5 aylık ilişkim bitti

Pes diyorum başka da birşey demiyorum. 😒
Adam ilişki sonrası seni terk etmiş sen hala bu asalak adamım yasını mı tutuyorsun?
Valla çok şey yazasım var da ban yemek istemiyorum.
Sen akıllanmazsın bacım ben sana diyeyim, bu adam geri dönerse sen affedersin, bu sefer seni hamile bırakıp pufff toz olup ucar gider oylecr ortada kalırsın haberin olsun.
Neden böyle diyorsunuz gelirse kabul etmicem tabiki

Sadece bi erkek bi kızı neden bu kadar çabuk unutup umruna takmaz onu anlamıyorum

bir tek bana tuhaf geliyor sanırım biri biriyle birlikte olmuş olmamış ondan daha büyük milyon sorunumuz varken
tartışma konumuzun günah mı değil mi günah dedi ben hemen cevap vermeliyim, günah değil gibi davrandı hemen günah olduğunu hatırlatmalıyım vs vs
köyün delisi ilan ediyorum kendimi ve evet çok daha büyük dertlerimiz var arkadaşlar inanın
mesela bu konuda kız arkadaşımızın kafasını bu çocuğa bu kadar takması? değersizliğini deli gibi kızımıza vurgularken kızımızın onda ısrarcı olması?
neden onunla olmak istiyorsun? normal bir psikoloji değil farkında mısın? bence kesinlikle kendini değersiz hissettiren bir insanla olmak istemenin altında kendini aslında değersiz bulman var ve başta bunu çözmen gerekiyor.Lütfen çöz.Çünkü eminim değerlisin.

Sadece bi erkek bi kızı neden bu kadar çabuk unutup umruna takmaz onu anlamıyorum
milyonlarca sebebi var olabilir
bu demek değil ki sen kötüsün beğenilmeyecek birisin
bülbülle karga da beraber olamaz ikisi de farklı olduğu için sen bülbülsen o kargaysa ya mesela?:KK70: anlatabildim mi senin değerini bilmesi mümkün değil öyle bir durumda yani:)

milyonlarca sebebi var olabilir
bu demek değil ki sen kötüsün beğenilmeyecek birisin
bülbülle karga da beraber olamaz ikisi de farklı olduğu için sen bülbülsen o kargaysa ya mesela?:KK70: anlatabildim mi senin değerini bilmesi mümkün değil öyle bir durumda yani:)
anladım tşk ederm.. bu benzetme özellikle çok dah farklı bakmamı sagladi. Ama şunu söyliyim her kim varsa sevgilisinin ilgisizliğinden yakınan, yol yakından ayrılsın ve arkasına bakmasın bakın olan bana oldu sçma sapn şeyleri kafama taktkm bsni değersiz hissettirdi bunu kimsenhak etmez hiçbir bayan hak etmez dayanılmaz derecede kullanılmış hissediyorum kendimi ve bu cok aci bişi benim için. İnanın takıntılı biri değilim ama bu duruma düşen biri anlar halimden. Eski açtığım konulara bakarsanız ne dediğimi anlarsınız. Si siz olun kimsehe benim gibi kendi ruhunuzu ve bedeninizi kullandırmayın..

cahil cahil yorumlar yapmayın ya.heee bakire olmayan herkes helak oluyo ama dişi sineğe bile bakmayanların hepsi anında evlenip sonsuza kadar mutlu yaşıyor.boş boş şeylerle beyin yıkama muhabbetleri yapmayın.
Sizin dusuncelerinizde onlara göre cahilcedir ama kimse bu şekilde terbiyesizce sizin yazinizla dalga geçmiyor . Öncelikle insanların düşüncelerine saygı duymayı sonrasında daha kibarca eleştirmeyi ogrenirseniz eğer daha iyi bir insan olabilme yolunda bir adım atmış olursunuz . Saygilar

bir tek bana tuhaf geliyor sanırım biri biriyle birlikte olmuş olmamış ondan daha büyük milyon sorunumuz varken
tartışma konumuzun günah mı değil mi günah dedi ben hemen cevap vermeliyim, günah değil gibi davrandı hemen günah olduğunu hatırlatmalıyım vs vs
köyün delisi ilan ediyorum kendimi ve evet çok daha büyük dertlerimiz var arkadaşlar inanın
mesela bu konuda kız arkadaşımızın kafasını bu çocuğa bu kadar takması? değersizliğini deli gibi kızımıza vurgularken kızımızın onda ısrarcı olması?
neden onunla olmak istiyorsun? normal bir psikoloji değil farkında mısın? bence kesinlikle kendini değersiz hissettiren bir insanla olmak istemenin altında kendini aslında değersiz bulman var ve başta bunu çözmen gerekiyor.Lütfen çöz.Çünkü eminim değerlisin.
Kesinlikle katılıyorum . Burda tabiki insanlar dusuncelerini söyleyebilirler herkes özgür fakat hakaretler cahilsin demeler sen ne bilirsin yozlaşma yobazlık gibi saçma kelimeler gerçekten saygısızlık . Kibar olmak zor geliyor insanlara . BİRİ KENDİ DUSUNCESİNİ BELİRTMİS SENDE KENDİ DUSUNCENİ BELİRT NE DİYE BASKASİNİN YAZİSİNA HAKARET YAGDİRİYORSUN öyle değil mi .
Kısaca bu olaya gelirsek bağımlılık sorunu çok kötü bir sorun ve destek alınması gerek .

Kesinlikle katılıyorum . Burda tabiki insanlar dusuncelerini söyleyebilirler herkes özgür fakat hakaretler cahilsin demeler sen ne bilirsin yozlaşma yobazlık gibi saçma kelimeler gerçekten saygısızlık . Kibar olmak zor geliyor insanlara . BİRİ KENDİ DUSUNCESİNİ BELİRTMİS SENDE KENDİ DUSUNCENİ BELİRT NE DİYE BASKASİNİN YAZİSİNA HAKARET YAGDİRİYORSUN öyle değil mi .
Kısaca bu olaya gelirsek bağımlılık sorunu çok kötü bir sorun ve destek alınması gerek .
Bağımlılık o yüzden değil, eski açtığım bi konuyu okursanız jeden bu kadar kafama taktkğımı anlarsınız

Pazarlık yapmaya çalıştı önceden
Gelince konuşmayalım diye
Bana da tak etti artık
Böyle ilişki mi olur
Her problem olduğunda sıvışıyor
30 olunca ben de iyisini bulur muyum ya öyle yazmışsın ya :KK45:
Şu 30 yaş sedromu konusu mu??
Jeton yeni düştü :confused:bnm.
Kuzum bn 10 yıl önce buldum 2 tane evladım var valla 😇
30’a girdim bakalım bu sene..
Bugün kızıma diyorum ki 7 yaşında
Sen 17 olunca bn 40 ama annenn hala taş gibi olacak kızımmm :KK70: