Tadı acı gibi olmuştu benimkilerinBen her yıl koyuyordum.Geçen yıl kv pancar dikti bahçeye pek ıspanağa gerek olmadı.Bu yıl koymadım.kv nin diktiği pancarlar büyümedi2 sefer ancak gönderdi Şans işte
Amooon masallahHanımlar merhaba anca fırsat bulabildim tek elle süt sağarken yazıyorum bunu da
8 Ekim de kucağıma aldım çok şükür ikimiz de iyiyiz alışmaya çalışıyoruz birbirimize
Merak edenlere bilgi olsun hepinizi çok öpüyorum
Neyani ben hiç konusmayayimmi simdi ispanagim yohhBundan sonra herkes ıspanagi kadar konuşsun
Benim de yok be PeriNeyani ben hiç konusmayayimmi simdi ispanagim yohh
Gel beraber ağlayalım be jennam ispanağa ve ispanaksizligaBenim de yok be Peri
Bugün de buna kederlenelimGel beraber ağlayalım be jennam ispanağa ve ispanaksizliga
Analı babalı büyüsün inşallahHanımlar merhaba anca fırsat bulabildim tek elle süt sağarken yazıyorum bunu da
8 Ekim de kucağıma aldım çok şükür ikimiz de iyiyiz alışmaya çalışıyoruz birbirimize
Selam bende ıspanak pişirdim birde dögme çorbası yaptım yoğurtluNeyani ben hiç konusmayayimmi simdi ispanagim yohh
Aaa niye acabaTadı acı gibi olmuştu benimkilerin
Ohh ellerine sağlık ablaSelam bende ıspanak pişirdim birde dögme çorbası yaptım yoğurtlu
Evet çok pahalı ya iki bağ aldım 10 tlOhh ellerine sağlık abla
8 liraymis ıspanak
Valla tarifim için 1 bağda olsa al dedim eşime
Ne ucuzki abla fırladı hepsiEvet çok pahalı ya iki bağ aldım 10 tl
Evet çok çok pahalı her şeyNe ucuzki abla fırladı hepsi
Ben ilk defa yaptım,öyle olmuştu, para bulursam tazesini alırımAaa niye acaba
Gözleme yapıyordum iyi oluyordu
İnşaallah aşkomBen ilk defa yaptım,öyle olmuştu, para bulursam tazesini alırım
Yaa inanmıyorum çok sevindimHanımlar merhaba anca fırsat bulabildim tek elle süt sağarken yazıyorum bunu da