- 16 Ağustos 2010
- 293.184
- 603.212
- 43
Kışın 10 günde bir yaparım.Gözlemeside çok güzel oluyorYa,herkes sevmez ama ben seviyorum hem faydalı,hem lezzetli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kışın 10 günde bir yaparım.Gözlemeside çok güzel oluyorYa,herkes sevmez ama ben seviyorum hem faydalı,hem lezzetli
Aynen aşko bende vermemBize 1 kilo yetmez bileİspanağa hiç bakmadım asko,o kadar vermem ,10 TL
Bak ona yok denmezKışın 10 günde bir yaparım.Gözlemeside çok güzel oluyor
1 gecelik yemek 20 TL, paranın değeri sıfır oldu iyice aşkoAynen aşko bende vermemBize 1 kilo yetmez bile
Kış sebzeleride ayrı güzelBirde uygun olsaBak ona yok denmez
Aynen aşko1 gecelik yemek 20 TL, paranın değeri sıfır oldu iyice aşko
Keşke Daha kalabalık,hiç parası olmayan insanlar ne yapacak bilmem. Allah yardımcıları olsunKış sebzeleride ayrı güzelBirde uygun olsa
Amin inşaallahKeşke Daha kalabalık,hiç parası olmayan insanlar ne yapacak bilmem. Allah yardımcıları olsun
Çok şükür aşko,Allah hic olmayanlara yardım etsinAynen aşko
İçine pştinç koy ya da gözleme yap 40-50 tl masrafÇok şükür var az çok alıyoruz
AminÇok şükür aşko,Allah hic olmayanlara yardım etsin
Ben her yıl koyuyordum.Geçen yıl kv pancar dikti bahçeye pek ıspanağa gerek olmadı.Bu yıl koymadım.kv nin diktiği pancarlar büyümedi2 sefer ancak gönderdiŞans işteAyıptır söylemesi dolabımda ıspanak var.
Canım hayırlı olsunSağlıkla büyüsün, hayırlı evlat olsun inşaallahHanımlar merhaba anca fırsat bulabildim tek elle süt sağarken yazıyorum bunu da
8 Ekim de kucağıma aldım çok şükür ikimiz de iyiyiz alışmaya çalışıyoruz birbirimize
Merak edenlere bilgi olsun hepinizi çok öpüyorum
Sağlıkla büyüsün inşallahHanımlar merhaba anca fırsat bulabildim tek elle süt sağarken yazıyorum bunu da
8 Ekim de kucağıma aldım çok şükür ikimiz de iyiyiz alışmaya çalışıyoruz birbirimize
Çok sevindim canım , sonunda kavuşmuşsunuz bebişinize Allah sağlıklı, mutlu uzun ömürler versin inşallahHanımlar merhaba anca fırsat bulabildim tek elle süt sağarken yazıyorum bunu da
Zengin hanımın haliAyıptır söylemesi dolabımda ıspanak var.
Oyyyy masallah size canım beniiimÇok sevindim ,sağlıkla büyüsün inşallah ❤❤❤❤Hanımlar merhaba anca fırsat bulabildim tek elle süt sağarken yazıyorum bunu da
Cixss olmusssTabisi perişkom, kiraz aşkıma uygun oldun didim
Bana verseneee bir ispanagim eksikAyıptır söylemesi dolabımda ıspanak var.