğrudur müjdeli haberimi yazarım burdan geç zaman geççççç

Ay masallah darisi basimiza cift embriyomuydu ?
Bende ikiz olsun cok isterim ama tek embriyo onda da ihtimal çok düşük saglikli olsunda gerçi bir iki hic farketmez dediğiniz gibi annelik böyle bisey demekki

Değil mi olmasaydı hiç hayalet bile çıkmamaması lazımdı inşallah doğrudur müjdeli haberimi yazarım burdan geç zaman geççççç
Bunca zamandir test yaparim hic silik çizgi hayalet çizgi çıktığını görmedim olmadiysa yoktur çizgi silik bile cikmaz.
Bunlar benim 7. Gün testlerm biri kaset test biri erken gebelik aradaki farka bakar misin kaset testte eşim yok diye düşündü mesela digerini yapınca ikna oldu

Eklentiler

• IMG_20220617_204739.jpg
    44,7 KB · Görüntüleme: 146
  • IMG_20220617_193856.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 143
Kaset testteki hemen hemen benimki gibi transfer günü ile beraber mi 7.gün yaptığınız gün?belirtiniz var mıydı

Kaset testteki hemen hemen benimki gibi transfer günü ile beraber mi 7.gün yaptığınız gün?belirtiniz var mıydı
Yok transfer gününü saymadan 7. Gündü diger erken gebelik testi de ondan yarim saat sonra yaptim. İkiside akşam o yüzden umut var gibi görüyorum ama temkini elden birakmamak lazm ya şimdi cok kesin konuşuruz olumsuz bişey olur bende cok üzülürüm ama dua edelim bolca kötüyü dusunmeyelim

Eklentiler

• A72FB51E-6128-4B30-BA4C-30C470502602.jpeg
    63,7 KB · Görüntüleme: 151
  • E0D79E9D-30A1-48B8-B762-042B115BA6EC.jpeg
    154,4 KB · Görüntüleme: 128
  • E8A6EE44-222F-4E8E-886D-CBA1195B0A50.jpeg
    64,9 KB · Görüntüleme: 140
Benim pazartesi 7.gün olacak inşallah hepimizin vardır bayram hediyeleri olsun inşallah

Bana umut oldunuz gerçekten çok sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…