Kekler - Pastalar 5 Dakikada Şeker Hamuru Tarifi ve Örnekleri (Resimli)

cok hosuma gitti ellerine saglık bende deneyecegim birde pasta tarifini vesen....

istedigin bir pastanın üzerini bununla kaplayabilirsin ayrıca özel bir tarifi yok

harıka olmus valla denemem lazım ne gerek var oyle glıkoz surubu bılmem ne al sana seker hamuru ellerıne saglık canım cok guzel olmus,paylasım ıcınde tesekkurler

aynen canim ben gecenlerde pasta yaptim ve bu sekilde güllerle süsledim
arkadaslarimda cok begendiler pastamida buraya ekledimzemuszemus
tavsiye ederim canim cok tesekkür ederimopuyorumnanaktan

haniii ben neden görmediiiiim nerdeeee sadece öylesine denemek için yapmıstın ben onu biliorum neden görmedim nedennnnnn:kedi:

çok güzel ve basitmiş tarifin ben çok zor uğraştırıcı diye düşünüyordumopuyorumnanaktan bir kenara yazdım

ben de denemek istiyorum canım çok sağol hiç aklıma gelmezdi lokumdan yapıldığı,umarım becerebilirimeyvahedigeldismile

Canım çok sağol bu bilgiyi paylaştığın için pasta delisiyimdir ben hatta pasta kursuna falan gitmek istiyorum. Çok işime yarıcak bu

bende pasta süslemelerine fln hastayım ama gel görki agzıma bile almam okuldayken çoğu şeyi öğrenmiştim kurs bende istiyorum ama baktım biraz ders içeriklerine fln bildigim seyler ama birgun dahada geliştirmek istersem gitcem mutlaka

harika...3 hafta sonra eşimin doğum günü var kesinlikle deneyeceğim..kapli yapıp üzerini süsleyeceğim..senin yaptığın gibi çiçekler falanda yapabilirim..
onda başarılı olursam sırada kzıımın yaş günü var...

harika...3 hafta sonra eşimin doğum günü var kesinlikle deneyeceğim..kapli yapıp üzerini süsleyeceğim..senin yaptığın gibi çiçekler falanda yapabilirim..
onda başarılı olursam sırada kzıımın yaş günü var...

resiminide koyarsın artık canım :)

Son düzenleme:
yumusak olanı secersin canm evet bazen cok sert oluyor onlarıda benmari usuluyle yumusatırsın erir gibi oluyor

caim bneim ya bu harika bisey ,hic duymamistim daha once ,hele biz avrupadakiler icin daha guzel olur
malzemeler cok kolay bulunur
ben burdaki markerlerden aliyorum ,tadlari iyi degil ,bide icimizde bi supe olusuyo, genelde araplardan almaya calisiyodum
ben pasta suslemelerini cok seviyorum, hele bunuda ogrendimya artik bunu denerim cok kolay

ha bide seni uyarmak istiyorum alinti yaptigin resimler degilde kendi yaptigin pastalarin resminin uzerine imzani koy ,yani nick ni falan yaz, cunku resimleri alip kendilerinin gibi baska yerlere kliyolar
ozelllikle bu tur pastalara kesinlikle imzani at canim
ben burdaki her tarifime mutlaka yapiyorum

gercektenmi uyarını dikkate alıcm canım begenmene sevindim cok basit malzemeler ve daha saglıklı dierlerinden

X