Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar benimle aynı durumda olan var mı acabaaArkadaslar merhaba. 5. Gun 2 adet 3aa kalite embriyo transferim oldu .bugün 7. Günüm. Hiç bir belirti yaşamıyorum.korkumdan idrar testi yapamıyorum. 2. Transferim
Napdın canm kan verdnmiArkadaslar merhaba. 5. Gun 2 adet 3aa kalite embriyo transferim oldu .bugün 7. Günüm. Hiç bir belirti yaşamıyorum.korkumdan idrar testi yapamıyorum. 2. Transferim
Canım merhaba sonucun belli oldu muArkadaslar merhaba. 5. Gun 2 adet 3aa kalite embriyo transferim oldu .bugün 7. Günüm. Hiç bir belirti yaşamıyorum.korkumdan idrar testi yapamıyorum. 2. Transferim
Çok.sukur pozitifimNapdın canm kan verdnmi
Maşallahhh hayırlıı olsunn canmm keseyi ne kadarlıkken gördünnÇok.sukur pozitifim
5. Haftada gördük çok şükür RabbimeMaşallahhh hayırlıı olsunn canmm keseyi ne kadarlıkken gördünn
Sende mi gebesin canimMaşallahhh hayırlıı olsunn canmm keseyi ne kadarlıkken gördünn
Maşallahh canmm Rabbim nazarlardan korusunn evet canm bende pozitif aldım çok şükür bugün kese gördük ama bebek için bi hafta sonraya çapırdı tahmini 4+2 falan dedii senidemi öyle yaptıSende mi gebesin canim
Evet benimde öyle oldu canımMaşallahh canmm Rabbim nazarlardan korusunn evet canm bende pozitif aldım çok şükür bugün kese gördük ama bebek için bi hafta sonraya çapırdı tahmini 4+2 falan dedii senidemi öyle yaptı
Çok şükür Allah sağlıkla kucağına aldirsin Rabbım esirgesinMaşallahh canmm Rabbim nazarlardan korusunn evet canm bende pozitif aldım çok şükür bugün kese gördük ama bebek için bi hafta sonraya çapırdı tahmini 4+2 falan dedii senidemi öyle yaptı
Aminn canım hepimizin inşallahhh kalp atışına ne zaman çağırdı canm sendemi sadece kese gördün bebek görmedin demiiÇok şükür Allah sağlıkla kucağına aldirsin Rabbım esirgesin
Bende kese görüntü.kalp atışına çarşamba günü gidecem.ama bugün lekelendim beni korkuttuAminn canım hepimizin inşallahhh kalp atışına ne zaman çağırdı canm sendemi sadece kese gördün bebek görmedin demii
Yerleşme kanamasıdır inşllah cnamm doktoruna danış ama mutlaka canım keseyi 4+2 iken mi gördün sende anlamadım onuu yeni mi gördün bu arada yani keseden kaç gün sonra kalp atışı için çağırdıBende kese görüntü.kalp atışına çarşamba günü gidecem.ama bugün lekelendim beni korkuttu