Öyle ablam çok güzeldiBeni yemek bölümüne iten siz oldunuzBenimde 13 yıl bitti hatırlyorum geldiğin o günleri ne güzeldi demi msn yazılmalarımız filan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle ablam çok güzeldiBeni yemek bölümüne iten siz oldunuzBenimde 13 yıl bitti hatırlyorum geldiğin o günleri ne güzeldi demi msn yazılmalarımız filan
Aynen bir şeyler olmuştuTanıdık biri beni bulmuştu onun için diğerini kapatıp yenisini açmıştım o zamanlar
Şansa bak yaniTanıdık biri beni bulmuştu onun için diğerini kapatıp yenisini açmıştım o zamanlar
Bak ne güsel oldu demi nevoşumÖyle ablam çok güzeldiBeni yemek bölümüne iten siz oldunuz
Formuna geri dön dicem çok uzun gidiyon abla yinede sen dikkat et diline parmağına sahip çık uslu dur litfeeenBu aralar sakinim çaptanmı düştüm acaba,siyasette fenayımdır
Girdim çıkamıyorumTabi ablamBak ne güsel oldu demi nevoşum
Yollamaz kiKendi yollasın
Akıllanıyom artık yaşlı başlı halimle mapıs damlarında çürüyom sonraFormuna geri dön dicem çok uzun gidiyon abla yinede sen dikkat et diline parmağına sahip çık uslu dur litfeeen
Süper oldu nevoşum sayende çok güzel arkadaşlar kazandık buradaGirdim çıkamıyorumTabi ablam
Yasomm kuzum ne haber nasıl gidiyor işlerYollamaz ki
Sağ ol ablamAkıllanıyom artık yaşlı başlı halimle mapıs damlarında çürüyom sonra
Süper oldu nevoşum sayende çok güzel arkadaşlar kazandık burada
AblacımYasomm kuzum ne haber nasıl gidiyor işler
Bayatmış demekYufkam küflüymüs
Sen bana o fotoğrafları yollamazsan, daha labnen bozulacakYufkam küflüymüs
Ben atayım sanaSen bana o fotoğrafları yollamazsan, daha labnen bozulacak
At elticimBen atayım sana
Evet abla eşimde görmemiş alırken ,aldığı yere goturcek.Bayatmış demek
Yok yaso sildim attım bitti gittüüüüSen bana o fotoğrafları yollamazsan, daha labnen bozulacak
AblaaaBen atayım sana
Elticim saklarEvet abla eşimde görmemiş alırken ,aldığı yere goturcek.
Kızı okuldan almaya giderken marketten alayım artık başka yufka
Yok yaso sildim attım bitti gittüüüü
ne demek nevoşumSağ ol ablam
Çok yorma kendini yasom uykusuzda kalma sakın bende iyyim sağol hep aynı bende yaniAblacım
Çok şükür ablam iyiyim, işler de iyi gidiyor şükür
Sen nasılsın ablam?