İnş pişmn olur benim gibisini bulamaz o hal ve hareketleriyle ilgili gibi davranıp ilgisiz olan biriydiOlur veya olmaz onu biz bilemeyiz bu şuan siizn için önemli o hissi çok iyi anlıyorum ama zamanla pişman olup olmamasının sizin içinde önemi kalmayacak, insani olarak bu hisler hepimizde var ama karşımızdaki insanın fıtratından biz sorumlu değiliz, pişman olmazsa bu sizin suçunuz veya hatanız değildir
Eğer kalbine dokunmuşsan sevgini biliyorsa illa pişman olacak ve sana söyleyecek şuan değil erkekler çok geç anlarİnş pişmn olur benim gibisini bulamaz o hal ve hareketleriyle ilgili gibi davranıp ilgisiz olan biriydi
Sizinkisi nasıl ikgisizdi
Ne kadar süre tahminen 10 günü geçtiEğer kalbine dokunmuşsan sevgini biliyorsa illa pişman olacak ve sana söyleyecek şuan değil erkekler çok geç anlar
Bana haklısın diyip sonra deli gibi çemkirirdi haklısın dedik ya derdi gerçekten çok değişik ya ne kadar sürdü sizinAynı böyle işte
İlgisiz
Hareketleriyle ilgili gibimsi
Sonra sesi soluğu çıkmayan
Ayrıca hiçbir şeyin sorumluluğunu almayan
Her şeyin suçunu bana yıkan
Empati duygusundan yoksun
Vs vs
Bu öyle birşey değil bazen insanalr yeni bir ilişkiye başlayıp bazı şeyleri zamanla gçrünce anlarlar, bazıları hiç anlamaz, bunu siz de zamanla aşacaksıızNe kadar süre tahminen 10 günü geçti
Bana haklısın diyip sonra deli gibi çemkirirdi haklısın dedik ya derdi gerçekten çok değişik ya ne kadar sürdü sizin
Kafayı tırlatırdım. Anlamadığım tek şey şu olabildiğince az kavga çıkardım sorunlarını dinlemek için yanında oldum ilgimi alakamı kesmedim ondan da aynısını bekleyince göremedim. İlk başlarda görüyodum ama çok ilginç3 ayla kurtuldum
Dua et sen de 5le kurtulmussun
Ya yıllar olsaydi
Genelde anlamazlarBu öyle birşey değil bazen insanalr yeni bir ilişkiye başlayıp bazı şeyleri zamanla gçrünce anlarlar, bazıları hiç anlamaz, bunu siz de zamanla aşacaksıız
Hiç pişmanlık duymayın. Umarım bu cesareti gösterip ayılabilirimYa çünkü devam etseydim bizim de böyle olacaktı
Böyle sorumsuz, ilgisiz, alakasız adam görmedim ya hayatımda
İyi ki bitirmişim o zaman
O yüzden sordum benzer miydi hikaye diye
Ya bence çocuğunuz yokmuş bu senin için fırsat biliyor musun
Bu adamdan kurtulabilirsin
Zorla evlenmedi sevgisinden eminim ama adamın yapısı bu annesini babasını da aramaz kimseyi asla aramaz böyle bir huyu var. İyi huyları hiç mi yok çok var ama karakter olarak biz uyuşmuyoruz. Maalesef kocam bir kadına nasıl davranmaso gerektigini bilmiyor. Yoksa insani olarak cok iyidir burda kimse sorsaniz kimse asla kotu demez esime. Belkode biraz bunlar tutuyor evine karsi sorumlulugu dort dortluktur bilemiuorumTabi kii bağıra bağıra ağlamak gayette insani bir duygu! Ama kendin için ağlarsın hayallerin için ne biliyim ulaşmak istediğin bir idealin için..
Seni bekarken bile arayıp sormayan ,
Zorla evlenen, sizin tabirinizle yüzünüze bakmayan halinizi hatırınızı sormayan ,
Cinsel anlamda sizden etkilenmeyen ,
Ayrı odalarda takılan bir çiftsiniz.
Neden hala kendine eziyet ediyorsun diyorum.
Balık baştan kokarmış derler eee bınadam en başından kokmuş zaten
Tmm o zmnlar çok sevdiniz evlenince düzelir dediniz işler daha kötü bir hal almış.
Anlatabildim umarım kendinizi neden ziyan ediyorsunuz genç yaşınızda.
iletişimsizlik gerçekten kötü birşey. paylaşım da yoksa ilişkinin bitmesi iyi olmuş bence. hem o kadar uzun bir süre değil 5 ay sonuçta. atlatılır bir şekilde diye düşünüyorum. sağlıklı karar olmuş bence. sizin şuan bu durumda olmanız, üzülmeniz alışkanlıklardan ötürü diyebilirim. geçmeyecek birşey değil. sağlam durun bence ve önünüze bakın derim ben.İlgisizlikten ötürü 5 aylık ilişkim bitti. İkimizken herşey çok güzeldi ama ne zaman kalabalık ortama girsek daha sonra konuşcak bişi bulamazdık ve görüşmediğimiz günlerde 6-7 mesaj atardı çalıştığı için ve işten çıkınca beni hiç aramazdı naptın bugün diye. Sadece mesaj atardı sonra ortadan kaybolurdu doğru düzgün bişi paylaşamazdık baş başa görüşemezdik. Bunları istiyorum diye ben çabaladım sen görmedin dedi ve ortak bi kararla daha yıpranmamak için ayrıldık. Ama özledim.. neden benimle tekrardan konuşmak istemedi anlamıyorum. Moralim bozuk ve bu durumdan ötürü uyku düzenimden tutun da işthım bile kapandı. Aklımda ayrılık yokken nolcak şimdi napalım ne edelim diye diye ayrılık noktasına getirdi durumu. Siz ne düşüniyosunuz bu durum hakkımda
Kafayı tırlatırdım. Anlamadığım tek şey şu olabildiğince az kavga çıkardım sorunlarını dinlemek için yanında oldum ilgimi alakamı kesmedim ondan da aynısını bekleyince göremedim. İlk başlarda görüyodum ama çok ilginç
Zorla evlenmedi sevgisinden eminim ama adamın yapısı bu annesini babasını da aramaz kimseyi asla aramaz böyle bir huyu var. İyi huyları hiç mi yok çok var ama karakter olarak biz uyuşmuyoruz. Maalesef kocam bir kadına nasıl davranmaso gerektigini bilmiyor. Yoksa insani olarak cok iyidir burda kimse sorsaniz kimse asla kotu demez esime. Belkode biraz bunlar tutuyor evine karsi sorumlulugu dort dortluktur bilemiuorumCinsel anlamda da o deil ben yaklaşıyorum maalesef yoksa o hep beklenti içinde bu konuda.Haklısınız aslında
Sadece nerede hata yaptım da böyle oldu diye düşünüyorumŞimdi 10 gün olmuş bunları sorguluyorsun sürekli
Dönecek mi, pişman olacak mı, iki çemkirebilecek miyim vs
Bunları ben de düşündüm ilk hafta
İkinci hafta daha az düşündüm
Bu 3. hafta artık dönmesin daha iyi diyorum
Kendine zaman ver
Ve bir süre sonra anlayacaksın ki
Onun dönmesinin, pişman olmasının senin mutlu olmanla, içinin soğumasıyla bir ilgisi yok
Ki hatta dönse kavga etsen, daha çok hırs yaparsın, bağırdıkça, sinirlendikçe daha da hırslanırsın
Yine senin canın yanar
Tecrübeyle sabit
inceldiği yerden kopmuş aslında en güzeli olmuş böyle bir ilişkiyi sürdürüp her gün üzüleceğine bir süre üzülürsün geçer gider her gün yıpranmaktan zorlamaktan iyidir.İlgisizlikten ötürü 5 aylık ilişkim bitti. İkimizken herşey çok güzeldi ama ne zaman kalabalık ortama girsek daha sonra konuşcak bişi bulamazdık ve görüşmediğimiz günlerde 6-7 mesaj atardı çalıştığı için ve işten çıkınca beni hiç aramazdı naptın bugün diye. Sadece mesaj atardı sonra ortadan kaybolurdu doğru düzgün bişi paylaşamazdık baş başa görüşemezdik. Bunları istiyorum diye ben çabaladım sen görmedin dedi ve ortak bi kararla daha yıpranmamak için ayrıldık. Ama özledim.. neden benimle tekrardan konuşmak istemedi anlamıyorum. Moralim bozuk ve bu durumdan ötürü uyku düzenimden tutun da işthım bile kapandı. Aklımda ayrılık yokken nolcak şimdi napalım ne edelim diye diye ayrılık noktasına getirdi durumu. Siz ne düşüniyosunuz bu durum hakkımda
10 günü geçti neden böyle olduğunu anlayamıyoruminceldiği yerden kopmuş aslında en güzeli olmuş böyle bir ilişkiyi sürdürüp her gün üzüleceğine bir süre üzülürsün geçer gider her gün yıpranmaktan zorlamaktan iyidir.