5 aylık ilişkim bitti

Yanlış anlamazsan bişi sorcam.. neden böyle bi evlilik yapmak istedin sen aşık mıydın yoksa
Çok aşık oldum gözüm kör olucak kadar ama asla değmezmiş kendimi mahvettim suan 28 yaşımda saçlarım da beyazlar doldu sinir stresten ağzım yüzüm mahvoldu. İnsan çekici çileye aşık oluyormuş sanırım asla bana uyan bir insan deil karakter olarak. Demem o ki sakın üzülme yemin ediyorum şimdiki aklım olsa beni seven bana değer veren beni sahiplenen düşüncelerime saygı duyan bir insanla evlenirdim yada hiç evlenmezdim

İstemiyorum ki zaten cinsel hayatımızda yok düşünün 1 buçuk yılım da vajinusmusla geçti siz siz olun üzülmeyin bekarlık sultanlık :)
O nasıl bir rahatsızlık pek bi bilgim yok ama lütfen kafana takma gerekirse ayrılırsın evlilik olunca ayrılık uok diye düşünme

O nasıl bir rahatsızlık pek bi bilgim yok ama lütfen kafana takma gerekirse ayrılırsın evlilik olunca ayrılık uok diye düşünme
Cİnsel birliktelik olmaması olamaması inşallah çok teşekkür ediyorum kendi derdini bırakıp beni dinledin:) Hiç üzülme daha sevin inanki benim demek istediğimi bi yuva kurduğun da daha iyi anlayacaksin

Bağıra bağıra ağlamayı sonra yapsanız da ( çoluk çocuk yokken) yahu bir gidip dilekçe vereyim kurtulayım bu adamdan diye düşünmezmisiz ???

Cİnsel birliktelik olmaması olamaması inşallah çok teşekkür ediyorum kendi derdini bırakıp beni dinledin:) Hiç üzülme daha sevin inanki benim demek istediğimi bi yuva kurduğun da daha iyi anlayacaksin
Her zaman dinlerim sorun değil. Benimkisi bile bu kadar değildi ama doğum günümde msjla kutladı saat 12de aramak yerine.. sağllsn

Bağıra bağıra ağlamayı sonra yapsanız da ( çoluk çocuk yokken) yahu bir gidip dilekçe vereyim kurtulayım bu adamdan diye düşünmezmisiz ???
Ağlamakta gayet insanı bir duygu öncelikli bunu söylemek istiyorum. Bu dediğiniz şey de hiç kolay olmuyor bekarken bende çok söylerdim etrafımda aman bi insan bunu ne diye çeker diye. Olabilseydi zaten çoktan ayrılmıştım

Yargılayın asla tepki vermem çok haklısınız çünkü neden evlendim.
Bende bilmiyorum ayrılamadim ağzımdan bitti kelimesi asla çıkmadı bile bile mutsuzluğa kendimi ittim.

Ya çünkü devam etseydim bizim de böyle olacaktı
Böyle sorumsuz, ilgisiz, alakasız adam görmedim ya hayatımda
İyi ki bitirmişim o zaman
O yüzden sordum benzer miydi hikaye diye
Ya bence çocuğunuz yokmuş bu senin için fırsat biliyor musun
Bu adamdan kurtulabilirsin

Sizinkisi nasıl ikgisizdi

Tabi kii bağıra bağıra ağlamak gayette insani bir duygu! Ama kendin için ağlarsın hayallerin için ne biliyim ulaşmak istediğin bir idealin için..
Seni bekarken bile arayıp sormayan ,
Zorla evlenen, sizin tabirinizle yüzünüze bakmayan halinizi hatırınızı sormayan ,
Cinsel anlamda sizden etkilenmeyen ,
Ayrı odalarda takılan bir çiftsiniz.
Neden hala kendine eziyet ediyorsun diyorum.
Balık baştan kokarmış derler eee bınadam en başından kokmuş zaten
Tmm o zmnlar çok sevdiniz evlenince düzelir dediniz işler daha kötü bir hal almış.
Anlatabildim umarım kendinizi neden ziyan ediyorsunuz genç yaşınızda.

Ayrılma acısı çok zordur herkes bilir bunu herkes söyler zamanla gwçiyor diye bazı acılar bize doğruyu gösterir, bu şekilde biten ilişki bitsin acınızı yaşayın geri döner mi pişman olur mu bu konulara girmeyin seven sevdiğine kıyamaZ, size kıyamayacak o adam da gelecek birgün

Ben sadece beni terkettiği için pişman olur mu onu merak ediyorum

Ben sadece beni terkettiği için pişman olur mu onu merak ediyorum
Olur veya olmaz onu biz bilemeyiz bu şuan siizn için önemli o hissi çok iyi anlıyorum ama zamanla pişman olup olmamasının sizin içinde önemi kalmayacak, insani olarak bu hisler hepimizde var ama karşımızdaki insanın fıtratından biz sorumlu değiliz, pişman olmazsa bu sizin suçunuz veya hatanız değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…