- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.538
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi yere gidemez kmseyede bişey gönderemezİki adım Bal0ncuk a gidemiyor sana mı gelecek
Asıl bebeliyim die gelmesi lazm demiO bebeli, gidemez
Hiç yani.. Oraya gidene kdar önce 15dklkk yol gelsmÖnce Bal0ncuk a git
Boşveremezsn beni.. Aklından cıkmıormkiBoşver onu şimdi
Evet canım, gideceğim şimdi yatağa. Dün hava buz gibiydi, gündüz de öyle. Bildiğin kış havasıydı.Kız gozlerini falan dinlendir valla başındami agrimiyor yasom birde soğuk oluyordur hem uykusuz hem gecenin ayazı güçten düşme
Gidiyorum cancağzım3 saat hiç yoktan iyidir cancağızım
Hayırdır aşkom?Acayip yoruldum bugğn
Allah rahatlık versin cancağızımGidiyorum cancağzım
Dinlen yasoom kıyamam valla üşütme Allah kolaylık versin bol kazanç versin iyi geceler kuzumEvet canım, gideceğim şimdi yatağa. Dün hava buz gibiydi, gündüz de öyle. Bildiğin kış havasıydı.
Azıcık dinleneyim, hayırlı geceler size
Nevreste elticim, can’ın o muhteşem şaşkaloz sunumunu bana özelden yollar mısın?
Sabah bakayım
Niye kuzumAcayip yoruldum bugğn
Koşturmaca git gel ödevler banyolar daha şimdi uzandım aşkoHayırdır aşkom?
Niye kuzum
Koşturmaca git gel ödevler banyolar daha şimdi uzandım aşko
Ellerine ,ayaklarına sağlık askomKoşturmaca git gel ödevler banyolar daha şimdi uzandım aşko
Sağol aşkomEllerine ,ayaklarına sağlık askom
Hergun rutin şeyler kuzu senin birde 3 tü demi evlat dahada yorucudur Allah kolaylık versin ben birtaneye dil döküyorum laf anlatmaya çalışıyorumKoşturmaca git gel ödevler banyolar daha şimdi uzandım aşko
Sen de sağol aşkomSağol aşkom
Evet canım benim üç tane hepsinin ayrı işleriHergun rutin şeyler kuzu senin birde 3 tü demi evlat dahada yorucudur Allah kolaylık versin ben birtaneye dil döküyorum laf anlatmaya çalışıyorum
Görsel şölense at görsünlerGeç dalgani
Kk kaybederdi hihhh görsel şölen o
Sakinim kuzu geçti gitti çok şükür
Naynnnn
Sallıyor işteBi yere gidemez kmseyede bişey gönderemez
Anca bık bık bık
Asıl bebeliyim die gelmesi lazm demi
Allah analı babalı büyütsün demesi lazm
Örf ve adetlerimzde bu var sanki abla?
Hiç yani.. Oraya gidene kdar önce 15dklkk yol gelsm
Boşveremezsn beni.. Aklından cıkmıormki
Maşallah hepsi iyi olsunda geçip gidiyor öyle böyleEvet canım benim üç tane hepsinin ayrı işleri
Amin kuzum hepimize
Allah kolaylık versinBu sıra tırlatmak üzereyimEvet canım benim üç tane hepsinin ayrı işleri
Amin kuzum hepimize