Muckooo BebekimEvet canım unutulmazsin
Simarikligini yerim seninBenim ki şımarıklık periskom
Yine yemek olacak ki anlar yok
Atıştırmalıklar nasılHerşey olabilir canom ucu çok açık
2.kat burası yasoOylama yapılmış mıydı?
Hangi konu bu?
Anacım beynim uff oldu
Hayırlı olsun Gizem, Rabbim sağlıkla kucağında göstersinMuckooo Bebekim
Bugün başladık canım labneli yemek yapıyoruz
2.kat burası yaso
Çok çok teşekkür ederim güzelim ya resmen sürpriz oldu bizedeHayırlı olsun Gizem, Eabbim sağlıkla kucağında göstersin
Kuzum Hatay biberli ekmekle bilsem katılırdım bende ya daha dün yaptıkBugün başladık canım labneli yemek yapıyoruz
Neeeeyyyy ne demek sana oy vermeyecegim
Valla hiç öyle ayak bacak kaldırmayın afra tafra yapmayın oturun fasille gibi yerinizdeTeessüf ederim. Elimi falan kaldırmıyorumal sana ayak
Çaya geldik yasom ne vereyim ablamaOylama yapılmış mıydı?
Hangi konu bu?
Anacım beynim uff oldu
OlabilüüüAtıştırmalıklar nasıl
Çok güzel bir sürpriz buÇok çok teşekkür ederim güzelim ya resmen sürpriz oldu bizede
HamismisiiiinÇok çok teşekkür ederim güzelim ya resmen sürpriz oldu bizede
Canım tarif ayırtman lazım,Kuzum Hatay biberli ekmekle bilsem katılırdım bende ya daha dün yaptık
Son gün haftaya cumartesi mi peki
Yemeğimi yedim, kış çayımı hazırladım, meyve tabağım hazırValla hiç öyle ayak bacak kaldırmayın afra tafra yapmayın oturun fasille gibi yerinizde
Çaya geldik yasom ne vereyim ablama
Olabilüüü
Kuzum eşim görevdeydi 3.5 ay geldi biz tüp bebek için görüşmeye gittik ama ikimizde de sıkıntı yoktu sadece hızlandırmak istedik ve memlekete geldik il il gezdik resmen yollarda oldu yaÇok güzel bir sürpriz bu
Tedavi öncesi sürprizi mi?
Özele hemenCanım tarif ayırtman lazım,
Cumartesi son
Ohh ohhh, maşallahhhKuzum eşim görevdeydi 3.5 ay geldi biz tüp bebek için görüşmeye gittik ama ikimizde de sıkıntı yoktu sadece hızlandırmak istedik ve memlekete geldik il il gezdik resmen yollarda oldu yabi baktım hamileyim bugün de kalp atışını duydum çok mutluyum
Yaa kuzum çok teşekkür ederim resmen sonunda olduHamismisiiiinHayırlı olsun tatlım
Keyfe bakYemeğimi yedim, kış çayımı hazırladım, meyve tabağım hazır
Su getir sen bana