- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Elifte öyle dedi canim çok yağyormusGörükle tarafı simsiyah diyor annem E Elif_Eylul
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elifte öyle dedi canim çok yağyormusGörükle tarafı simsiyah diyor annem E Elif_Eylul
Geçmiş olsunİnşallah gelecek buna katilamam oğlan bu hafta çok hasta ve yorgun
Aynen canım,hayırlı yağış olsunElifte öyle dedi canim çok yağyormus
Sagol 8 ayında ama gece gaz ve hazımsızlık bitmiyor, ondan önce ateslenmisti ...doktor bir şey yok diyor ama uyku ve huzurda yokGeçmiş olsun
Dişler de zorlar ,gaz zaten en büyük belaSagol 8 ayında ama gece gaz ve hazımsızlık bitmiyor, ondan önce ateslenmisti ...doktor bir şey yok diyor ama uyku ve huzurda yok
Dış geçti o değil amaaaa gaz bende soru isaret sanırım alerjisi var ...Dişler de zorlar ,gaz zaten en büyük bela
İnşallah düzelirDış geçti o değil amaaaa gaz bende soru isaret sanırım alerjisi var ...
Nasıl bir torpil meselaNevreste ben ilk kez katılınca bana torpil olurmuuuuğ
Çok geçmiş olsunİnşallah gelecek buna katilamam oğlan bu hafta çok hasta ve yorgun
İnşallah canım,sizden başka kimsem yok bir burası birde arkadarim var ...tek başıma iki çocuk ve uykusuzluk çok ağır.İnşallah düzelir
En çok beni sevsinler meselaNasıl bir torpil mesela
Ön koltukta mı gitmek istiyorsun
Severiz belkiEn çok beni sevsinler mesela
Dalak klavyem yine yanlış yazdı beni secsinler yazmıştım.Severiz belki
Benden sonra neden olmasın
Onu bilemeyiz kk seçiyorBiz seçsek olurduDalak klavyem yine yanlış yazdı beni secsinler yazmıştım.
Bizde gece 3 gibi bekleniyormuş cancağzım, mezat İçin kalkınca göreceğiz artıkBizde başladı cancağızım
Dalak mı, böbrektir oDalak klavyem yine yanlış yazdı beni secsinler yazmıştım.
Bence salakDalak mı, böbrektir o
Bitmedi be boncukgelmeyen ? gel bu akşam sana çilingir sofrası kurayım
ben seni arabayla alacam
ben seni arabayla bırakacam
hodri meydan
biri tepside biri kağıtta jennam
kız minnoş gelin
balayı bittimi ne işin var burda
sabah sabah ya fittah ya rezzak...
ne işin var orda rüyandamı gördün beee
Kız bitmediyse burda işin ne kızzzzzBitmedi be boncuk
Bende iyiyim çok şükürİyiyim ,sen nasılsın canım?