Yaşınız kaç ?Sağolun.. sizce arar mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaşınız kaç ?Sağolun.. sizce arar mı
İlgisiz insan sevmeyen hoşlanmayan insandır diyosunuz haklısınız ama benim merak ettiğim bişi var benim ona hiç yanlışım olmafı neden ilk başlarda severken sonra sevmedi peki
26 yaşındayımYaşınız kaç ?
o zaman 26 yaşında biri gibi düşünün yaşınızda küçük değil. 5 aylık bir ilişki doğru düzgün görüşme buluşma rama yok bitti diye üzülüyorsunuz. tekrar arasın isytiyorsunuz . önünüze bakın hayat bir tek kişiden ibaret değil.kendinize değer verin sizi üzenlere de yol vermeyi bilin26 yaşındayım
Bunun 5 ayla veya yaşımla alakası yok sadece merak ettim geri dönme olasılığı olur mu diye ayrılıktan sonra hiçççç konuşmadik
Nasıl onu pişman edebilirim?
OfPsikoloğa gidiniz. Gereken cevapları o verir size.
Bence hayatına yeni bir yol çiz olmuyorsa olmuyordur zorlamanın bir alemi yok.İlgisiz biriyle nekadar zorlarsan zorla olmaz.İlgisizlikten ötürü 5 aylık ilişkim bitti. İkimizken herşey çok güzeldi ama ne zaman kalabalık ortama girsek daha sonra konuşcak bişi bulamazdık ve görüşmediğimiz günlerde 6-7 mesaj atardı çalıştığı için ve işten çıkınca beni hiç aramazdı naptın bugün diye. Sadece mesaj atardı sonra ortadan kaybolurdu doğru düzgün bişi paylaşamazdık baş başa görüşemezdik. Bunları istiyorum diye ben çabaladım sen görmedin dedi ve ortak bi kararla daha yıpranmamak için ayrıldık. Ama özledim.. neden benimle tekrardan konuşmak istemedi anlamıyorum. Moralim bozuk ve bu durumdan ötürü uyku düzenimden tutun da işthım bile kapandı. Aklımda ayrılık yokken nolcak şimdi napalım ne edelim diye diye ayrılık noktasına getirdi durumu. Siz ne düşüniyosunuz bu durum hakkımda
Hayatının en doğru kararini vermişsin. Ben böyle bir adamla evliyim psikolojimin bozulmasına ramak kaldı
Gerçekten mi.. nasıl bi ilgisizlikten muzdaripsin çok üzüldümHayatının en doğru kararini vermişsin. Ben böyle bir adamla evliyim psikolojimin bozulmasına ramak kaldı
Mesela 4 yıllık flört dönemimiz oldu ben atmadan asla msj atmadi aramadı bir kere hediye almadı doğum günlerimi kutlamadı bile bunun gibi bir sürü düşüncesiz davranışlar şu anda da ayrı odalarda telefon karıştırıyoruzNasıl mesela
Mesela 4 yıllık flört dönemimiz oldu ben atmadan asla msj atmadi aramadı bir kere hediye almadı doğum günlerimi kutlamadı bile bunun gibi bir sürü düşüncesiz davranışlar şu anda da ayrı odalarda telefon karıştırıyoruz
Mesela sevgililik döneminde asla ben aramadan aramaz di msj atmazdı 1 sene sonra bana seni seviyorum dedi düşün aynı şehirde olmamıza rağmen görüşmüyorduk 5 ay gorusmedigimizi bilirim asla özel günlerimizi kutlamaz bana bir kere hediye almisligi yoktur şu anda da farklı odalardayiz. Onun için kesinlikle ayrıldığınıza üzülmeyin aksine sevinin böyle adam adam deil zaten sizi seven düşünene merak eden adamla beraber olup yuvamiz kurun çok samimi duygularla söyluyurum mesela şuan o kadar üzgünüm ki bir dağ başına çıkıp bağıra bağıra ağlamak istiyorumGerçekten mi.. nasıl bi ilgisizlikten muzdaripsin çok üzüldüm
Çok üzüldüm.. ben 5 ay için üzüldüm ama inanın 5 ayın içinde benim doğum günüm vardı baya düşünceliydi o gün ama sonradan anlamsız şekilde aramamalar başladı bunu söylediğimde uygun olamıyorum ailem oluo yanmda faln dddi daha sonra başka başka şeyler daha oldu telefonu elime alcak halim yok falan diyodu bana csvap yazmadığında bunj sorduğumdaMesela 4 yıllık flört dönemimiz oldu ben atmadan asla msj atmadi aramadı bir kere hediye almadı doğum günlerimi kutlamadı bile bunun gibi bir sürü düşüncesiz davranışlar şu anda da ayrı odalarda telefon karıştırıyoruz
Yanlış anlamazsan bişi sorcam.. neden böyle bi evlilik yapmak istedin sen aşık mıydın yoksaMesela sevgililik döneminde asla ben aramadan aramaz di msj atmazdı 1 sene sonra bana seni seviyorum dedi düşün aynı şehirde olmamıza rağmen görüşmüyorduk 5 ay gorusmedigimizi bilirim asla özel günlerimizi kutlamaz bana bir kere hediye almisligi yoktur şu anda da farklı odalardayiz. Onun için kesinlikle ayrıldığınıza üzülmeyin aksine sevinin böyle adam adam deil zaten sizi seven düşünene merak eden adamla beraber olup yuvamiz kurun çok samimi duygularla söyluyurum mesela şuan o kadar üzgünüm ki bir dağ başına çıkıp bağıra bağıra ağlamak istiyorum
Yargılayın asla tepki vermem çok haklısınız çünkü neden evlendim.Amacım yargılamak değil sadece meraktan soruyorum
Çünkü ben de ona benzer bi ilişki bitirdim de
Neden evlendiniz bu adamla?
Ya da nasıl ikna etti sizi?