Evet oyumSen şu hamilelik konusu açan kişi değil misin?
Her neyse..
5 ay diyorsun ve bu 5 ayda anlattıklarına göre güzel şeyler olmamış.
Bu kadar takacak bir sey yok.
5 ay ama insan yine de böyle olsun istemezValla 5 ay degil 5 yıl olsaydı belki seni teselli etmek için bişeyler söylerdim ama 5 ay ya. Önüne bakkkkk
Ben hep ilgi alakamı ona gösterdim ama kendimzoe zamanlarımda onu yanımda çok göremedim sadece pişman olur mu onj merak ettmDoğru insanı bulunca böyle zorlukları hiç çekmessiniz emin olun. Size gerçekten ilgisi olan kendiliğinden sizin yakınlığınızi ve ilginizi arar. Fazla yipranmadan ve uzatmadan bitirmek daha iyi bence.aksi taktirde bir tarafin gözü hep dışarıda olur. Geçmiş olsun
Arayıp sormuyormus.Evet oyum
Pişman olup dönse birden çok ilgili alakalı mı olacak sanıyorsun?Ben hep ilgi alakamı ona gösterdim ama kendimzoe zamanlarımda onu yanımda çok göremedim sadece pişman olur mu onj merak ettm
Evet ilgisi özellikle son 3 günde iyice azalmıştı sorunları olduğunu söyledi ama buluşmak için üşendi. Geri gelse tekrardan başlar mıyım belirsiz zatenArayıp sormuyormus.
İlgi 0.
Geri gelse ne kadar mutlu olacaksın böyle biriyle?
İlk başlarda böyle değildi işte çok güzel konuşmalarımız olurdu evlilikten konuşurduk hep. Sonra böyle olduPişman olup dönse birden çok ilgili alakalı mı olacak sanıyorsun?
İlişkiniz başlamadan bitmiş gibi okurken uyuyakalıyordum neredeyse. Yas bile tutulmaz bunun arkasından kayda değer özlenecek bir ilgi göremedim.
İlişkinin hepi topu 5 aylık başında evlilik konuşmuşsunuz...İlk başlarda böyle değildi işte çok güzel konuşmalarımız olurdu evlilikten konuşurduk hep. Sonra böyle oldu
O kadar pişmanım ki anlatamam kandırılmış gibiyim hiç mi sevmedi hiç mi üzülmediİlişkinin hepi topu 5 aylık başında evlilik konuşmuşsunuz...Yani daha bir iki aylıkken evlilikten konuşmuşsunuz ve bu erkeklerin kendilerini dahi sanarcasına buldukları bir tavlama yöntemidir.
Üzülmeyin sizin de karşınıza karşılıklı ilgi gösterecek biri çıkacaktır.O kadar pişmanım ki anlatamam kandırılmış gibiyim hiç mi sevmedi hiç mi üzülmedi
Benim hatam güvenmek oldu zatenCanım yargılamak bana düşmez ama iyi niyetimden yazıyorum. Kırılma olur mu bana ❤
Allah Teala nikah olmadan birleşmeyi yasaklarken biz kullarının iyiliği içindi. Daha önceki konunda bir şeyler yazmıştın gebe olmaktan korkuyordun. Her şeyini ortaya koyarsan hiçbir gizemliliğin kalmaz. Bazen sevgi sanarsın aslında arzudan öteye yol gitmez.
Karşındaki seni seviyor sanarsın belkide şehvetten öteye gitmez. Gerçek seven sevdiğine nikah kıymadan el sürmez canım. Eğer el sürüyorsa onu yatakta görmek istiyorsa o insandan hayır gelmez. Bugün sende yarın başkasında olabilir.
En güzeli kendini helaline, nikahlına saklamaktır. ❤ Altın olan korunur. Altın saklanır. Altını kimse ortaya saçmaz. Altın ancak sahibinde parlayınca kıymetli olur ❤
Sen bırak. Giden gitsin. Nasibindeki helalini bekle ve temiz bir aşkla evlen. Dua et bol bol. Rabbim kalbine ferahlık versin ❤
Canın yanıuor ama yapabileceğim bişi yok keşke son bi şans sahibi olabilseydik de iletişime geçip tekrardan barışabilsekCanım yargılamak bana düşmez ama iyi niyetimden yazıyorum. Kırılma olur mu bana ❤
Allah Teala nikah olmadan birleşmeyi yasaklarken biz kullarının iyiliği içindi. Daha önceki konunda bir şeyler yazmıştın gebe olmaktan korkuyordun. Her şeyini ortaya koyarsan hiçbir gizemliliğin kalmaz. Bazen sevgi sanarsın aslında arzudan öteye yol gitmez.
Karşındaki seni seviyor sanarsın belkide şehvetten öteye gitmez. Gerçek seven sevdiğine nikah kıymadan el sürmez canım. Eğer el sürüyorsa onu yatakta görmek istiyorsa o insandan hayır gelmez. Bugün sende yarın başkasında olabilir.
En güzeli kendini helaline, nikahlına saklamaktır. ❤ Altın olan korunur. Altın saklanır. Altını kimse ortaya saçmaz. Altın ancak sahibinde parlayınca kıymetli olur ❤
Sen bırak. Giden gitsin. Nasibindeki helalini bekle ve temiz bir aşkla evlen. Dua et bol bol. Rabbim kalbine ferahlık versin ❤
Umarım.. ama umarım bana bi kere bile olsa yazar veya ararÜzülmeyin sizin de karşınıza karşılıklı ilgi gösterecek biri çıkacaktır.