Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman son haftaya yetişirim ben inşŞuan üçüncü hafta yarışması başladı canım, cumartesi dördüncü hafta son yarışma olacak
Canım evvanin babası kalp krizi geçirdi. Şuan yoğun bakimda, durumu stabil. Evva o yüzden giremiyorEvva vardı kızlar ya o nerde bilen var mı bulamıyorum onu
Aynen canım, cumartesi 11 de yeni kategori açılıyorO zaman son haftaya yetişirim ben inş
Ciddi misin inanmıyorum . Allah şifalar versin inşallah yaCanım evvanin babası kalp krizi geçirdi. Şuan yoğun bakimda, durumu stabil. Evva o yüzden giremiyor
İlk mesajımız düzenlenmiştir Yine neler yapmışsınız
12 den sonra oylamamız başlayacaktır.Bilginiz olsun
Inş canım ya,allah yardımcıları olsun inş. Uzun zamandır girmiyor evvaCiddi misin inanmıyorum . Allah şifalar versin inşallah ya
Jennammm
Ben dedim nevoş dedi kaldik
Belkim bundan sonraki kategori Lima göre olabilir
Fark ettim ya ve çok üzüldüm Allah tez zamanda şifalar versin inşallah ne zor sevdiğinle sınanmakInş canım ya,allah yardımcıları olsun inş. Uzun zamandır girmiyor evva
Bence yine bir kategori olurBelkim bundan sonraki kategori Lima göre olabilir
Pinarla anlar yarışması gecenki gibi
Evet canım unutulmazsinNevos beni de dahil eder o zamana Nevreste
Benim ki şımarıklık periskomBelkim bundan sonraki kategori Lima göre olabilir
Pinarla anlar yarışması gecenki gibi
Amin kuzum çok zorFark ettim ya ve çok üzüldüm Allah tez zamanda şifalar versin inşallah ne zor sevdiğinle sınanmak
Herşey olabilir canom ucu çok açıkBence yine bir kategori olur
Neeeeyyyy ne demek sana oy vermeyecegimŞimdi fasilleler ime bir mum diksin göreyim kimler fasille oy kullanırkene ona göre vercem fasilleleri ayiklayip
Teessüf ederim. Elimi falan kaldırmıyorum al sana ayakŞimdi fasilleler ime bir mum diksin göreyim kimler fasille oy kullanırkene ona göre vercem fasilleleri ayiklayip