5 aylık ilişkim bitti

İnş pişmn olur benim gibisini bulamaz o hal ve hareketleriyle ilgili gibi davranıp ilgisiz olan biriydi

Aynı böyle işte
İlgisiz
Hareketleriyle ilgili gibimsi
Sonra sesi soluğu çıkmayan
Ayrıca hiçbir şeyin sorumluluğunu almayan
Her şeyin suçunu bana yıkan
Empati duygusundan yoksun
Vs vs
Bana haklısın diyip sonra deli gibi çemkirirdi haklısın dedik ya derdi gerçekten çok değişik ya ne kadar sürdü sizin

3 ayla kurtuldum
Dua et sen de 5le kurtulmussun
Ya yıllar olsaydi
Kafayı tırlatırdım. Anlamadığım tek şey şu olabildiğince az kavga çıkardım sorunlarını dinlemek için yanında oldum ilgimi alakamı kesmedim ondan da aynısını bekleyince göremedim. İlk başlarda görüyodum ama çok ilginç

Her bir noktama güzel sözler döşeyen insan bana ilgisini kesti gerçekten anlaması güç

Belki barışırsınız ama sonrasında ilişkiniz ne kadar sağlıklı olur bilemem. Bana her an bitmeye hazır gibi geldi... Şans sizinle olsun.

tanışmışsınız görüşmüşsünüz ama olmamış..
gayet normal..
ilgisizliğini belli etmiş zaten, ileriye doğru bakın artık..

Hiç pişmanlık duymayın. Umarım bu cesareti gösterip ayılabilirim

Zorla evlenmedi sevgisinden eminim ama adamın yapısı bu annesini babasını da aramaz kimseyi asla aramaz böyle bir huyu var. İyi huyları hiç mi yok çok var ama karakter olarak biz uyuşmuyoruz. Maalesef kocam bir kadına nasıl davranmaso gerektigini bilmiyor. Yoksa insani olarak cok iyidir burda kimse sorsaniz kimse asla kotu demez esime. Belkode biraz bunlar tutuyor evine karsi sorumlulugu dort dortluktur bilemiuorum Cinsel anlamda da o deil ben yaklaşıyorum maalesef yoksa o hep beklenti içinde bu konuda.Haklısınız aslında

iletişimsizlik gerçekten kötü birşey. paylaşım da yoksa ilişkinin bitmesi iyi olmuş bence. hem o kadar uzun bir süre değil 5 ay sonuçta. atlatılır bir şekilde diye düşünüyorum. sağlıklı karar olmuş bence. sizin şuan bu durumda olmanız, üzülmeniz alışkanlıklardan ötürü diyebilirim. geçmeyecek birşey değil. sağlam durun bence ve önünüze bakın derim ben.

Şimdi 10 gün olmuş bunları sorguluyorsun sürekli
Dönecek mi, pişman olacak mı, iki çemkirebilecek miyim vs
Bunları ben de düşündüm ilk hafta
İkinci hafta daha az düşündüm
Bu 3. hafta artık dönmesin daha iyi diyorum
Kendine zaman ver
Ve bir süre sonra anlayacaksın ki
Onun dönmesinin, pişman olmasının senin mutlu olmanla, içinin soğumasıyla bir ilgisi yok
Ki hatta dönse kavga etsen, daha çok hırs yaparsın, bağırdıkça, sinirlendikçe daha da hırslanırsın
Yine senin canın yanar
Tecrübeyle sabit

O da illüzyon bence, bizimkine de herkes ne iyi adam diyordu dışarıdan
Valla yaşayan bilir
Sen bir de aynı evdesin onunla
Eve sorumluluk yapan birini değil seni seven birini istedin sonuçta
Bu adamın her tarafı iyi olsa nolur
Ki bence düşünsen bulursun olumsuz yanlarını

Sadece nerede hata yaptım da böyle oldu diye düşünüyorum

inceldiği yerden kopmuş aslında en güzeli olmuş böyle bir ilişkiyi sürdürüp her gün üzüleceğine bir süre üzülürsün geçer gider her gün yıpranmaktan zorlamaktan iyidir.

inceldiği yerden kopmuş aslında en güzeli olmuş böyle bir ilişkiyi sürdürüp her gün üzüleceğine bir süre üzülürsün geçer gider her gün yıpranmaktan zorlamaktan iyidir.
10 günü geçti neden böyle olduğunu anlayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…