5 aylık yavrum cennete uçtu..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allahım sabır versinnnn çok zor yaşadıklarınız... büyük bir sınav hakikaten...başınız sağolsunnn Rabbim bi daha yaşatmasınnn

alışamıyorum yavrumun yokluğuna..

Allahım kimseye evlat acısı vermesin..çok zor.. çok...

Allah size gani gani sabır versin inşallah. Yavrunuz cennette bekler sizi, duacı olur size.

Allah size acınızı hafifletecek sevinçler yaşatsın inşallah.

rabbim kızıma bir kardeş daha yolladı çok şükür..

rabbim kızıma bir kardeş daha yolladı çok şükür..

canim arkadasim cokkkkkkkkkk sevindim senin adina.Allah bu sefer saglikla kucagina almayi opup koklamayi nasip etsin.bu bebis evinize ugur getirsin dertlerinizi unuttursun size insallahkendine cok iyi bak taze hamis

doyamıyorum bakmaya yavruma.. doya doya sevemediğim kuzum..bi uçup gelsende konsan kucağıma.. çok özledim ciğerparem seni.. imtihanım çok çetin kuzum rabbim bizi seninle cennetinde buluştursun inşaallah.

Başın sağolsun. Çok zor şeyler yaşamışsın.
Allah sabırlar versin. Kızına ve doğacak bebeğine de uzun hayırlı ömürler versin Allahım.

Maalesef düşük yapıyorum.. rabbim bunuda nasip etmiyecekmiş.. herkes bana üzülme diyor.. uzulmuyorum ki ben ne acılar gördüm bu vız gelir..

Canim allahim hayirlisini versin.Rabbimin vardir bir bildigi imtihanin cok büyükmüs üzülme desek de senin icinin yangınını en iyi sen bilirsin.Ama inan acını icimde hissettim.Dua et Rabbime sigin meleklerin seni cennette bekliyorlar.Duamdasin..

Allah razı olsun.. rabbim sabır versin butun evlat acısı cekenlere.. hiçbirşeye benzemiyor.. Allahım oğlumla bizi cennetinde kavuştursun..

Eşim hastalanacak diye gizli gizli aglıyorum kızım gorunce anne ayyama diyor..

Taş oldum dayanıyorum acısna.. bi tek yavrum olsa ya cigerim anneminde acısı var..

allah kolaylık versincanım allah rahmet eylesin ama sonsuzluğa uğurlanacağın zaman onla orda buluşucaksın bunu düşün hep

Geçmiş olsun. Ne desem boş biliyorum.yzada bilmiyorum inan.ağlıyorum..Rabbim sana çok büyük mükafatlar versin...acılarını hafifletsin.....

Allahim mêlék annelerine sabir versin.....

Insss sagkikli uzun omurlu bir oglunuz olur omur boyu kucagibizdan eksik etmesin rabbim....

Yazdıklarını okurken gözlerim doldu boğazım düğümlendi çok üzüldüm durumuna Allah sabır versin imtihanın büyük umarım kazanırsın.Acını teselli etmeye kelime bulamıyorum sözün bittiği yerdeyim.......................

Sabah oglumu dogum yaptigim yere ciktim mecburluktan... kapidan iceri girdim basladim aglamaya.. doktor muayene etti ben agladim...

Doyamadigim yavrum; ben seni aglaya aglaya dogurmustum...

Bir kancanın ucundaki yeme kanıp oltaya takılmış balık gibiyim. Hayallerim suda, hevesim kursağımda kalmış..

Kelimeler yetmiyor soyleyecek bir sey yok aglayarak dua ediyorum sadece sana.Yuce mevlam kat kat sabir versin dayanma gucu versin.hayirlisiyla bir erkek evlat daha nasip etsin tez zamanda.annene de bol dua et icini ferahlat canim.Rabbime sigin prensesine sarıl onun sana ihtiyaci var annesi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…