17 temmuzda OĞLUMU CENNETE
yolladım... Yavrumun kıyafetlerine baktıkça içimde kıyametler kopuyor. Tıpkı 17 temmuzda koptuğu gibi..
Yiğit'im in kardeşi olsa acısını dindirir mi? Ablasına bir kardeş daha gelir mi.. Kararsızım.. BIR OĞLUM DAHA OLSA KEŞKE.. Arkadaşlar acım çok büyük ben oğlumu Hollanda'da kaybettim. Yastıgında yüzüstü dönmüş boğulmuş.. Türkiyeye geldim Kırıkkale'de memlekete defnettim cenaze gelirken eniştem kaza yaptı.. Annemi ablamı kaynımı kaybettim.. Acımı hafifletir mi sizce?
17 temmuzda OĞLUMU CENNETE
yolladım... Yavrumun kıyafetlerine baktıkça içimde kıyametler kopuyor. Tıpkı 17 temmuzda koptuğu gibi..
Yiğit'im in kardeşi olsa acısını dindirir mi? Ablasına bir kardeş daha gelir mi.. Kararsızım.. BIR OĞLUM DAHA OLSA KEŞKE.. Arkadaşlar acım çok büyük ben oğlumu Hollanda'da kaybettim. Yastıgında yüzüstü dönmüş boğulmuş.. Türkiyeye geldim Kırıkkale'de memlekete defnettik cenazdene gelirken eniştem kaza yaptı.. Annemi ablamı kaynımı kaybettim.. içinde kuzenim ve kuzenimin 5 yaşındaki kızıda vardı..imtihanımız çok büyük.. Rabbim sabrımızı veriyor çok şükür..
2.5 yaşında bir kızım var adı Dila.. O benim yaşama sevincim oldu.. O yavrum olmasa napardım bilmiyorum gerçi şimdi ne yapıyorsam o zamanda aynısnı yapardım.. Sabrederdim...O ayet boşuna müjdelenmedi.. Allah sabredenlerle beraberdir..
Bir bebeğim daha olsa Acımı hafifletir mi sizce?
Allahım sabrımızıda şükrümüzüde bol versin.. dayanması çok zor evlat acısı kadar zor bişey yok... çiğerimin yarısını söktüde götürdü yavrum.. kıyafetlerinin olduğu odaya giremiyorum.. dayanamıyorum Allahım nasıl bir imtihan verdin bizlere..
canım güzel arkadaşım hep boğazım düğüm-düğüm acı haberini aldığımda yorumlarını okuduğumda ve senin acını tahmin edebilme zorluğu çeksemdeHayır Rabbim kimseye böyle bir acı yaşatmasın.. ama başa gelince sabrediyorsun başka yolu yok.. verirken iyide alırken kötü mü..
Okudum ağlıyorum şuan allahım peygamber sabrı versin tevekkül etmenizde hoşuma gitti ben 3 evladımı ve babamı kaybettim allahım geçinden versin ailem başımda kardeşlerim annem eşim bende şuan hamileyim Allah nasip kısmet ederse yavrumu bana bağışlarsa ne mutlu bana zor çok zor şuan konuşamıyorum kızlar Allah'a emanet olun
hic tanımıyorum seni ve yazdiklarini okurken ben böyle derinden agliyorsam sen neler cekiyorsun kimbilir17 temmuzda OĞLUMU CENNETE
Yiğit'im in kardeşi olsa acısını dindirir mi? Ablasına bir kardeş daha gelir mi.. Kararsızım.. BIR OĞLUM DAHA OLSA KEŞKE.. Arkadaşlar acım çok büyük ben oğlumu Hollanda'da kaybettim. Yastıgında yüzüstü dönmüş boğulmuş.. Türkiyeye geldim Kırıkkale'de memlekete defnettik cenazdene gelirken eniştem kaza yaptı.. Annemi ablamı kaynımı kaybettim.. içinde kuzenim ve kuzenimin 5 yaşındaki kızıda vardı..imtihanımız çok büyük.. Rabbim sabrımızı veriyor çok şükür..
2.5 yaşında bir kızım var adı Dila.. O benim yaşama sevincim oldu.. O yavrum olmasa napardım bilmiyorum gerçi şimdi ne yapıyorsam o zamanda aynısnı yapardım.. Sabrederdim...O ayet boşuna müjdelenmedi.. Allah sabredenlerle beraberdir..
Bir bebeğim daha olsa Acımı hafifletir mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?