Tam şuramda Hâfız.
Birşey var canımı acıtan..
Sanki dünyanın bütün yükü bendeymiş gibi..
Allah sabır versin dualarımız seninle. Allaha isyan etme, buda bir imtihan inşallah cennette buluşursunuz.
Allahim karnindaki bebegine saglik sihat wersin.
Durumun cok zor tarifsiz..
Allahim yar ve yardimcin olsun.
Allaha emanet ol.
17 temmuzda OĞLUMU CENNETE
yolladım... Yavrumun kıyafetlerine baktıkça içimde kıyametler kopuyor. Tıpkı 17 temmuzda koptuğu gibi.. Arkadaşlar acım çok büyük ben oğlumu Hollanda'da kaybettim. Yastıgında yüzüstü dönmüş boğulmuş.. Türkiyeye geldim Kırıkkale'de memlekete defnettik cenazdene gelirken eniştem kaza yaptı.. Annemi ablamı kaynımı kaybettim.. içinde kuzenim ve kuzenimin 5 yaşındaki kızıda vardı..imtihanımız çok büyük.. Rabbim sabrımızı veriyor çok şükür..
2.5 yaşında bir kızım var adı Dila.. O benim yaşama sevincim oldu.. O yavrum olmasa napardım bilmiyorum gerçi şimdi ne yapıyorsam o zamanda aynısnı yapardım.. Sabrederdim...O ayet boşuna müjdelenmedi.. Allah sabredenlerle beraberdir..
Allah sabırlar versin başınız sağolsun
diğer çocuklarınızı mutlulukla büyütün inşallah... sizi ve ailenizi kazadan beladan korusun Rabbim
allahım sabır versin kardesim sana melegin seni cennette beklior olack
Amin Allah razi olsun..
Amin Allah razi olsun..
Allah sabır versin
başka şeyler yazmak isterdim
acınızı bölmek paylaşmak
ama tıkandım
yutkunamadım bile
siz gerçekten güçlü birisiniz
Guclu olmak zorundayim..
Mahvettin beni sürmeli...
Seni çok eskiden tanıyorum. Makyajdan...
Allah sabırlar versin,dilerim ki gelecek olan bebeğin sana ve ailene huzur,mutluluk ve oğlunun kokusunu,anneciğinin şevkatini getirir
Uyeligini gorunce hemen tanidim zaten.. Allah razi olsun canim.. Ne diyim amin... insaallah dogacak olan yavrum yigitimin kokusunu getirir...
17 temmuzda OĞLUMU CENNETE
yolladım... Yavrumun kıyafetlerine baktıkça içimde kıyametler kopuyor. Tıpkı 17 temmuzda koptuğu gibi.. Arkadaşlar acım çok büyük ben oğlumu Hollanda'da kaybettim. Yastıgında yüzüstü dönmüş boğulmuş.. Türkiyeye geldim Kırıkkale'de memlekete defnettik cenazdene gelirken eniştem kaza yaptı.. Annemi ablamı kaynımı kaybettim.. içinde kuzenim ve kuzenimin 5 yaşındaki kızıda vardı..imtihanımız çok büyük.. Rabbim sabrımızı veriyor çok şükür..
2.5 yaşında bir kızım var adı Dila.. O benim yaşama sevincim oldu.. O yavrum olmasa napardım bilmiyorum gerçi şimdi ne yapıyorsam o zamanda aynısnı yapardım.. Sabrederdim...O ayet boşuna müjdelenmedi.. Allah sabredenlerle beraberdir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?