Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu nasıl bir imtihandır sağım solum acıyla dolu...![]()
Canimmmmmm canim arkadaşım guzel yureklim.....defalarca yazdim sildim defalarca özelden yazmsk istedim beceremedim.olmadi ne icimdeki yanginla baş edebildim ne seninle konusacak cesareti bulabildim.ne diyeyim nasil anlatayim nerden sarmaya baslayayim ki yarani.evlat acısını bilirim anlarim yanginini ama diğerlerinde dilim lal olur.cnm canimmmm rabbim sana peygamber sabri versin.sabrinida sukrunude bol kilsin.seslenmen yeter canim arkadadim17 temmuzda OĞLUMU CENNETE
yolladım... Yavrumun kıyafetlerine baktıkça içimde kıyametler kopuyor. Tıpkı 17 temmuzda koptuğu gibi..
Yiğit'im in kardeşi olsa acısını dindirir mi? Ablasına bir kardeş daha gelir mi.. Kararsızım.. BIR OĞLUM DAHA OLSA KEŞKE.. Arkadaşlar acım çok büyük ben oğlumu Hollanda'da kaybettim. Yastıgında yüzüstü dönmüş boğulmuş.. Türkiyeye geldim Kırıkkale'de memlekete defnettik cenazdene gelirken eniştem kaza yaptı.. Annemi ablamı kaynımı kaybettim.. içinde kuzenim ve kuzenimin 5 yaşındaki kızıda vardı..imtihanımız çok büyük.. Rabbim sabrımızı veriyor çok şükür..
2.5 yaşında bir kızım var adı Dila.. O benim yaşama sevincim oldu.. O yavrum olmasa napardım bilmiyorum gerçi şimdi ne yapıyorsam o zamanda aynısnı yapardım.. Sabrederdim...O ayet boşuna müjdelenmedi.. Allah sabredenlerle beraberdir..
Bir bebeğim daha olsa Acımı hafifletir mi sizce?![]()
Amin canlarım.. Rabbim sabrımızıda şükrümüzüde bol versin.. Allahım böyle acıları kimseye yaşatmasın..
yiğitimin kardeşi olsun istiyorum bi yandan
diğer yandan da hamilelikten bıkmış hissediyorum
bilmiyorum nasıl olacak..
hele o doğum..
allahım kolaylık versin..
meleğimi ne kadar zor doğurmuştum...
bakmaya kıyamadığım yavrum...![]()
rabbimden oğlumun kıyafetlerini dolduraracak acısını unutturacak kardeş istiyoruz..
Oğlumla beraber 6 kişiydi kaybettiklerimiz. Allahım dan sabr diliyorum ne olur sizde dua edin bizlere çok zor dayanmak..
canımmmmamin.. sabretmekten başka hiç bir şey yapamıyorum.. buğün oğlumun kıyafetlerini geri dolabına düzledim.. belki kardeşini yollar yerine.. belki o giyer diye..
oğlumu annemi ablamı kardeşim gibi çok sevdiğim kaynımı çok özledim.. hepsinin hasreti içimde çığ gibi büyüyor.. böylesine bir acıyı rabbim kimseye vermesin.. oğlumun vefatında rabbim düşmanıma vermesin evlat acısını demiştim.. bunada şükür ne deyim.. ama çok zor çok..![]()
sürmeli ben eski üyelerdenim canım17 temmuzda OĞLUMU CENNETE
yolladım... Yavrumun kıyafetlerine baktıkça içimde kıyametler kopuyor. Tıpkı 17 temmuzda koptuğu gibi..
Yiğit'im in kardeşi olsa acısını dindirir mi? Ablasına bir kardeş daha gelir mi.. Kararsızım.. BIR OĞLUM DAHA OLSA KEŞKE.. Arkadaşlar acım çok büyük ben oğlumu Hollanda'da kaybettim. Yastıgında yüzüstü dönmüş boğulmuş.. Türkiyeye geldim Kırıkkale'de memlekete defnettik cenazdene gelirken eniştem kaza yaptı.. Annemi ablamı kaynımı kaybettim.. içinde kuzenim ve kuzenimin 5 yaşındaki kızıda vardı..imtihanımız çok büyük.. Rabbim sabrımızı veriyor çok şükür..
2.5 yaşında bir kızım var adı Dila.. O benim yaşama sevincim oldu.. O yavrum olmasa napardım bilmiyorum gerçi şimdi ne yapıyorsam o zamanda aynısnı yapardım.. Sabrederdim...O ayet boşuna müjdelenmedi.. Allah sabredenlerle beraberdir..
Bir bebeğim daha olsa Acımı hafifletir mi sizce?![]()
amin.. sabretmekten başka hiç bir şey yapamıyorum.. buğün oğlumun kıyafetlerini geri dolabına düzledim.. belki kardeşini yollar yerine.. belki o giyer diye..
oğlumu annemi ablamı kardeşim gibi çok sevdiğim kaynımı çok özledim.. hepsinin hasreti içimde çığ gibi büyüyor.. böylesine bir acıyı rabbim kimseye vermesin.. oğlumun vefatında rabbim düşmanıma vermesin evlat acısını demiştim.. bunada şükür ne deyim.. ama çok zor çok..![]()