5 aylık yavrum cennete uçtu..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sürmelimm çok üzüldük canım başınıza gelenleri duyduk sen orda yandın bizde grupta yandık içimiz dağlandı hep dua ettik sana canım.Allahım sana sabır versin inşallah seni tekrar görmek çok mutlu etti bizi.inşallah kısa zamanda bir evladın daha olur canım

Amin canlarım.. Rabbim sabrımızıda şükrümüzüde bol versin.. Allahım böyle acıları kimseye yaşatmasın..

yiğitimin kardeşi olsun istiyorum bi yandan

diğer yandan da hamilelikten bıkmış hissediyorum

bilmiyorum nasıl olacak..

hele o doğum..

allahım kolaylık versin..

meleğimi ne kadar zor doğurmuştum...

bakmaya kıyamadığım yavrum...

Canimmmmmm canim arkadaşım guzel yureklim.....defalarca yazdim sildim defalarca özelden yazmsk istedim beceremedim.olmadi ne icimdeki yanginla baş edebildim ne seninle konusacak cesareti bulabildim.ne diyeyim nasil anlatayim nerden sarmaya baslayayim ki yarani.evlat acısını bilirim anlarim yanginini ama diğerlerinde dilim lal olur.cnm canimmmm rabbim sana peygamber sabri versin.sabrinida sukrunude bol kilsin.seslenmen yeter canim arkadadim:

dünya imtihan yeri yaşadıkların zor Allah sabır versin yeni bir bebek içindeki acını hafifletebilir bencede

Her ölüm zor ne yazsak acısını hafifletmemiz imkansız Allah sabrını verir inşallah

Başınız sağolsun, Allah sabırlar versin. Çok zor insan söyleyecek birşey bulamıyor, Allah yardımcınız olsun

başın sağ olsun çok zor bir durum rabbim sana sabır versin ve bir daha yaşatmasın insallah ben de canım abimi kaybedeli 5 buçuk yıl oldu ve osırada ben deprosyodan yeni kurtulmuştum abimin cinayete kurban gittiğini öğrendik ne acıydı 9 gün cenazenin yurt dışından gelmesini bekledik çok zor zamanlardı ve bir kızım vardı 6 yaşında haya tutunmam lazımdı ve hamile kalmayı düşündüm ve iki ay sonra hamile kaldım bunu şunun için yaptım yeni yavrum beni hayata bağlıyacaktı ve öyle oldu bir kızım daha oldu rabbim bağışlarsa sana şunu söylüyorum yeni bir yavru denemelisin rabbim nasib etsin çokiyi oluyor onunla oyalanıyorsun ve bir nebzede olsa rahatlıyorsun rabbim yardımcın olsun ama bir daha dene pişman olmassın sağlıkla kal

seni çok iyi anlıyorum cnm bende 5 aylık kızımı kaybettim 7 ay oldu evlat acısı bambaşka Allah kimseye yaşatmasın nedesem boş biliyorum iyiki bir evladın daha var.benim ilk gözağrımdı bomboş oldum ondansonra şükür ALLAHA 1 ay sonra hamile kaldım bazen düşünüyorum bunuda onun kadar sevecekmiyim diye onun yerini tutarmı ama yapcak bişey yok cennetinde kavuştursun rabbim bizleri acısı gitmiycek maalesef sabır sabır...

rabbimden oğlumun kıyafetlerini dolduraracak acısını unutturacak kardeş istiyoruz..

Oğlumla beraber 6 kişiydi kaybettiklerimiz. Allahım dan sabr diliyorum ne olur sizde dua edin bizlere çok zor dayanmak..

canım arkadaşım benim Rabbim dayanma gücü versin inşAllah

kızın diloşu sana bağışlasın şubat topiğinden sonra pek görüşüp konuşamadık seninle

daha şimdi haberim oldu hayırlısıyla bir bebeğin daha olur inşallah

şunu sakın unutma o meleğin cennetin kapısında seni bekleyecek

amin.. sabretmekten başka hiç bir şey yapamıyorum.. buğün oğlumun kıyafetlerini geri dolabına düzledim.. belki kardeşini yollar yerine.. belki o giyer diye..

oğlumu annemi ablamı kardeşim gibi çok sevdiğim kaynımı çok özledim.. hepsinin hasreti içimde çığ gibi büyüyor.. böylesine bir acıyı rabbim kimseye vermesin.. oğlumun vefatında rabbim düşmanıma vermesin evlat acısını demiştim.. bunada şükür ne deyim.. ama çok zor çok..

canımmmm Yüce Rabbim bol sabır dilesin bol dua iletelim kaybettiklerimize inşallah kardeşi gelecek dolduracak cicilerini

sürmeli ben eski üyelerdenim canım
bi ara makyaj bölümünde takılırdık birlikte
yazdıklarını okuyunca şok oldum
rabbim sana bol bol sabır versin çok üzüldüm gerçekten
inşallah bi oğlun daha olur acın hiç değilse hafifler

Başınız sağolsun bu kadar şeyin şahsen ben üstünden gelemezdim belkide evladının olması böyle birşey seni hayata bağlamış kızın, çok büyük bi imtihandan geçiyorsun Allah sabır versin

arabbim yardımcınız olsun inşallah sırat köprüsünde elinizden tutar oğlunuz uçurup kurtarır sizi (

Rabbim kimseyi evlatlarıyla sınamasın...

Allah size sabır versin...dayanma gücü versin..çok üzüldüm arkadaşım...

sağolun Allah razı olsun..

başa gelince taş olup dayanıyorsun

buğün ilk kez ablamla oğlumu rüyamda gördüm.. yüzlerini tam göremesemde bunada şükür hiç gelmemişlerdi rüyama..

ölüm Allahın emride şu ayrılık olmasaydı...

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…