5 aylık ilişkim bitti

Ben de senin gibiyim maalesef. Uzun süre etkilemeye çalıştı. Hayatıma dahil oldu. 6 aylık bir iliskiydi. Uzak iliskiydi ama her hafta sonu geliyordu. Görüştüğümüzde ilgiliydi her gün konuşuyorduk mesajlasiyorduk. En son görüşmemizde evliliğin ona uzak olduğundan bahsetti. Ortada ne ilişki ne evlilik lafı vardı. Çünkü bana göre çok erkendi bunlar için. Evlenip boşanmış birisi. Yemekteyken durduk yere evliliğin nasıl bir travma olduğundan söz etti. Beni de şeytan dürttü niye durduk yere bu konuyu açtı diye. Sahilde yürürken sordum soruyu. Aslında defalarca ne kadar özel olduğumu söylemişti. Şaka gibi sen benim için ne kadar özel oldugunu biliyorsun. Benim için duyguların ne dedim. Cevap arkadaşız dedi. Resmen yere carpti beni. 3 haftadır kendime gelemiyorum. Neydi benim bu yaşadığım diyorum. Bu erkekleri anlamak çok ama çok güç .Bir daha hayatima birisini almak çok zor. O kadar uyumluyduk ki bir gram bile sevilmemis olmak çok zor bir duyguymuş. Umarım sen de çabucak unutabilirsin. Ben 6 kilo kaybettim 3 haftada. Allah kalbimden bu duyguyu söküp alsın diye dua ediyorum

Gerçekten moralim bozuk her gün ağlıyorum neden pişman olmuyor anlamıyorum ben mi ayrılmalıydım en başta acaba

25 yaşımdayken buraya açmış olduğum konuyu hatırlattı bana bu konu.Tekrar okudum o yazdıklarımı ve kendime acıyarak gülümsedim.ozaman 25 yaşındaymışım şimdi 30. Hayatımın en güzel yaşlarının uzun bir dönemi problemli bir insanın bende dağıttıklaarını toplamakla geçmiş.Ne lüzum varmış oysaki o güzel ruhumu zihnimi kalbimi yormaya.İnsan her gün büyüyor farketse de farketmese de büyüyor.5 sene çok güzel dersler çıkardım hayattan ama bunlardan en önemlisi ne biliyor musun? başkasın sevmenin yolunun önce kendini sevebilmekte kendine değer vermekten geçtiğini görmek.önce kendini sev önce kendine saygı duy .hayattaki zaafın asla sevilme ihtiyacı olmasın.En büyük hatalarının kaynağıdır çünkü bu sevgi arayışı,sevilme ihtiyacı.bunları öğrendiğinde zaten hayat seni layık olduğun yere sürüklüyor ve doğru insanla doğru kararı veriyorsun

Sizin ne kadar sürmüştü

Sen nasıl atlattın..

Yani aklıma geldiğinde, kafamı kurcaladığında, canım sıkıldığında mantıklı olan düşüncelere yöneltiyorum kendimi
Ben zaten hiç ağlamadım bittiğinden beri çünkü devam ediyorken ağlayıp üzülmüştüm
Bitmese nolacaktı
Zaten mutsuzdum
Ee mutsuz olduğum, yalnız hissettiğim, üstelik de doğru insan olmadığına emin olduğum birinin arkasından üzülmek?
Gereksiz
Benim isteğim dürüst/saygılı/sevgi dolu bir adamla olmak
Bunların 3ünü de barındırmayan bir insan
Demek ki doğru adam başka yerlerde

Siz 3 ay mı beraberdiniz

O mu ayrıldı sen mi ve ne kadar oldu ayrılalı

Valla ortada bir ayrılan da yok aslında
Ben konuşalım istedim, meseleyi çözelim diye her zamanki gibi ben çabalıyordum
O da konuşalım dedi
Perşembe dönüyorum ama döndüğümde konuşmayalım diye öncesinden pazarlığını yaptı
Ee ne öneriyorsun napalım dedim
Onu cevaplamadı
Ben de eeh artık dedim
Onun otura otura ağarmış .ıçının keyfini mi beklicez sorun çözülecek diye
Nerdeyse 1 ay olacak işte

Bizim de buna benzer oldu.. ağrıma gitti ya

Kız sen ne zaman ayrıldın
Konu açmışdın uçuştan gelince konuşacağız diye ..
Ama konunu fazla takip edemedim yalan yok

Kız sen ne zaman ayrıldın
Konu açmışdın uçuştan gelince konuşacağız diye ..
Ama konunu fazla takip edemedim yalan yok

Pazarlık yapmaya çalıştı önceden
Gelince konuşmayalım diye
Bana da tak etti artık
Böyle ilişki mi olur
Her problem olduğunda sıvışıyor
30 olunca ben de iyisini bulur muyum ya öyle yazmışsın ya

Bizde de şöyle oldu sanırım çözemiyoruz dedim daha sonra evet öyle yıpranmamıza gerek yok falan dedi kim kimden ayrıldı anlamadım hehehe

2 haftayı geçti dönmek istese dönerdi demek ki beni istemiyomuş

Pes diyorum başka da birşey demiyorum.
Adam ilişki sonrası seni terk etmiş sen hala bu asalak adamım yasını mı tutuyorsun?
Valla çok şey yazasım var da ban yemek istemiyorum.
Sen akıllanmazsın bacım ben sana diyeyim, bu adam geri dönerse sen affedersin, bu sefer seni hamile bırakıp pufff toz olup ucar gider oylecr ortada kalırsın haberin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…