- 9 Ekim 2013
- 6.160
- 7.916
- 448
Teşekkür ederim ablaAlışverişemi gittin yoksa
Afiyetlerolsun berrecim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim ablaAlışverişemi gittin yoksa
Afiyetlerolsun berrecim
Yok,annemlere geldikAlışverişemi gittin yoksa
Afiyetlerolsun berrecim
Rica ederim berrecimTeşekkür ederim abla
Ne güzel hep berabersinizYok,annemlere geldik
Abla bu deliyle ne işim varBuluşun be artıkkk için kahveleri güzelcene
Anaaaaa kavgada bile denmez delidiyeeeAbla bu deliyle ne işim var
Cok şükür şekerciğimRica ederim berrecim
Ne güzel hep berabersiniz
Ben özlüyorum annemi bu ay sonu kısmetse gideceğiz çocuklarda gelecek ankaraya.Cok şükür şekerciğim
Eminim çok zordur Zaman da geçse alışılmaz gibi geliyorBen özlüyorum annemi bu ay sonu kısmetse gideceğiz çocuklarda gelecek ankaraya.
Şunu daha iyi anladım ki anne daha zormuş.alışsanda aklından çıkmıyor 1,5 sene oldu daha dün gibi sanki.Eminim çok zordur Zaman da geçse alışılmaz gibi geliyor
Yattığı yer nur olsunŞunu daha iyi anladım ki anne daha zormuş.alışsanda aklından çıkmıyor 1,5 sene oldu daha dün gibi sanki.
Amin inşallahYattığı yer nur olsun
❤Amin inşallah
Doğru diyorsun, aminn inşallah çok teşekkür ederimDoğumun normali, sezaryeni yoktur. Amaç bir, sağlıkla kavuşmak canım.
Tez zamanda toparlanırsın inşallah
Biraz boş bulunup yoruyorum kendimi istemeden ama annem müdahele ediyor hemen sağ olsun çok teşekkür ederim sultanimGeçmiş olsun canımDikkat et kendini.çok yorma
Güzelciğimmm iyiyiz iyiyiz çok şükür günden güne iyi oluyoruz çok teşekkür ederimİkiniz de sağlıklı olun da ,normal ya da sezaryen fark etmezcon sevindim iyi olmanıza gercekten❤❤
Rica ederim canımın içiDoğru diyorsun, aminn inşallah çok teşekkür ederim
Biraz boş bulunup yoruyorum kendimi istemeden ama annem müdahele ediyor hemen sağ olsun çok teşekkür ederim sultanim
Güzelciğimmm iyiyiz iyiyiz çok şükür günden güne iyi oluyoruz çok teşekkür ederim
Yorma kendini bırak annen yapsınDoğru diyorsun, aminn inşallah çok teşekkür ederim
Biraz boş bulunup yoruyorum kendimi istemeden ama annem müdahele ediyor hemen sağ olsun çok teşekkür ederim sultanim
Güzelciğimmm iyiyiz iyiyiz çok şükür günden güne iyi oluyoruz çok teşekkür ederim
Doğum yaptın galiba komşum. Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsünHayırlı evlat olsun inşallahDoğru diyorsun, aminn inşallah çok teşekkür ederim
Ben sana hiç kızar mıyım Nevoşum, kendim kaşındım
Ben sana hiç kızar mıyım Nevoşum, kendim kaşındım