5 aylık evliyiz evliliğim kopmak üzere

henfikirim seninleeeolumunekankayizsmile

Benim anlayamadigim bu kadarmi aciziz kadin olarak? Bu kadar egemenlik sürebiliyor demek bir erkek?
Hadi anne ve babamizin zamaninda olabilir diyorum, zorda olsa. Hadi okuma yazmalari yoktu diyorum cektiler, hadi köylerde yasadilarda cektiler, iste o zamanlar öyleydi erkeklerin dedigi olurduda cektiler.
Ama bu devirde ve ekonomik özgürlügü olan bir bayanin yazdiklarini okumak beni cileden cikariyor resmen. Ne hakla bir erkek bunu yapabilir ya?
Kadinlik gururumuz kalmadimi?
Nedir bu hakki bu erkeklere veren?
Artik böyle siddetler ne okumak nede duymak istiyorum, bu kadar aciz olmayalim, benim istegim bu.
Bu problemi düzeltmenin her yolu var eger gercekten birseyleri degistirmek istiyorsa.
Birde arkadas diyorki seviyorum, ya kardesim sev kimse burda sevme demiyor ama o sevdigin piskopati o zaman yola getirde sev.
Tüm arkadaslar burda cok dogru yazilar yazdilar, herkes olayi anladi, dilerim arkadasimizda anlar.
Arkadasim gururlu, güclü ve onurlu ol, bak gör nasil degisiyor hersey.
Bir köseye kivrilma, korkma, aciz olma, kendini bu hallere düsürme rica ediyorum bir kadin olarak senden.

canım bu 1 günlük 1 aylık bir iş değil evlilik eğer mutlu huzurlu değilsen yolun başındayken ayrıl gitsin çok şükür kendi ayaklarının üstünde durabiliyorsun araya çocuk girerse iş dahada kötüleşir sen mutlu olmak için hayatını paylaşmak için evlendin ona hizmetler edip küfürlerini aşağılamalarını çekmek için değil senin yerinde osam 1 dk bile durmam o evde ........

vereliniortak

erkeklere bu hakki veren kadinlar..erkektir herseyi yapar,kadindir her cileyi ceker..yuvayi disi kus kurar ve ayakta tutar..boyle gelmis boyle gidiyor.boylede gidecek malesef ki...

kadınlar neden erkekler gibi kolay vazgeçemezler anlamam
kadınlar herşeye göz yumarda erkek tek yanlışta siler atar
yapmayalım arkadaşlar duygularla değil mantıkla hareket edelim

ayy kıyamam yaa canım benim bitanem peki bu ayııı seni arzulamıyomu sende onla ilgilenme yaaa şeyi kopsun

ay ilahi sadrazam sen çok yaşa yaaa.tam kaptırdım okuyoru baştan sona albenime çok üzüldüm..allah yardımcı olsun ..lakin senin şu yorumun beni çok güldürdü.çok şirin bi yorum olmuşş

çoook sinir oldum.hiç çekme.böle adamdan koca olsa ne olur,olmasa ne olur.

canım benim, senin yazdıklarını okudukça kendi yaşadıklarımı hatırladım.üstelik benim mesleğimde yoktu. buna rağmen ayrıldım, ve birğün pişman olmadım .cesur ve kararlı olman lazım, inan karşına seni seven değer veren biri çıkıcak benim çıktı.bence biran önce ailenle paylaş .hakkında hayırlısı olsun.

şimdi okudum çok ağladım içimdeki ufaklık bile tekme attı senin adama ama ulaştıramadı tabiii....yanında olsaydı görürdü gününü.... ama ne diyeceğimi biemiyorum tgüll e o kadar üzüldüm o kadar üzüldüm ki bir baktım sende çıkmışşsın şimdi üzüntüm katmerlendi....Boşan boşver demek bana düşmez diyemem....Uzaktan davulun sesi hoş gelir çünkü...boşa demek kolayda nasıl olacak ama yeni evlisin ben olsam diyebilirm sadece ekonomik özgürlük bendeyse ben alırdım pılımı pırtımı çıkardım öğretmen olsam şark hizemti isterdim en önce zzaten ben çünkü ordaki çocuklara yardım etmek en büyük hayalim..KARADENıZ DE aşark hizmeti...belki karadeniz e düşersin boşanmadan tayin iste bence....eğer annen baban üzüllsün istemiyorsan...çok üüzldüm bu gece yine uyku yok bana....mafoldumben

Bence bu adam ezik görüyor kendini senin yanında.Onun için aşağılıyor,peşinden koşturuyor.Al karşına konuş.Ben seni seviyorum de ve ona iltifat et.Baktın konuşmaya yanaşmıyor.Bu evliliğin yürümeyeceğini söyle kendisine ve dostça ayrılın.Yazık günah sana da.Daha kötü olursa ne yapacaksın.? Döver de bu adam seni.Kalsın tek başına da burnu sürtülsün.

Pardonda bu öküzle (kusura abkmayın eşiniz ama bana göre öyle) neden evlendiniz? Yani senelerce bu yüzünü nasıl görmediniz? Offf..

Dini bütün psikolog !!!!! Arkadaş psikologa -dininiz bütünmü, diyemi soracak ? çok alemsiniz çok güldürdünüz beni .. guclubacismile

Cok güldüm ya, Allah iyiligini versin ilksen 77 gözünden kacmamis.

canım anlattıklarını okurken tüylerim ürperdi bu herifi niye cekiyon elinin maaşıyla bırak gitsin kocamı yok bukadar eziyete katlanıyon valla benim düşüncem bu sen bilin yinede allah yardımcın olsun

merhaba yazdıklarınızı okudum ve çok üzüldüm şu an ayrıldınız mı ne yaptınız sakıncası yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…