5 aylık ilişkim bitti

Aysecik98

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2019
337
53
32
İlgisizlikten ötürü 5 aylık ilişkim bitti. İkimizken herşey çok güzeldi ama ne zaman kalabalık ortama girsek daha sonra konuşcak bişi bulamazdık ve görüşmediğimiz günlerde 6-7 mesaj atardı çalıştığı için ve işten çıkınca beni hiç aramazdı naptın bugün diye. Sadece mesaj atardı sonra ortadan kaybolurdu doğru düzgün bişi paylaşamazdık baş başa görüşemezdik. Bunları istiyorum diye ben çabaladım sen görmedin dedi ve ortak bi kararla daha yıpranmamak için ayrıldık. Ama özledim.. neden benimle tekrardan konuşmak istemedi anlamıyorum. Moralim bozuk ve bu durumdan ötürü uyku düzenimden tutun da işthım bile kapandı. Aklımda ayrılık yokken nolcak şimdi napalım ne edelim diye diye ayrılık noktasına getirdi durumu. Siz ne düşüniyosunuz bu durum hakkımda

Sen şu hamilelik konusu açan kişi değil misin?
Her neyse..
5 ay diyorsun ve bu 5 ayda anlattıklarına göre güzel şeyler olmamış.
Bu kadar takacak bir sey yok.

Ben hep ilgi alakamı ona gösterdim ama kendimzoe zamanlarımda onu yanımda çok göremedim sadece pişman olur mu onj merak ettm

Ben hep ilgi alakamı ona gösterdim ama kendimzoe zamanlarımda onu yanımda çok göremedim sadece pişman olur mu onj merak ettm
Pişman olup dönse birden çok ilgili alakalı mı olacak sanıyorsun?
İlişkiniz başlamadan bitmiş gibi okurken uyuyakalıyordum neredeyse. Yas bile tutulmaz bunun arkasından kayda değer özlenecek bir ilgi göremedim.

Arayıp sormuyormus.
İlgi 0.
Geri gelse ne kadar mutlu olacaksın böyle biriyle?
Evet ilgisi özellikle son 3 günde iyice azalmıştı sorunları olduğunu söyledi ama buluşmak için üşendi. Geri gelse tekrardan başlar mıyım belirsiz zaten

İlk başlarda böyle değildi işte çok güzel konuşmalarımız olurdu evlilikten konuşurduk hep. Sonra böyle oldu

İlk başlarda böyle değildi işte çok güzel konuşmalarımız olurdu evlilikten konuşurduk hep. Sonra böyle oldu
İlişkinin hepi topu 5 aylık başında evlilik konuşmuşsunuz... Yani daha bir iki aylıkken evlilikten konuşmuşsunuz ve bu erkeklerin kendilerini dahi sanarcasına buldukları bir tavlama yöntemidir.

İlişkinin hepi topu 5 aylık başında evlilik konuşmuşsunuz... Yani daha bir iki aylıkken evlilikten konuşmuşsunuz ve bu erkeklerin kendilerini dahi sanarcasına buldukları bir tavlama yöntemidir.
O kadar pişmanım ki anlatamam kandırılmış gibiyim hiç mi sevmedi hiç mi üzülmedi

Canım yargılamak bana düşmez ama iyi niyetimden yazıyorum. Kırılma olur mu bana

Allah Teala nikah olmadan birleşmeyi yasaklarken biz kullarının iyiliği içindi. Daha önceki konunda bir şeyler yazmıştın gebe olmaktan korkuyordun. Her şeyini ortaya koyarsan hiçbir gizemliliğin kalmaz. Bazen sevgi sanarsın aslında arzudan öteye yol gitmez.

Karşındaki seni seviyor sanarsın belkide şehvetten öteye gitmez. Gerçek seven sevdiğine nikah kıymadan el sürmez canım. Eğer el sürüyorsa onu yatakta görmek istiyorsa o insandan hayır gelmez. Bugün sende yarın başkasında olabilir.

En güzeli kendini helaline, nikahlına saklamaktır. Altın olan korunur. Altın saklanır. Altını kimse ortaya saçmaz. Altın ancak sahibinde parlayınca kıymetli olur

Sen bırak. Giden gitsin. Nasibindeki helalini bekle ve temiz bir aşkla evlen. Dua et bol bol. Rabbim kalbine ferahlık versin

Benim hatam güvenmek oldu zaten

Canın yanıuor ama yapabileceğim bişi yok keşke son bi şans sahibi olabilseydik de iletişime geçip tekrardan barışabilsek

Aynı gün içinde aynı konu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…