O hep öyleSenin yapasin yokMus deyno kendi ağzınla dedin bakboşuna çuval çuval koyuyon önüme birde tarifim bende kalsın mimkinseeee
Kovir misen beniSen karar veremiyorsun
Herife aldırmıştım 3 kutu yarışma İçin. 1’ini kullandım, 2 tane kaldıOlduuu kaç para haberin varmı bı labne
KovmiremKovir misen beni
Pahalı değilHerife aldırmıştım 3 kutu yarışma İçin. 1’ini kullandım, 2 tane kaldı
Ama fiyatını sormadım. Ispanak alabilen, Labne de alabilir
Alin bu deynoyu burdaaaaanO hep öyle
Kovir misen beni
Kovmirem
Sen öyle değilsinAlin bu deynoyu burdaaaaanben kendimi zor beğenen zor karar veren biri sanırdım artık sanmayacagim
Tiramisuya 1 kutu gidiyor zaten canım, diğer haftalar içinde aldırmıştımPahalı değil
1 kutu 2 hafta idare eder.
Niye, geçen sefer konu açılır açılmaz soğuk baklava yazıp yapmadım mıO hep öyle
Yol ben peri için söyledimTiramisuya 1 kutu gidiyor zaten canım, diğer haftalar içinde aldırmıştım
A-aaaa, bende sizinkilerdenimNiye, geçen sefer konu açılır açılmaz soğuk baklava yazıp yapmadım mı
Ya tarif içime sinmiyor
El açması iste nasıl yapıyorum. Bizimkiler hazır yufka sevmiyor
Ama onada yapsam mı yapmasam mı diye çok gidip geldinNiye, geçen sefer konu açılır açılmaz soğuk baklava yazıp yapmadım mı
Ya tarif içime sinmiyor
El açması iste nasıl yapıyorum. Bizimkiler hazır yufka sevmiyor
O pinti 1 kaşık Labne kullanıp, basacak loruYol ben peri için söyledim
Ayda yılda 1 ne olacakA-aaaa, bende sizinkilerdenim
Aynen yaO pinti, 1 kaşık Labne kullanıp, basacak loru
Yaso bı labne ispanaktan pahalı gardasımHerife aldırmıştım 3 kutu yarışma İçin. 1’ini kullandım, 2 tane kaldı
Ama fiyatını sormadım. Ispanak alabilen, Labne de alabilir
8.5 liraYaso bı labne ispanaktan pahalı gardasımsenin gibi balıkçılar kralı degilizki biz bir labne ile 4 hafta idare etcez diye gıdım gıdım kullaniyossss anamız agliyor