- 24 Eylül 2018
- 98.531
- 295.116
- 698
Ellerine sağlık aşkoYemeğimi yaptım sizinde aklınıza düşüreyim
Eki Görüntüle 2933911
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ellerine sağlık aşkoYemeğimi yaptım sizinde aklınıza düşüreyim
Eki Görüntüle 2933911
Ellerine sağlık nevroş. Yine döktürmüşsünYemeğimi yaptım sizinde aklınıza düşüreyim
Eki Görüntüle 2933911
Canim azonce konustuk ayniymis durumu hâla bir tepki yokmus yogun bakimda
Baloncuuukkumm naber
hayırdır cnmBaloncuuukkumm naber
Hastaneden geldim, başım kazan gibi
Hadi yaa ne zor yoğun bakım kapısında beklemek. Rabbim ailesine bağışlasın inşallah, şu mübarek cuma saatindeCanim azonce konustuk ayniymis durumu hâla bir tepki yokmus yogun bakimda
Amin canim selami vardi size ensonHadi yaa ne zor yoğun bakım kapısında beklemek. Rabbim ailesine bağışlasın inşallah, şu mübarek cuma saatinde
Benim ferritin yükseliyordu sürekli. Hematolojiye gittim, o da gastroenteroloji ye sevk etti. Bugün kan verdim. 21 inde film çekecekler. Çocuklar da bir yandan hasta. Büyüğü bronşit, öksürük ten ağzını açamıyor. Diğeri de ateşli öksürüyorhayırdır cnm
As canım. Sende çok selam söyleAmin canim selami vardi size enson
yaaaBenim ferritin yükseliyordu sürekli. Hematolojiye gittim, o da gastroenteroloji ye sevk etti. Bugün kan verdim. 21 inde film çekecekler. Çocuklar da bir yandan hasta. Büyüğü bronşit, öksürük ten ağzını açamıyor. Diğeri de ateşli öksürüyor
Sağol canım. Ekim bize hiç iyi gelmediyaaa
çok geçmiş olsun mavişim
Sağ ol canımEllerine sağlık nevroş. Yine döktürmüşsün
Sağ ol aşkomEllerine sağlık aşko
Çok şükür cancağzım, bende bildiğin gibiİyiyim cancağızım, sen nasılsın?
Lüfer, çinekop ve hamsi canımyasminsay abla bugn hangi balıklar var