- 24 Mart 2024
- 33
- 4
- 1
- 27
- Konu Sahibi Zorluydu basardik
-
İlk transferiniz miydi ?Gözünün aydın umarım en kısa zamanda bende güzel haberler alırım .ben sadece çatlatma iğnesi ile 5. gün embriyosu transfer oldum. çok şükür olumlu sonuç aldım. kan verene kadar hiçbir test yapmayın. kafanız karışmasın boşuna
evet ilk transferimİlk transferiniz miydi ?Gözünün aydın umarım en kısa zamanda bende güzel haberler alırım .
Ben 6. Gün yapmıştım testi silik çizgi çıkmıştı bide transfer olmadam 1 hafta önce çatlatma iğnesi olmuştum benKızlar merhaba bugün 5. Gün embriyo transferinin 6. Günündeyim. Ben transfer öncesi hormon ilacı almadan ,çatlatma iğnesi olmadan doğal yollarla yumurtamın çatlamasını bekleyerek transfer oldum.Benim gibi doğal yollarla deneyip olumlı sonuç alan var mı ? Bir de 6. Gün sizce erken gebelik testi yapılmalı mı?
Darısı bana inşallahevet ilk transferim
İnşallahDarısı bana inşallah
Kan Sonucunuz pozitif miydi?Ben 6. Gün yapmıştım testi silik çizgi çıkmıştı bide transfer olmadam 1 hafta önce çatlatma iğnesi olmuştum ben
Evet pozitiftiKan Sonucunuz pozitif miydi?
Canım bişey soracağım transferden kan testi sürecine kadar nasıl beslendinEvet pozitifti
Normalde nasılsa öyle ben kuruyemiş ne bilim avakoda zart zurt öyle şeyleri yiyemem evet sağlıklı sağlıklı beslenmek gerekiyor ama yiyemiyorum normal kahvaltı yemek ekstra hiçbişey yapmadım yatmadımdaCanım bişey soracağım transferden kan testi sürecine kadar nasıl beslendin
Bizimkiler biraz fazla pimpirikli yat diyorlar ve kabız olabilecek şeyleri yememem gerektiğini söylüyorlarNormalde nasılsa öyle ben kuruyemiş ne bilim avakoda zart zurt öyle şeyleri yiyemem evet sağlıklı sağlıklı beslenmek gerekiyor ama yiyemiyorum normal kahvaltı yemek ekstra hiçbişey yapmadım yatmadımda
İlk başlarda henüz kabızlık olmuyor ya bilmiyorum bende olmadı gebeliğin 2. 3. Ayında oluyor geneldeBizimkiler biraz fazla pimpirikli yat diyorlar ve kabız olabilecek şeyleri yememem gerektiğini söylüyorlar
Merhaba bende 5 gün embriyosu transefr oldum 8 gün böyle test yaptım çıktı 9 gün kan verdim beta 246 çıkmıştıSelam
Bende herkes gibi 5nci güm embriyo transferi oldum. Bugün 10ncu günüm ve 8-9ncu günlerde test yaptım ama silik çizgi çıkıyor ama emin olamıyorum. Cuma günü kan tahlilim var.
Merhaba bende 5 gün embriyosu transefr oldum 8 gün böyle test yaptım çıktı 9 gün kan verdim beta 246 çıSelam
Bende herkes gibi 5nci güm embriyo transferi oldum. Bugün 10ncu günüm ve 8-9ncu günlerde test yaptım ama silik çizgi çıkıyor ama emin olamıyorum. Cuma günü kan tahlilim var.
İnşallah cumayı sabırla bekliyorum bende. İnsan hala tereddüt ediyor.Merhaba bende 5 gün embriyosu transefr oldum 8 gün böyle test yaptım çıktı 9 gün kan verdim beta 246 çı
Selam mutlu son olmasına sevindim bişey sormak istiyorum ben de çapa tıp fakultesinde tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum ama haziran ayına randevu vermişlerdi ama haziran ayında ni bayram tatili var ilaç tedavisinden sonraki süreç bayram tatiline denk gelicek büyük ihtimalle napıcam nasıl olucak belki bi bilginiz vardırKızlar merhaba bugün 5. Gün embriyo transferinin 6. Günündeyim. Ben transfer öncesi hormon ilacı almadan ,çatlatma iğnesi olmadan doğal yollarla yumurtamın çatlamasını bekleyerek transfer oldum.Benim gibi doğal yollarla deneyip olumlı sonuç alan var mı ? Bir de 6. Gün sizce erken gebelik testi yapılmalı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?