- 24 Eylül 2018
- 98.518
- 295.075
- 698
Etiketlere hemen dönüş oluyor bazen ,o zaman yarım kalıyor'te aallam hemso sansima
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Etiketlere hemen dönüş oluyor bazen ,o zaman yarım kalıyor'te aallam hemso sansima
Hepsi olsun inşaallahBenim 4 tanevik
Varyemez Amca olma ama cancağızım, paylaşmak güzeldirEvet cancağzım, artık bende Richie Rich’im
İçimizde en zengin sensinBen on liraya aldım çok zenginim allahim
Sen buraya taşın, Gonya ovasında yaşayamam benYoruluyorsun balım tabi gece gidiyorsun birde ,
Keşke burda olsaydinyaa arabaylan geçerken alırdım
Herkesin yazası varmış hemsoEtiketlere hemen dönüş oluyor bazen ,o zaman yarım kalıyor
Ayy ınş çok isterim nevoşumHepsi olsun inşaallah
İyi demişsin hoş demişsin seni sapşikkk kabul olur inşallah hepimizin duası isteğiOlacaksa tam olsun barim didim perisko
CohzeeeelBizim burada ile eş değerde satılmıyordu, kıydım paraya
Pirinçli yemek
Allah gönlüne göre versinAyy ınş çok isterim nevoşum
Paraya kıydım yaso on lira dediğin nedir ki elimin kiriİçimizde en zengin sensin
Paylaşayım cancağzım, yarın yemeğe gelVaryemez Amca olma ama cancağızım, paylaşmak güzeldir
Seviyorlar beni,sağolsunlarHerkesin yazası varmış hemso
Sağolasın canım benimİyi demişsin hoş demişsin seni sapşikkk kabul olur inşallah hepimizin duası isteği
Cohzeeeel
Afiyet olsun çok severim ben bulgurlu yapiyorum genelde.
Hiç, ne için çalışıyoruzParaya kıydım yaso on lira dediğin nedir ki elimin kiri
Selam jennam benim ne yapıyorsun?
Ay abla unutmuştum bulantılar başlayınca Bugün aklıma geldi yarın son değil mi yarın yapıyım kötü olmazsam diye düşündümsweetgirlcandy sen tarifini yapmayacak mısın
Oyyyy maşaallahBebeğimiz kendini göstermeye başlamış(Aslında bir an kızımız yazıyordum toparladımNiye bilmem)Sağlık olsun canım yapamazsan sıkıntı yokAy abla unutmuştum bulantılar başlayınca Bugün aklıma geldi yarın son değil mi yarın yapıyım kötü olmazsam diye düşündüm