off. üstüste 3 büyük acı. evlat anne abla. çok çok üzüldüm okuyunca..
Allahım size sabır versin.kaybettiğiniz evladınızın, annenizin ,ablanızın yattığı yer nur olsun. Allah rahmet eylesin.
evet ya. tam 4 can. anne acısı kardeş acısıda çok zor. Allah sabır versin.kaynıda var canım ............ 3 kişi, bebek ile 4 kişi ölmüş. toprakları bol olsun.
17 temmuzda OĞLUMU CENNETE
yolladım... Yavrumun kıyafetlerine baktıkça içimde kıyametler kopuyor. Tıpkı 17 temmuzda koptuğu gibi..
Yiğit'im in kardeşi olsa acısını dindirir mi? Ablasına bir kardeş daha gelir mi.. Kararsızım.. BIR OĞLUM DAHA OLSA KEŞKE.. Arkadaşlar acım çok büyük ben oğlumu Hollanda'da kaybettim. Yastıgında yüzüstü dönmüş boğulmuş.. Türkiyeye geldim Kırıkkale'de memlekete defnettik cenazdene gelirken eniştem kaza yaptı.. Annemi ablamı kaynımı kaybettim.. içinde kuzenim ve kuzenimin 5 yaşındaki kızıda vardı..imtihanımız çok büyük.. Rabbim sabrımızı veriyor çok şükür..
2.5 yaşında bir kızım var adı Dila.. O benim yaşama sevincim oldu.. O yavrum olmasa napardım bilmiyorum gerçi şimdi ne yapıyorsam o zamanda aynısnı yapardım.. Sabrederdim...O ayet boşuna müjdelenmedi.. Allah sabredenlerle beraberdir..
Bir bebeğim daha olsa Acımı hafifletir mi sizce?
evet ya. tam 4 can. anne acısı kardeş acısıda çok zor. Allah sabır versin.
umarım değildir..'' içinde kuzenim ve kuzenimin 5 yaşındaki kızıda vardı.'' demiş.
acaba bunlar da öldü mü?:26:
öncelikle hepimizin başı sagolsun evet allah sabrını veriyor yada biz sabretmek zorunda kalıyoruz 3.5 senelik evliyim 2 tane 7 haftalık düşük 1 tane kürtaj (kalp atışı yoktu)ve tüp bebişlerim evet tuttu gittik keseyi görmeye evet vardı içimdeydi sonra gece bir uyandım kanamam var korktum yattm geri uyandm baktım ayaga kalkarkalmz avuç içi kadar paarça ve dedim buda gitti eşimi uyandırdım agladım gitti buda diye doktorumu sabah aradım ama sabaha kadar agladık eşimle o agladı ben agladım sabah eşime dedim sen işe git annemle gitti parça varsa kalmasın diye ve girdim aglayarak hastaneye bu arada kanama devam ediyor doktor baktı gitmiş dimi dedm doktor dedi aglama kalpleri atıyor bu1 buda2 demezmi bendedim olamaz avuç içi kadar parça düştü kalmazı imkansız doktor tekrarladı bu1 buda 2 annem dedi nasıl kalp hızlımı atıyor doktor dediki ikiz iki transfer etmş meger ve tutmuş bn tekrar hem aglıyorm hem gülüyorm hemşire bile agladı doktor serum verdi yattım ve annm eşimi aradı dedi yaaşıyor ve ikizmiş diyince biz telefonda tekrar agladık eve geldm ve 4.5 ayıma kadar kanama her perşembeyi cumaya baglayan gece kanama artar ve ben korkuyla doktora giderm igneler ilaçlar haplar ve kanama kesildi doktor bana dedi yatmana gerek yok gez ayaklan artık ben kalktım yavaş yavaş gezmeye yemek yapmaya başladm ama temizlk yapmadm yarm kova kaldıryodm bu arada karnm kocaman oldu bnm ve çok mutluyduk cinsiyetlerini ögrendk erkekdi ikisi isimlerini verdik beşikler kıyafetler ikiz pusetleri herşeye bakıp heves ediyordk doktor dedi çok saglıklılar kiloları çok güzel nasıl besleniyordm ama ve bir gün uyandım aşımı yaptırdım geldim ve uzandm agırlık çöktü uyandm sıkışmışım ve lovaboya gittim kan allahım nasıl korkuyorm eşimi aradm hemen hastaneye gittik doktor baktı bebek düşüyor dedi allahım olamaz dedim yapma onları bize bagışla dedim 1 hafta dogum sancısı çektm ilaçlar serumlar igneler ama olmuyor azalmıyor bebegmin biri vajinaya inmiş çıkmadı son gün doktor dedi çıkıyor öyle mutluydukki çukulata yiyip onların hareketlerini hissetmek işte bu muhteşemdi eşim namaza gitti geldi ve öyle bir rüya mı hayalmi anlamadm anlattı yorumlayamadm taki o gece fenalaştım dogum yaptm bebişlerime baktım göbişleri şişip şişip iniyo yaşıyorlar dedm doktor yaşamazlar bilgin olsun dedigi halde sen ne bilirsin allahın dedigi olur dedm dogumhaneden çıktım eşim girmiş ve ikisinin can verişini gömş yataga yatırdılar arkamdan geldi gitti meleklerimiz uçtu demezmi işte dünya yıkıldı ve dedim keşke bende o masada kalsaydım maaf olsum yıkıldım herkez bebişini emziriyo kucagına alıp çıkıyor ben bense tek başıma eşim götürdü gödü çocuklarımızı o an herkzden nefret ettm bana göstermediler çocuklarımı ve şimdi tekrar yeni bir sayfa açıyorz cumaya transferm var ne olur dua edin busefer kucagıma alayım yavrumu allah herkeze nasip etsin inşallah
canım benim çok duygulandım okurken ve çokta üzüldüm
onlar melek olmuşlar
Allahım sana hayırlı evlat nasip etsin bu sefer inşallah
inşallah allah razı olsun lütfen dualarınızı esirgemeyin bu sefer kucagıma alabileym
canımmm..canım benim....Haberini ilk duyanlardanım..o kadar çok üzüldüm ki,senin bi arkadaşın olarak bu kadar üzülüyorsam,senin hissettiklerimi hayal bile edemiyorum.17 temmuzda OĞLUMU CENNETE
yolladım... Yavrumun kıyafetlerine baktıkça içimde kıyametler kopuyor. Tıpkı 17 temmuzda koptuğu gibi..
Yiğit'im in kardeşi olsa acısını dindirir mi? Ablasına bir kardeş daha gelir mi.. Kararsızım.. BIR OĞLUM DAHA OLSA KEŞKE.. Arkadaşlar acım çok büyük ben oğlumu Hollanda'da kaybettim. Yastıgında yüzüstü dönmüş boğulmuş.. Türkiyeye geldim Kırıkkale'de memlekete defnettik cenazdene gelirken eniştem kaza yaptı.. Annemi ablamı kaynımı kaybettim.. içinde kuzenim ve kuzenimin 5 yaşındaki kızıda vardı..imtihanımız çok büyük.. Rabbim sabrımızı veriyor çok şükür..
2.5 yaşında bir kızım var adı Dila.. O benim yaşama sevincim oldu.. O yavrum olmasa napardım bilmiyorum gerçi şimdi ne yapıyorsam o zamanda aynısnı yapardım.. Sabrederdim...O ayet boşuna müjdelenmedi.. Allah sabredenlerle beraberdir..
Bir bebeğim daha olsa Acımı hafifletir mi sizce?
inşallah allah razı olsun lütfen dualarınızı esirgemeyin bu sefer kucagıma alabileym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?