5. Gun embriyosu tup bebek

tuzlugol

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2025
15
6
1
31
Arkadaslar merhaba. 5. Gun 2 adet 3aa kalite embriyo transferim oldu .bugün 7. Günüm. Hiç bir belirti yaşamıyorum.korkumdan idrar testi yapamıyorum. 2. Transferim

Belirti arama canım herkeste belirti olur diye bişey yok çatlatma iğnesi olduysan eğer daha erken test yapman için ben iğne olmamıştım 5.gün embriyosu 8.gün erken gebelik testinde öğrendim tek embriyoydu

Kızlar 5+4 um
ALLAHIMA çok şükür sonucum pozitif.yalniz bugün sabah afedersiniz çamaşırima turuncu gibi lekelenme geldi.silindim gene var hafif.cok korktum.sali günü kesemi gördük Allah'ıma Hamd olsun.bugun böyle bir.sey yaşadım.doktora gittik bir sıkıntı yok dedi. Çarşamba gene gel.dedi.ben tup bebekle gebe kaldığım için zaten prolutex iğne ve fitil.kullaniyorum.yarim saaat önce de lekenin kahve olduğunu gördüm tedirginim

Bende kese görüntü.kalp atışına çarşamba günü gidecem.ama bugün lekelendim beni korkuttu
Yerleşme kanamasıdır inşllah cnamm doktoruna danış ama mutlaka canım keseyi 4+2 iken mi gördün sende anlamadım onuu yeni mi gördün bu arada yani keseden kaç gün sonra kalp atışı için çağırdı

Back
X