- 18 Haziran 2024
- 178
- 113
- 18
Test günüm perşembe. İnşallah yapınca yazacağım mutlaka bana da dua edin bol bol olur mu aklınıza geldikçeİnşallahtest yaparsan sonucu yaz mutlaka olur mu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test günüm perşembe. İnşallah yapınca yazacağım mutlaka bana da dua edin bol bol olur mu aklınıza geldikçeİnşallahtest yaparsan sonucu yaz mutlaka olur mu
Dualarım hep sizinle hayırlı haberler alırsınız inşallah bebişiniz sımsıkı tutunsun inşallahTest günüm perşembe. İnşallah yapınca yazacağım mutlaka bana da dua edin bol bol olur mu aklınıza geldikçe![]()
İnşallah bekleyen herkes güzel haberler alsın inşallahDualarım hep sizinle hayırlı haberler alırsınız inşallah bebişiniz sımsıkı tutunsun inşallahbol bol Er Rahim Er Rahman çekin bi de günde bir tane kabuklu elma yiyin mutlaka hemşire söylemişti
Merhaba. Bugün transfer günü hariç 6. Günüm. Sabah ilk idrarimla test yapmadim. Bir bardak su ictim ilacla beraber. Oyle erken gebelik testi yaptım. Negatif cikti. Çok çok çok çok üzüldüm. Siz erken gebelik testinizi ne zaman yapmıştınız? Ben erken mi test yaptım sizce.Evet çok şükür dün gece öğrendim![]()
Bence erken yapmışsınız biraz daha bekleyin geç tutunma olabiliyormuş. Zaten hcg hormonu 10.gün kana karışıyormuş test yapıp kendinizi üzmeyin belki vardır üzülüp de bebeğinizi üzmeyin evdeki testlere çok güven de olmuyor zaten beklemesı zor biliyorum ama bi kaç gün daha sabredin inşallah güzel haberler alırsınızMerhaba. Bugün transfer günü hariç 6. Günüm. Sabah ilk idrarimla test yapmadim. Bir bardak su ictim ilacla beraber. Oyle erken gebelik testi yaptım. Negatif cikti. Çok çok çok çok üzüldüm. Siz erken gebelik testinizi ne zaman yapmıştınız? Ben erken mi test yaptım sizce.
Ben 9.gün gece yapmıştım testiBence erken yapmışsınız biraz daha bekleyin geç tutunma olabiliyormuş. Zaten hcg hormonu 10.gün kana karışıyormuş test yapıp kendinizi üzmeyin belki vardır üzülüp de bebeğinizi üzmeyin evdeki testlere çok güven de olmuyor zaten beklemesı zor biliyorum ama bi kaç gün daha sabredin inşallah güzel haberler alırsınız![]()
Transfer günü dahil mi, hariç mi:)Ben 9.gün gece yapmıştım testi
Transfer günü dahil 9.gün ama gece 2 buçuk gibiydi öğrendimTransfer günü dahil mi, hariç mi:)
Anladım yani aslında transfer günü dahil 8. Gundu:)Transfer günü dahil 9.gün ama gece 2 buçuk gibiydi öğrendim
Test yaptınız mı sonucunuz ne çıktı hayırlı haberler olsun inşallahTest günüm perşembe. İnşallah yapınca yazacağım mutlaka bana da dua edin bol bol olur mu aklınıza geldikçe![]()
Merhabalar evet yaptım. Dün kan testi verdim 191 çıktı değerimTest yaptınız mı sonucunuz ne çıktı hayırlı haberler olsun inşallah![]()
Yaa çok sevindim inşallah güzel güzel artar değeriniz gözünüz aydın maşallahMerhabalar evet yaptım. Dün kan testi verdim 191 çıktı değerimyarın tekrar verip yükselişine bakacağız dedi doktorum
Ayyy aminn inşallah çok teşekkür ederimYaa çok sevindim inşallah güzel güzel artar değeriniz gözünüz aydın maşallahdarısı tüm bekleyenlere olsun inşallah
![]()
Benim 9.gün gece 171 çıktı 2 gün bekleyip verdim 335e yükseldi çok şükür şimdi randevu tarihini bekliyorum kontrol içinnAyyy aminn inşallah çok teşekkür ederimsize de hayırlı olsun. Sizin kaçıncı gün değeriniz kaç çıktı ? Artış için tekrar test verdiniz mi ?
Ay maşallah çok güzel yükselmiş. İnşallah darısı da bana. Benimki de yarın belli olacak ne kadar yükseldiği. Doktor randevuyu ne zamana verdi sizin ?Benim 9.gün gece 171 çıktı 2 gün bekleyip verdim 335e yükseldi çok şükür şimdi randevu tarihini bekliyorum kontrol içinn![]()
8 nisana verdi sabırsızlanıyorumAy maşallah çok güzel yükselmiş. İnşallah darısı da bana. Benimki de yarın belli olacak ne kadar yükseldiği. Doktor randevuyu ne zamana verdi sizin ?
Çalıştığım için maalesef sağlık ocağına yetişemiyorum8 nisana verdi sabırsızlanıyorumsağlık ocağında verdim ikinci testimi gerekli olan diğer tüm değerlere de baktılar mutlaka yaptırın bence siz de tabi siz bilirsiniz yine
![]()
İnşallahÇalıştığım için maalesef sağlık ocağına yetişemiyorumyoksa öyle yapacaktım ben de. Acilden veriyorum mecburen. Muhtemelen benim randevum da o hafta içinde olur diye düşünüyorum. İnşallah güzel bir süreç geçiririz ya
takviye kullanıyor musunuz siz hiç?
Ben de aynı şekilde doktorun verdiği transferden sonra kullandığım ilaçları kullanmaya devam ediyorum. Ekstra omega 3 ve d vitamini alıyorum ama doktor randevusunda doktorun tavsiyelerine göre ilerleyeceğim tabi kiİnşallahsadece doktorumun verdiği ilaçlara devam ediyorum bi de folik asit kullanıyorum siz