- 16 Ağustos 2010
- 293.183
- 603.208
- 43
O kadar mı yaniÖyle değişiyor mu ki? Benimkinin kontrast ayarını değiştirsene Nevoşum. Hafif blue peri filtresi olsun. Ama HAFİF. Anladın sen ahsjjajsjaj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar mı yaniÖyle değişiyor mu ki? Benimkinin kontrast ayarını değiştirsene Nevoşum. Hafif blue peri filtresi olsun. Ama HAFİF. Anladın sen ahsjjajsjaj
Savaş boyalarını sürünelimKoru kendini uleynnn
Teee allamÖyle değişiyor mu ki? Benimkinin kontrast ayarını değiştirsene Nevoşum. Hafif blue peri filtresi olsun. Ama HAFİF. Anladın sen ahsjjajsjaj
Tüh,soyleselerdi keşke ben yapardımCanım alanlar yapmadı3-4 tarif var yapılmayan
Bende yapardımTüh,soyleselerdi keşke ben yapardım
Yani sıcak tonlar demek istedimTeee allam
Cevirde yanmasınYani sıcak tonlar demek istedim
İstersen ücretli uygulamalarla yap, yine de benimkinin gideri yok. Üç favorimden biri kesinlikle 1.olacak. Eminim.Margaret Hale ancak bu kadar
Oyumu sana versem beni affeder misinCevirde yanmasın
Sen Ver hele bakalım bir düşüneyimOyumu sana versem beni affeder misin
2 oy hakkı var ona göreİstersen ücretli uygulamalarla yap, yine de benimkinin gideri yok. Üç favorimden biri kesinlikle 1.olacak. Eminim.
Biliyorum. Birini mecbur eleyeceğim.2 oy hakkı var ona göre
Her yerin boya olsa kac yazarSavaş boyalarını sürünelim
Periyim kizam benn uçurtma oraya ne aldın zalımmmHer yerin boya olsa kac yazar
Vallah bomba aldım bence sunum da iyi olursa uçar gibime geliyorPeriyim kizam benn uçurtma oraya ne aldın zalımmm
Demeeee çatlarim yapana kadarVallah bomba aldım bence sunum da iyi olursa uçar gibime geliyor
Aynen öyleİş sunumdaVallah bomba aldım bence sunum da iyi olursa uçar gibime geliyor