Kekler - Pastalar 5 Dakikada Şeker Hamuru Tarifi ve Örnekleri (Resimli)

evet canim gercek oluyo ,cunku onceden ben normal eklemistim ,bikac yemek blogunda gordum kedni yaptigim yemegi sanki kendileri yapmis gibi alip eklemislerdi
simdi nickmi yaziyorum isterlerse calsinlar :)

evet cok basit valla turk marketine gidince ilk isim lokum almak olcak
zaten evde kirmizi,yesil ,portakal rengi ve sari renklerde gida boyam var turkiyeden almistim
burda magazada sivida satiliyo daha alip denemedim evde var ,zaten cok azcik kullaniliyo

ben sıvı kullanıorum cnm daha cabuk dagılıo ama tozda iyi eger bişiler yaparsan paylaş bizimle

benimde bugün eşimin doğum günüydü ona yaptım pasta..buradaki tarifi uyguladım ama resim yüklenmedi gitti siteden..bi yüklese bende buraya yükleyeceğim..
ilk defa yaptım..annemde eşimde çok beğendi..karar verdim kızımın doğum günü pastasınıda ben yapacağım..

neden yuklenmedi canim ,sen mi yapamdin ,bilmedigin bi konu varsa sor yardim ederim
bende merak ettim resmi :)

hem hızlı resim den hemde imageshack tan denedim olmadı..şimdi bir daha yapacağım..
valla you know Allah razı olsun canım yaa..pastaneci olacağız bu gidişle..büyük bir dilimde komşuma götürdüm waaauuuwww dedi görünce..1 ay sonrada kızmın doğum günü..şimdi ona nasıl yapsam diye düşünüyorum..

Canım sanırım bi sorun var sitede bende resim ekleyemiyorumbilmiyorumkismile

veeee ilk pasta denemem

trabzonum0055.jpg

trabzonum0056.jpg

trabzonum0057.jpg

:asigim::asigim::asigim:

cin kızım bunu senmi yaptın bilmiyorumkismile e ben hiç bişi bilmiorum o zaman kızım harika bu lokumlamı yaptın

Oyyy çok güzel harika:) bu kek kalıbın kalp şeklinde mi silikon mu acaba??

jean harika olmuş bacımmm..
bende kapli yapıyordum son anda vazgeçtim yuvarlak yaptım...

you_know evet canım senin lokum tarifiyle yaptım pembe olan boyasız gül lokumu ve ilk denemem,keki hazır aldım fıırınımız bozuk yuvarlak keki aldım kalp gibi kestim teşekkürler beğenmenize sevindimmmm

canım şeker hamuru ile kaplamadan önce üzerine bişi sürmüyorsun değil mi =?

X