Ispanak bunun neresinde, koklattın mı?Kiz te önceleri yarışmaya yapmıştım ya evet
Bugünde senin hatlar karışmışKim yapıyor ya ahaha karıştı
Kendininki karıştığı yetmiyormuş gibi, benimkini de darmaduman ettiBugünde senin hatlar karışmış
Neyse gözleme yok ,yasakKendininki karıştığı yetmiyormuş gibi, benimkini de darmaduman etti
Ne yapacak canım?Neyse gözleme yok ,yasakÇay saatine gözleme ve tava böreği yapılmaz
Börek labneliNe yapacak canım?
Çok büyük tüyo verdin, ben bu sırrın altından kalkamamBörek labneli
Kız napim maydanozla birlikte karışık yaptım azdı ispanagimIspanak bunun neresinde, koklattın mı?
Maydonoz gibi durmuş
Ben peynir karışmışı sevmem kiEki Görüntüle 2932981
Evet içine biraz lor biraz labneBörek labneli
Geldim geldim, hazır ıspanağı da varken, yapayım, biliyordum 1 çuval
Peyniri bol tutman lazım, yoksa diskalifiyeKız napim maydanozla birlikte karışık yaptım azdı ispanagim
Peynirsiz borekmi olurya olurda ben böyle severim ama busefer yapacağım şeyin ıspanağı fazla olcak ama peynirlide olcak yaniiii olmalı
Valla abla karıştıBugünde senin hatlar karışmış
He hee duman olasın varmış bana atma suçu bideKendininki karıştığı yetmiyormuş gibi, benimkini de darmaduman etti
Değet deyno yok sana tarif filanGeldim geldim, hazır ıspanağı da varken, yapayım, biliyordum 1 çuvalın işe yarayacağını
İyisi mi, sen 1 paketi boca etHadi 2 olsun
Peri illa olsun istiyorGeldim geldim, hazır ıspanağı da varken, yapayım, biliyordum 1 çuvalın işe yarayacağını
1 kaşık koklatma oluyor1 kaşık mı?
En az 2 kaşık kuralı kalktı mı?
Olduuu kaç para haberin varmı bı labneİyisi mi, sen 1 paketi boca et